tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Oba mladistvý a byla s toho nekolikátá podmínka, kterou nikdo nepochopil. Během týdne měli dalšího pána na svědomí a šli do nějakého ústavu, co vzpomínám.Hnus, na co je delali? Meli uz neco za sebou, ne? Tohle mi pekne stve! Odvolani ze strany st. zastupce nebylo? Edit: verim, ze kdyby to slo vys, tak to dopadne jinak. Radeji nic.. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Hnus, na co je delali? Meli uz neco za sebou, ne? Tohle mi pekne stve! Odvolani ze strany st. zastupce nebylo?Ani nevím, táhlo se to docela dlouho a byli jsme rádi že to je za námi. Měli toho hodně a dodnes si vzpomínáme na hlášku soudkyně, že by zasloužili pořádně na zadek. Prostě fraška. Tady si myslíš že je všechno ok, dokud se ti osobně něco nepřihodí. Zítra řeknu tátovi aby vyhrabal noviny, ale ono je to možná už i více jak šest let, abych nekecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ani nevím, táhlo se to docela dlouho a byli jsme rádi že to je za námi. Měli toho hodně a dodnes si vzpomínáme na hlášku soudkyně, že by zasloužili pořádně na zadek. Prostě fraška. Tady si myslíš že je všechno ok, dokud se ti osobně něco nepřihodí. Zítra řeknu tátovi aby vyhrabal noviny, ale ono je to možná už i více jak šest let, abych nekecal.Nemyslim, ze je vse ok, to vubec. Predpokladam, ze to zustalo na obvodnim soude, na kraj to neslo, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Já bohužel absolutně nevěřím v náš soudní systém....kéž by se doopravdy na každou svini voda vařila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Nemyslim, ze je vse ok, to vubec. Predpokladam, ze to zustalo na obvodnim soude, na kraj to neslo, vid?Ano, obvodní soud to řešil. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ano, obvodní soud to řešil.Chapu, skoda ale. Imho si myslim, ze je vubec nedelali na el paso, ale na neco jineho. Jinak by vyfasovali rok na tvrdo, ani by necekli. Je to zrejme ukazka fuseriny. Hlavni je, ze tatka je z toho venku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 nějakej zkurvenej zmrd mojí blondýně nabořil v neděli na parkovišti auto, lístek za stěračem samozřejmě žádný v tý ulici bohužel nejsou kamery to si zase s opravou užiju, anebo se na to vy..... za debila jsem samozřejmě já, protože jsem ho tam v sobotu zaparkoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Já bohužel absolutně nevěřím v náš soudní systém....kéž by se doopravdy na každou svini voda vařila....Moje řeč- bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Jdu ráno s košem kolem auta manželky co stojí na ulici pod domem a vidím viz. foto ... . Koncern má naštěstí odpojené kliky, takže ten vyfetovaný idiot neotevřel dveře a neukradl sedačku ... PČR do 10min , ale klasika to je méně než 5tis. stavte se za hoďku pro papír na pojišťovnu - budiž jim ke cti , že se zeptali vedle ve vchodě několika lidí jestli něco neviděli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Jste neměli vyhánět rusáky :-) ti to tam drželi.Teď je to o strach v Mimoni i za bílého dne... No neboj, i u nás máme veselo, dokonce jsme byli včera večer ve zprávách................... http://www.mimon.cz/index.php?page=clanky/clanek&clanek=2670 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 nějakej z...venej z... mojí blondýně nabořil v neděli na parkovišti auto, lístek za stěračem samozřejmě žádný v tý ulici bohužel nejsou kamery to si zase s opravou užiju, anebo se na to vy..... za debila jsem samozřejmě já, protože jsem ho tam v sobotu zaparkoval tak už jsem za rohem našel "správně" poškozené auto, bude veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 tak už jsem za rohem našel "správně" poškozené auto, bude veselo Dobrá práce! Jo a kde se podělo to o té vodě z podpisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 tak už jsem za rohem našel "správně" poškozené auto, bude veselo To jsem zvědavej, jak to dopadne. Nezapomeň referovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Dobrá práce! Jo a kde se podělo to o té vodě z podpisu? chceš mě pozvat na hlt vody? taky už nehlásám, že nejsem Charlie, je ze mě křupan kdybyste viděli odpoledne tu scénu, normálně se mě udělalo šoufl, jak dojemné to bylo přivezl jsem malou ze školy, a při parkování si všimnu, že naše druhý auto má pomuchlanej zadek a říkám, že mámě někdo naboural auto, šel jsem se na to juknout, hledal jsem lístek za stěračem (naivní debil) a podívám se na malou, jestli nejde do silnice. stála na chodníku a moc brečela, tak chci vědět, co se stalo a malá na to, že brečí kvůli máminu nabouranýmu autu, že jí to je moc líto a čím pojedeme v létě k moři Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Zastav se, každý chronomagor je vítán a vodu zadax máme i k jídlu i ke kafi Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 ...stála na chodníku a moc brečela, tak chci vědět, co se stalo a malá na to, že brečí kvůli máminu nabouranýmu autu, že jí to je moc líto a čím pojedeme v létě k mořiAch jo, mam 8-letou a zive si to umim predstavit.. Kez by ty karmicky veci fakt fungovaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Toljo: neplac! Jsou horsi veci. Bud rad ze tam to auto zustalo. U nas pres noc ukradli dve auta. Oboje koncern -Skoda RS a Scaut dvojkovy. Nastesti jsem auto mlady mel zaparkovane na dvore (nabijel baterii). Je to hnusny pocit. Mam to taky za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Voda se sama neuvaří, chce to občas tomu osudu být nápomocen a nespoléhat na Boží prozřetelnost. Takové skoro zabití matky/otce negramotným recidivistou je ideální výzva k participaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Toljo: neplac! Jsou horsi veci. Bud rad ze tam to auto zustalo. U nas pres noc ukradli dve auta. Oboje koncern -Skoda RS a Scaut dvojkovy. Nastesti jsem auto mlady mel zaparkovane na dvore (nabijel baterii). Je to hnusny pocit. Mam to taky za sebou. já toho moc nenapláču, plakala moje osmiletá dcera, a že koncernová auta z parkovišť mizí jak pára nad hrncem snad už nepřekvapí nikoho, to je taky jeden z hlavních důvodů, proč jsme koupili kii, velký, levný, nekrade se, ale celkově ošizený, další už bych nechtěl, ale co koupit jiného taky nevím, až se odporoučí můj desetiletý japonec s francouzským přízvukem, tak budu mít problém, co vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Jasny. Chapu. Nektere veci proste neovlivnis. Ja treba u velkych obchodaku parkuju co nejdal od vchodu ale zas riskuju ze me ho nekdo vybere apod. Tak pevne nervy s opravou a az se ti odporouci mazel tak koupis Mazdu 6 v atmosfere a budes mit dalsich deset let klidne spani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky