Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ten je v parlamentu ne?

Jojo, to byla řečnická otázka :-)). Jinak, já jsem taky "odborník", takže vím, o čem to je. Tok prostě "někomu" dluží a tak shání body těžkým kalibrem. Ten dopravní expert je třešnička na dortu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám že dnes nemám na pÍču den jen já :)
Naprosto mě fascinuje zavedená tiskárna, u které tisknu pět let. Pošlu že potřebuju vytisknout propagační

materiál který jsem tisknul i vloni, takže grafika korektura atd. je hotová, jen zadat tisk. Nic. Čekám týden
na email přijeď si pro to. Nic. Posílám mail jestli je to hotový. Nic. Další týden nic.

Vypadá to že zakázky pod deset litrů mají v prdeli. A stálé klienty taky.  :death:

Odkaz ke komentáři

Koukám že dnes nemám na pÍču den jen já :)

... Čekám týden

na email přijeď si pro to. Nic. Posílám mail jestli je to hotový. Nic. Další týden nic.

Vypadá to že zakázky pod deset litrů mají v p...li. A stálé klienty taky. :death:

Proto je třeba i volat... Taky se ti může stát, že po měsíci marného čekání zjistíš, že tvůj email skončil třeba ve spamu (ať už skutečně, nebo to použijí jako výmluvu)

Odkaz ke komentáři

Jenže když já telefonovat nesmím, jsem v takových případech do telefonu strašně sprostej.

To email smažu a napíšu znova kratší a slušný :)

Teda skoro, někteří dodavatelé mají moje perly určitě zarámovaný :D to jsem si jistej.

No, vynechej opáčko z anatomie, vynechej užitková zvířata a volej. Radši to tedy svěř sekretářce a máš vystaráno.

Odkaz ke komentáři

Nemám sekretářku, dělám si to sám ;)

A kupodivu je to nachystaný k vyzvednutí.

No vidis a malem jsi jim krivdil.

Ja ti radim a malem jsem tu na jednoho klienta ten slovnik vytahl. Furt pletl do veci politiku a kdyz asi po sesty zminil jednu stranu a jednoho jejich mistniho politika,tak jsem se uz neudrzel,zopakoval stanovisko a zavesil. To bude stiznost :-(.

Odkaz ke komentáři

Odpoledne jsem vypakoval bosorku (potom co přišla domů s klíčema vydyndanýma od manželky) na plavání, udělal si kafčo - a od něj vyběhl na parking morálně zapůsobit na vyvádějící smrady ze sousedství. A protože každý správný skutek musí být po zásluze potrestán (stihl jsem sprdnout i sousedku, že je nechala štípnout moped svýmu šukáčovi), po probírce kapes jsem našel: teleskop, švýcaráček, mobil, štrajtofli s komplet dokladama a klíče - jenže jenom ty od auta. A na sobě jak kokot jenom gatě a triko s krátkým rukávem. Takže jsem o 4 kila lehčí a bohatší o vizitku zámečníka, co má naštěstí dílnu kousek od baráku...  :whistle:

Odkaz ke komentáři

Odpoledne jsem vypakoval bosorku (potom co přišla domů s klíčema vydyndanýma od manželky) na plavání, udělal si kafčo - a od něj vyběhl na parking morálně zapůsobit na vyvádějící smrady ze sousedství. A protože každý správný skutek musí být po zásluze potrestán (stihl jsem sprdnout i sousedku, že je nechala štípnout moped svýmu šukáčovi), po probírce kapes jsem našel: teleskop, švýcaráček, mobil, štrajtofli s komplet dokladama a klíče - jenže jenom ty od auta. A na sobě jak kokot jenom gatě a triko s krátkým rukávem. Takže jsem o 4 kila lehčí a bohatší o vizitku zámečníka, co má naštěstí dílnu kousek od baráku... :whistle:

Chodíš často morálně působit na smrady s teleskopem?

Odkaz ke komentáři

No vidis a malem jsi jim krivdil.

Ja ti radim a malem jsem tu na jednoho klienta ten slovnik vytahl. Furt pletl do veci politiku a kdyz asi po sesty zminil jednu stranu a jednoho jejich mistniho politika,tak jsem se uz neudrzel,zopakoval stanovisko a zavesil. To bude stiznost :-(.

Mate nahravani hovoru? To by Ti musel ale dokazat, ne? :). Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Krátký teleskop mívám v kapse kvůli venčení psa - a řekněme že už se párkrát hodil. A taky je to praktický argument na různé podomní obchodníky. Tím že byl celou dobu "v kapse" je snad dostatečně jasně řečeno, že na imbecila s mopedem stačilo houknout a byl klid. 

Odkaz ke komentáři

Teoreticky,prakticky si staci stezovat. Ty jsi vinen vzdy,tak to chodi.

Jo, jako bych to nekde slysel a zazil:).

Odkaz ke komentáři

Je sice fajn, že se dá dneska udělat převod auta na jednu návštěvu třeba kupujícím s plnou mocí prodávajícího, ale někde v překladu se mi ztratilo, že to musí být v místě registrace prodávajícího. Takže hodina a půl zbytečnýho čekání...

Aspoň, že jsem nedopadl jako Jaja

;-) mně se v překladu ztratilo, že to je v místě trvalého bydliště prodávajícího, ne v místě registrace auta já se stěhoval o 120km jinam a tak jsem se celkem projel... (nějak jsem nezachytil povinnost "přestěhovat" i auto)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tak sem byl dneska po pěti letech u obvoďačky, ať mně dá potvrzení na zbroják. Změřila mně tlak a řekla, že se 180/115 ani náhodou a vobjednala mně na nějaký celkový vyšetření. Plus sem jí musel odpřisáhnout, že budu brát nějaký prášky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tak sem byl dneska po pěti letech u obvoďačky, ať mně dá potvrzení na zbroják. Změřila mně tlak a řekla, že se 180/115 ani náhodou a vobjednala mně na nějaký celkový vyšetření. Plus sem jí musel odpřisáhnout, že budu brát nějaký prášky.

já tam byl v srpnu : 180/110 ...... bylo to po propařeným víkendu .... to byla ta chyba :D

štrnáct dní nechlastej, papej lupení a bude to cajk

Odkaz ke komentáři

Dobre vieš, že na ženy nemáš vyvíjať príliš veľký tlak. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...