Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

VW v HK. Garančka plus výměna stabilizačních tyček. Náhradní díly objednány s předstihem, aby se vše udělalo najednou. Jenže chyběla komunikace a přijímací technik to neřekl mechanikovi a ten udělal "jen" servisní prohlídku. Na předávací protokol ovšem mechanik napsal, že OBJEVIL závadu, "stabilizační tyče", doporučuji objednat a vyměnit...ACH JO...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se Ti divím,že to neřešíš jinak. Jsem z oboru(i když nedělám ostrahu někde,vedu směnu PCO). Tohle je přesně to,co tomuhle oboru kazí jméno a reputaci. Pokud je to takhle,už bych si stěžoval u jeho nadřízeného,takovej nechť jde do řiti.

Nech si zavolat manažera obchodu a stěžuj si. On tu stížnost postoupí dál,tohle přece nejde !!!!!!

Odkaz ke komentáři

mam na to smůlu, v tescu mě zpravidla okrade pokladní, v lidlu prudí ostrahamužíček, a do penny nevkročim brotože tam by se to dalo kydat vidlema jakej tu maj bordel

Ježišmarjá Františku, mně každej den pětkrát někdo řekne o cigáro nebo drobný... Normálně v Praze, na ulici, v obchodě, kdekoli. Kdybych měl o všem psát (případně každej z nás), tak tady nečteme nic jinýho.

Takže abych byl k věci - dnes mě naštvaly finanční historky z Lídlu. :mellow:

Odkaz ke komentáři

Ježišmarjá Františku, mně každej den pětkrát někdo řekne o cigáro nebo drobný... Normálně v Praze, na ulici, v obchodě, kdekoli. Kdybych měl o všem psát (případně každej z nás), tak tady nečteme nic jinýho.

Takže abych byl k věci - dnes mě naštvaly finanční historky z Lídlu. :mellow:

:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim: tres faciunt collegium

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Se Ti divím,že to neřešíš jinak. Jsem z oboru(i když nedělám ostrahu někde,vedu směnu PCO). Tohle je přesně to,co tomuhle oboru kazí jméno a reputaci. Pokud je to takhle,už bych si stěžoval u jeho nadřízeného,takovej nechť jde do řiti.

Nech si zavolat manažera obchodu a stěžuj si. On tu stížnost postoupí dál,tohle přece nejde !!!!!!

Protiletadlová Civilní Obrana :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...