quest987 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 tak to by prislo nejak brzo.jeste na to vek nemam,teda si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Dnes sem vytočil sám sebe ,dnes mohu v klidu spát jak dlouho chci a presto se vzbudim ve 5:45!To je fakt v ... Celej týdej vstávam ve čtvrt na sedm nemůžu se vykopat. Přijde víkend bez plánu a ejhle půl pátá a já běham po bytě jak mužský pohlavní orgán na pět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 tak,,,to dokáže zpříjemnit den,kdy nemusíš vstávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 (upraveno) Moje postesknutí bude přísně oborový.Shrnu to za celejch minulejch 14 dnů... Naštvalo mě Adobe a jeho slavná CS5. Přešli jsme na ni kvůli kompatibilitě, jenže v tý sadě je bugů jak v levným motorestu. Jen namátkou (pro ty, co by je to mohlo zajímat)...Pokud spouštíte PSH v 64bitovým módu, tak prostě zmizí filtr Světelný efekty. Řešením je přes Get Info (Mac) zatrhnout spouštění v 32bitovým módu a pak se ten filtr objeví. Jenže pak je celej PSH pomalejší než Luštěla. IND zase nevidí PPD (třeba Scitex) a obvyklý postup s umístěním PPD souboru do adresáře ovladačů tiskáren v Libraries nefunguje. Řešením je vytvoření složky PPDs v rámci adresáře aplikace a pak je vše OK. Opět IND - živé překreslování nefunguje. U objektů s průhledností se celej vizuál rozčtverečkuje pří posunu objektů nad ním... řešení je celou tuhle živou opičárnu vypnout. Jenže pak vidím jen obrysy přemísťovaných objektů. Atd, atd... Celej tenhle přechod mně připomněl, jak asi před dvanácti lety jeden uživatel, kterej se naštval, že Adobe s každou novou verzí pořád měnilo pozice funkcí v tehdějším Pagemakeru, udělal otisk splash screenu z tohohle software (kde jsou vypsáni tvůrci) a poslal ho mailem do Adobe s jedinou větou: "Všichni tihle lidé jsou idioti" ... EDIT: štve mě to hlavně proto, že ač povoláním kreativec musím jako nějakej ajťák neustále lovit na netu řešení... Upraveno 21. května 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Tak samozřejmě Tě lituju; co bych to byl za kumpána, kdyby ne, ale rozuměl jsem jen souslovím "pomalejší než Luštěla" a "všichni tihle lidé jsou idioti" A to mě asi naštvalo ... že jsem tomu rozuměl tak málo ... takže tady vlastně plácám správně. Jsem na sebe naštvanej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Tak samozřejmě Tě lituju; co bych to byl za kumpána, kdyby ne, ale rozuměl jsem jen souslovím "pomalejší než Luštěla" a "všichni tihle lidé jsou idioti" A to mě asi naštvalo ... že jsem tomu rozuměl tak málo ... takže tady vlastně plácám správně. Jsem na sebe naštvanej! Ty seš Libore jako kumpán naprosto spolehlivej, vo tom žádná. A to ostatní v mým příspěvku prostě neřeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 ....A to ostatní v mým příspěvku prostě neřeš. Tak jo A Luštěla byla super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Tak jo A Luštěla byla super! Šak za Sváťu bych položil život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Šak za Sváťu bych položil život... Hlavně mu přestaň solit dráhu! A dobrou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Hlavně mu přestaň solit dráhu! A dobrou! Dobrou a sny pokud možno o závodních šnečích speciálech... Cítím v brzlíku, že čas výkonnostních šneků se opět vrací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Dobrou a sny pokud možno o závodních šnečích speciálech... Cítím v brzlíku, že čas výkonnostních šneků se opět vrací. Dobře tak! Budu sledovat kurzy na Fortuně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Vy ještě nespíte? Vlate už spát, jsem docela se napil a nevidím na kjlávesnici, ale nechápu, žetak slušní lidi jako jste vy dvai, tady jetěš píšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Vy ještě nespíte? Vlate už spát, jsem docela se napil a nevidím na kjlávesnici, ale nechápu, žetak slušní lidi jako jste vy dvai, tady jetěš píšou A Tobě taky dobrou! A jen tak mimochodem, my si jen tak tady tak nepíšemem. my si nahlas přemýšlíme (o tom, kde najít ty klávesy, co jsme původně chtěli zmáčknout) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Vy ještě nespíte? Vlate už spát, jsem docela se napil a nevidím na kjlávesnici, ale nechápu, žetak slušní lidi jako jste vy dvai, tady jetěš píšou Já si jako slušný člověk většinou nepřipadám... Ale občas si připadám jako učitel. Takže ti, Peťo, píšu 4- s ohledem na podivnosti v tvém příspěvku (viz. skrýnšot níže)... A doufám, že se na příští setkání s intelektuálním výkvětem Chronomagu dostavíš lépe připraven. Alkohol tě, bohužel, neomlouvá, protože předpokládám, že našrot jsme v tuto hodinu všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 ...... protože předpokládám, že našrot jsme v tuto hodinu všichni. Tak to se musím ohradit, protože ja jsem jen tak pžiměženě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Tak to se musím ohradit, protože ja jsem jen tak pžiměženě Což v optice normálních lidí ale znamená úplně našrot. Libore, už několikrát jsme si přece vysvětlovali, že tvoje opilost je vzhledem k ostatní populaci exponenciální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 (upraveno) Tak radši DOBROU! Tak radši DOBROU! Edit: Už koktám. Upraveno 22. května 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Někdo si chodí nacamranej ve dvě ráno do říše snů... no nic, končím práci a jdu už konečně taky. Neděle jako víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Moje postesknutí bude přísně oborový. vůbec ti marťas nerozumím, dolňáčtina to nejni, pražština částečně, na newpeak je to moc západní, ještě, že už mám dopito, matně si vzpomínám, že u panáků, jsme našli vždy společnou řeč, proto su klidný a jdu spat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Dopálil mě streptokok bo jak se ta potvora jmenuje - opět řádí v mé noze. Chtěli mě uložit zase na nemocniční postel ale naštěstí je žena obměkčila a tak budu denně dojíždět na peňákovou injekci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky