filo-boxer Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Lidi jsou prasata http://www.novinky.cz/cestovani/382320-etna-se-potyka-s-problemem-za-ktery-mohou-jen-a-jen-lide.htmlMůžu potvrdit. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47408-rolex-oyster-perpetual-date/?p=1473318 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Můžu potvrdit. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47408-rolex-oyster-perpetual-date/?p=1473318Já měl asi štěstí na období návštěvy a bordel tam nebyl, když pominu palermo, tak všude celkem čisto, ale k té sicilíi to snad i nějak patří. V Palermu byl bordel i v hotelu, ale jako kdyby tam ten lucky luciano nedávno bydlel ( Grand Hotel des Palmes) má to něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Naštvanej už tolik nejsem, ale protože chodíme s brašulí pravidelně na pivsona, tak jsem ho chtěl překvapit a připravil jsem pro nás oba skoro stejné Igeny , pracovně jsem jim říkal pivní, různě jsem i zde mámil z dobrých duší jednotlivé části , no a pak přišel " onen den ", já slavnostně předávám bratrovi svůj výtvor a on na to : " ty si se posral, takový malý a eště na natahování , tak jsem mu odvětil, ať mě políbí p...l .."...,to mě teda nasral ..... no nic shovám je , až zmoudří, prozře ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Naštvanej už tolik nejsem, ale protože chodíme s brašulí pravidelně na pivsona, tak jsem ho chtěl překvapit a připravil jsem pro nás oba skoro stejné Igeny , pracovně jsem jim říkal pivní, různě jsem i zde mámil z dobrých duší jednotlivé části , no a pak přišel " onen den ", já slavnostně předávám bratrovi svůj výtvor a on na to : " ty si se posral, takový malý a eště na natahování , tak jsem mu odvětil, ať mě políbí p...l .."...,to mě teda n....l ..... no nic shovám je , až zmoudří, prozře ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Muzu se nekoho z modu zeptat,proc byl smazanej inzerat na ty diamantovy nadhery?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 nemuzes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 sem se to taky hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Muzu se nekoho z modu zeptat,proc byl smazanej inzerat na ty diamantovy nadhery?Diky Smazaly se akorát ty naše kecy, což je ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Aha,tak to jo,nevsiml jsem si.Dekuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Smazal jsem to já. Každej si může vyhledat inzeráty na stejné hodinky a porovnat ceny sám. Já to tak taky dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Smazal jsem to já. Každej si může vyhledat inzeráty na stejné hodinky a porovnat ceny sám. Já to tak taky dělám. Nedobře nacenil sloníka, s takovou jej neprodá .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 kazdy zbozi ma svyho kupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Po přečtení komentáře s odkazem se mi hned vybavila tahle scénka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Mňa by s dovolením zaujímalo, kto a prečo mi vymazal status. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 co me prave nastvalo...? koupil jsem si pracovni auto a tam místo rezervy lepici sada... uz se vidim jak lepim diru po zasahu nejakeho krateru na české silnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Jojo, dneska je i rezerva za příplatek na přání. Je fakt, že jsem na silnici nikdy kolo neměnil, vždycky když jsem píchnul, dojel jsem s tím do pneuservisu. Ale pro klid duše mám radši v autě plnou rezervu. Kdybych ji neměl, určitě bych píchnul tak, že bych ji potřeboval. Upraveno 3. října 2015 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Mňa by s dovolením zaujímalo, kto a prečo mi vymazal status. Ďakujem.Ja ne, pac jsem se teprve ted vratil ze "setkani" s moji kanclerkou a prezidentem a nic jsem nemazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Já taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já taky ne. Pravdu povediac, Teba som ani nepodozrieval. Ty by si iba hundral, ale nič nevymazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky