Conrad Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Sami lepsi lide koukam, arcibiskup, inzenyr ... Conrad: vyzadujes tedy osloveni monsignor? Oslovování církevních hodnostářů je pevně vázané tradicí a etiketou. Hlava katolické církve je oslovována titulem Vaše Svatosti nebo Svatý Otče (v adrese se pak píše Jeho Svatost papež Benedikt XVI.). Ke kardinálovi se obracíme prostřednictvím titulu Eminence (Vaše Eminence), v adrese Jeho Eminence, popř. Jeho Eminence nejdůstojnější pán (křestní jméno) kardinál (příjmení). Arcibiskupovi a biskupovi patří oslovení Excelence (Vaše Excelence nebo Vaše Excelence pane arcibiskupe), v adrese Jeho Excelence pan arcibiskup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusajed Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Právě jsem se podíval na reprízu nějakého pořadu typu reportéři na ČT1 o vlakovém neštěstí ve Studénce před 3 roky. Musím říct že je mi z toho hodně hodně na blití a být tiskovým mluvčím ČD tak dám okamžitě výpověď. Jen tak v kostce: 1. ČD zaplatili pozůstalím jen ze zákona nutné minimum - 240 tis Kč. 2. Najali si zahraniční právní kancelář, která zjišťuje rodinné vztahy mezi rodiči a zemřelou obětí, atd atd. 3. dosud nebyl nikdo odsouzen. 4. ČD se už stačili se stavební firmou mimosoudně vyrovnat. 5. Ani Bárta se nechce k případu (teď už vlastně ani nemusí) vyjadřovat. hnus a svrab, stydím se za tuhle společnost! :furious: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Diky Vase excelence, jsem strilel od boku a nevyslo to Musim se z mobilu naucit lepe pracovatk s wikipedii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 TOTO Resp. z toho mám takové smíšené pocity, zrovna nedávno se mě pokoušela stopnout bílá oktávka s modrým majákem a nějakejma dvěma blbečkama vevnitř. Těžko říct, co to bylo zač, jestli poldové nebo nějakej takovejhle chytrák. Teď sem zrovna zaslech na F1 že policajti někoho takovýho hledají, co ujel regulerní hlídce... Tado? Kde že to bylo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 mna s..e toto pocasie. vonku 13 stupnov a silny vietor. aspon ze uz prestalo prsat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 mna s..e toto pocasie. vonku 13 stupnov a silny vietor. aspon ze uz prestalo prsat.. Co bych za to dal, tady je vedro jak v pytli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Co bych za to dal, tady je vedro jak v pytli. je koniec maja teplo sa ocakava!!! ja som nachladnuty, soplim jak male decko a v dome musime este stale kurit stale sa somnou chces vymenit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 je koniec maja teplo sa ocakava!!! ja som nachladnuty, soplim jak male decko a v dome musime este stale kurit stale sa somnou chces vymenit? Soply nechci, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 ja som vedel ze ta odradim. co by som dal za par lucov hrejiveho slnka.. nic no, pojdem na obed a dam si kaficko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 ja som vedel ze ta odradim. co by som dal za par lucov hrejiveho slnka.. nic no, pojdem na obed a dam si kaficko.. Keď soplíš, tak si daj radšej čajík, bylinkový a s rumom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Keď soplíš, tak si daj radšej čajík, bylinkový a s rumom. alkohol je u nas v praci povoleny len pocas mesacnej uzavierky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 alkohol je u nas v praci povoleny len pocas mesacnej uzavierky Zabudol som, že na tomto svete musí aj niekto pracovať . Ja si dám tento týždeň len jednu nočnú smenu v stredu. Inak mám voľno, dovolenku, alebo také niečo dokopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Tak jsem tam stál pod okny, sice bez květiny, ale pln optimismu...... a ona mě nepustila nahoru. Kašlu na romantické filmy. V reálu to nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Teď sem zrovna zaslech na F1 že policajti někoho takovýho hledají, co ujel regulerní hlídce... Tado? Kde že to bylo?? D11 Ale podle mě to fízlové nebyli, jen nějaký blbečci, co si dělali blbou srand. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Tak jsem tam stál pod okny, sice bez květiny, ale pln optimismu... ... a ona mě nepustila nahoru. Kašlu na romantické filmy. V reálu to nefunguje. Máš si nosit vlastní kliče :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Tak jsem tam stál pod okny, sice bez květiny, ale pln optimismu... ... a ona mě nepustila nahoru. Kašlu na romantické filmy. V reálu to nefunguje. Tam nemáš stát jak špatně vyřezanej svatej ale lézt po požárním žebřiku a přemáhat hrdinně závrať--Pretty woman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Mě pěkně hnuli žlučí nějácí blbečci z exekutorskýho úřadu, který mě vlezli až do zahrady" Koukám z okna a oni si tam prohlížejí zahradu a moje nářadí, jako by byli doma" Tak řvu, jako, co dělají na cizím pozemku, že na ně vyšlu Krakena:-) A oni jak největší mistři světa: Pane XXXX, uklidněte se, vemte si občanku a pojďte ven, tak já říkám, že pan XXXX bydlí o dva baráky dál, ale ať počkaj, že jdu ven" Řval jsem na ně až k bráně, ukázal jsem jim, kde mám zvonek a číslo baráku. Klucí se mi tam deset minut omlouvali, ale já znám, jak se tahle pakáž chová, tak jsem jim dal prostě čočku!! Ještě se klepu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 ... ale já znám, jak se tahle pakáž chová, tak jsem jim dal prostě čočku!! Ještě se klepu" Měls na ně NEJDŘÍV pustit psa a až pak se ptát No i tak - mě tahle tvoje zpráva pobavila, ba takřka potěšila. Jeden nasranej - jeden pobavenej = rovnováha nastolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Mě pěkně hnuli žlučí nějácí blbečci z exekutorskýho úřadu, který mě vlezli až do zahrady" Koukám z okna a oni si tam prohlížejí zahradu a moje nářadí, jako by byli doma" Tak řvu, jako, co dělají na cizím pozemku, že na ně vyšlu Krakena:-) A oni jak největší mistři světa: Pane XXXX, uklidněte se, vemte si občanku a pojďte ven, tak já říkám, že pan XXXX bydlí o dva baráky dál, ale ať počkaj, že jdu ven" Řval jsem na ně až k bráně, ukázal jsem jim, kde mám zvonek a číslo baráku. Klucí se mi tam deset minut omlouvali, ale já znám, jak se tahle pakáž chová, tak jsem jim dal prostě čočku!! Ještě se klepu" hlupost a drzost ludi uz fakt nepozna hranice. najhorsie je ked sa tieto vlastnosti kombinuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Tak já jsem dnes dostal lekci z "eurooptimismu".Jel jsem něco zařídit do vedlejšího města a jak je u nás v pohraničí zvykem,blíž to máme přes NDR.Ve firmě na mě zbyla pouze dodávka,no říkám nevadí,taky to jede.Před hranicema Deutche Policajt a hned naprávo.Doklady a co vezu,říkám nic,ať vylezu a ukážu,fakt nic.Jdu si sednout zpátky a policajta otevře dveře spolujezdce a začne hrabat pod sedačkou,našla tašku(žárovky,lano atp.)prohrabala ji,kouká do kastlíku,na sedačce mám papíry,prohrabe i je.Byl jsem v šoku,jak tak sedím a vzpamatovávám se,zastavili další dvě auta,co myslíte byli to němci?Ne.Jen čechyše!Myslíte,že se snažila česky,ne šprechtila jako by se nechumelilo.Už jsem o tom slyšel,ale není nad to zažít ten pocit občana druhé kategorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky