Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já měl asi štěstí na období návštěvy a bordel tam nebyl, když pominu palermo, tak všude celkem čisto, ale k té sicilíi to snad i nějak patří. V Palermu byl bordel i v hotelu, ale jako kdyby tam ten lucky luciano nedávno bydlel ( Grand Hotel des Palmes) má to něco do sebe. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštvanej už tolik nejsem, ale protože chodíme s brašulí pravidelně na pivsona, tak jsem ho chtěl překvapit a připravil jsem pro nás oba skoro stejné Igeny , pracovně jsem jim říkal pivní, různě jsem i zde mámil z dobrých duší jednotlivé části , no a pak přišel " onen den ", já slavnostně předávám bratrovi svůj výtvor a on na to : "  ty si se posral, takový malý a eště na natahování , tak jsem mu odvětil, ať mě políbí p...l .."...,to mě teda nasral ..... no nic  shovám je , až zmoudří, prozře .....

Odkaz ke komentáři

Naštvanej už tolik nejsem, ale protože chodíme s brašulí pravidelně na pivsona, tak jsem ho chtěl překvapit a připravil jsem pro nás oba skoro stejné Igeny , pracovně jsem jim říkal pivní, různě jsem i zde mámil z dobrých duší jednotlivé části , no a pak přišel " onen den ", já slavnostně předávám bratrovi svůj výtvor a on na to : "  ty si se posral, takový malý a eště na natahování , tak jsem mu odvětil, ať mě políbí p...l .."...,to mě teda n....l ..... no nic  shovám je , až zmoudří, prozře .....

nao-click_nelson_ha_ha.png

Odkaz ke komentáři

Jojo, dneska je i rezerva za příplatek na přání. Je fakt, že jsem na silnici nikdy kolo neměnil, vždycky když jsem píchnul, dojel jsem s tím do pneuservisu. Ale pro klid duše mám radši v autě plnou rezervu. Kdybych ji neměl, určitě bych píchnul tak, že bych ji potřeboval.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...