Bert Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Ničnehovoriace smajlíkové komentáre užívateľa "enrik". Som veľmi zvedavý, čo sa po ďalších tridsiatich príspevkoch objaví vo vlákne Predaj... Enrik si 2 dny odpočine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Takhle mi dnes přišel balíček s hodinkama. Okomentuju to jen dvěma slovy: česká pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 A co hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Hodinky naštěstí v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Hodinky naštěstí v pořádku. ale viem si predstavit to neprijemne napatie kym si to otvoril a zistil,ze je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 takže moje sága ještě nekončí... dnes přijdu do lídlu, opět znýmý mužík z ochranky..nemáš aspoň 23 korun.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 (upraveno) VW v HK. Garančka plus výměna stabilizačních tyček. Náhradní díly objednány s předstihem, aby se vše udělalo najednou. Jenže chyběla komunikace a přijímací technik to neřekl mechanikovi a ten udělal "jen" servisní prohlídku. Na předávací protokol ovšem mechanik napsal, že OBJEVIL závadu, "stabilizační tyče", doporučuji objednat a vyměnit...ACH JO... Upraveno 17. května 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 takže moje sága ještě nekončí... dnes přijdu do lídlu, opět znýmý mužík z ochranky..nemáš aspoň 23 korun.. Boha, kde je ten Lidl, ja se tam snad na nej zajdu podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Planá, okres Tachov, Loc: 49°51'57.661"N, 12°44'0.712"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 takže moje sága ještě nekončí... dnes přijdu do lídlu, opět znýmý mužík z ochranky..nemáš aspoň 23 korun.. hmm... za kolik maj v Lídlu krabicový víno?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 tak to nevim ale dneska jsem ho slušně poslal do míst odkud přišel.. mam takovou zásadu... nikomu nepůjčovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 tak to nevim ale dneska jsem ho slušně poslal do míst odkud přišel.. mam takovou zásadu... nikomu nepůjčovat... tak a jsem zvědavej, jak to bude pokračovat, až půjdeš do Lidlu příště... dle mého si řekne znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 mam na to smůlu, v tescu mě zpravidla okrade pokladní, v lidlu prudí ostrahamužíček, a do penny nevkročim brotože tam by se to dalo kydat vidlema jakej tu maj bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 udělal jsi dobře, že si ho tam poslal , ale stejně jako ostatní jsem zvědav co ti řekne příště... Myslíš, že si říka jenom tobě, nebo i ostatním? to by pak místo ochranky byl okrádač zákazníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Se Ti divím,že to neřešíš jinak. Jsem z oboru(i když nedělám ostrahu někde,vedu směnu PCO). Tohle je přesně to,co tomuhle oboru kazí jméno a reputaci. Pokud je to takhle,už bych si stěžoval u jeho nadřízeného,takovej nechť jde do řiti.Nech si zavolat manažera obchodu a stěžuj si. On tu stížnost postoupí dál,tohle přece nejde !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 mam na to smůlu, v tescu mě zpravidla okrade pokladní, v lidlu prudí ostrahamužíček, a do penny nevkročim brotože tam by se to dalo kydat vidlema jakej tu maj bordel Ježišmarjá Františku, mně každej den pětkrát někdo řekne o cigáro nebo drobný... Normálně v Praze, na ulici, v obchodě, kdekoli. Kdybych měl o všem psát (případně každej z nás), tak tady nečteme nic jinýho. Takže abych byl k věci - dnes mě naštvaly finanční historky z Lídlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 mě jakožto zaměstnance škube každý měsíc zaměstnavatel, jeho akcionáři, vrchní zloděj, tudíž stát... zajímá vás to? že bych se tu o tom rozepsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 mě jakožto zaměstnance škube každý měsíc zaměstnavatel, jeho akcionáři, vrchní zloděj, tudíž stát... zajímá vás to? že bych se tu o tom rozepsal... Jak pak te zamestnavatel a akcionari okradaji? Klidne se rozepis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 (upraveno) Ježišmarjá Františku, mně každej den pětkrát někdo řekne o cigáro nebo drobný... Normálně v Praze, na ulici, v obchodě, kdekoli. Kdybych měl o všem psát (případně každej z nás), tak tady nečteme nic jinýho. Takže abych byl k věci - dnes mě naštvaly finanční historky z Lídlu. tres faciunt collegium Upraveno 18. května 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Se Ti divím,že to neřešíš jinak. Jsem z oboru(i když nedělám ostrahu někde,vedu směnu PCO). Tohle je přesně to,co tomuhle oboru kazí jméno a reputaci. Pokud je to takhle,už bych si stěžoval u jeho nadřízeného,takovej nechť jde do řiti. Nech si zavolat manažera obchodu a stěžuj si. On tu stížnost postoupí dál,tohle přece nejde !!!!!! Protiletadlová Civilní Obrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky