Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Asi jsi měl podezřelé auto, jezdím do německa poměrně často pár prohlídek jsem už zažil většinou stačí pozdravit německy slušně se chovat a je na vše naprosto bez problému. Hrát si na já jsem čech a já jsem king na ně opravdu moc nezabírá. Ona jedoucí dodávka a ještě jen tak bez ničeho je výrazně podezřelá a podezřele i zní báchorka typu já nic nevezu jenom prostě na mě nezbyl osobák.

Nevím z čeho jsi vyvodil tyto Tvé závěry,ale hlavní co se mě nelíbilo,bylo její arogantní prohladávání vozu bez jakékoliv komunikace,žádnou příčinu jsem nezadal,choval jsem se velmi vstřícně.Dále jsem uvedl,že mě vadí,že tyto akce jsou cílené na občany ČR,zastavovali pouze české vozy(i osobáky).Možná jsem naivní,ale i evropské právní normy ctí presukci nevinny,zaručují právo na soukromí a to i přesto,že nemají dobré zkušenosti s některými našimi spoluobčany.Toto vše je neopravňuje,aby jejich chování vykazovalo znaky šikany.Chovám se slušně,vyžaduji slušné zacházení,bez ohledu na státní přislušnost.To že se nesnaží(někteří) mluvit po našem,to je jen tak na okraj,protože mám vyzkoušeno,že rozumí,ale nechtěj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná jsem naivní,ale i evropské právní normy ctí presukci nevinny,zaručují právo na soukromí a to i přesto,že nemají dobré zkušenosti s některými našimi spoluobčany.Toto vše je neopravňuje,aby jejich chování vykazovalo znaky šikany.

Oni tě z něčeho obvinili?

Při silniční (bezpečnostní, celní, ...) kontrole "právo na soukromí" - to dost dobře nechápu, jak si to představuješ a co tím míníš. Byla jim tvá dodávka podezřelá (i ve vašem výběžku se k nim tahá ve velkém fet a cigára), tak tě zastavili a zkontrolovali. Náznak šikany v tom nevidím.

Na RTL běžela nedávno reportáž ohledně podobné "šikany" na hraniocích s Polskem. Tam si také stěžují, že se zastavují jen poláci. Docela zajímavé - v průměru z 10 zastavených aut bylo 5 opatřeno polskou RZ, ze zbylých 5-ti další 3 řídili stejně poláci. No a za tu jednu směnu s reportérem byli 3 záchyty pašování.

U hranic s Polskem naši celníci také zastavují převážně polská auta, protože poláci k nám ve velkém tahají cigára a různé tablety s pseudoefedrinem k výrobě perníku.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se nechal jsem se unést, to však nemění nic na tom že se za své názory nestydím

Ty názory jsou však velmi nekonzistentní, na jedné straně něco o rektálním alpinismu a na druhé straně o tom jak držet hubu a krok

Odkaz ke komentáři

Tombede, myslim, ze pomoc organum neni neco, z ceho bys mel mit legraci. Ale chranit bys je mel, kdyz to budou potrebovat. Takze Tvuj prispevek ano, ale bez smajlika.

Tombed to je znama firma, ten jednou spatne skonci. Tj. az se zacne lamat chleba a zjistovat, kdo tady ponoukal a kdo neponoukal.

Odkaz ke komentáři

Tombed to je znama firma, ten jednou spatne skonci. Tj. az se zacne lamat chleba a zjistovat, kdo tady ponoukal a kdo neponoukal.

No jo, von mi byl takovej podezrelej. Jsem rad, ze nejni podezrelej jenom mne.

A jinak, prave me stve, ze kdyz uz zase jednou tady konecne nekde mluvim vo hodinkach a hodinarine, tak na to nikdo nereaguje. Ach jo.

zrada, jsem odhalen :D ...

http://www.youtube.com/watch?v=NS-nUSLUZ5o

Odkaz ke komentáři

Oni tě z něčeho obvinili?

Při silniční (bezpečnostní, celní, ...) kontrole "právo na soukromí" - to dost dobře nechápu, jak si to představuješ a co tím míníš. Byla jim tvá dodávka podezřelá (i ve vašem výběžku se k nim tahá ve velkém fet a cigára), tak tě zastavili a zkontrolovali. Náznak šikany v tom nevidím.

Na RTL běžela nedávno reportáž ohledně podobné "šikany" na hraniocích s Polskem. Tam si také stěžují, že se zastavují jen poláci. Docela zajímavé - v průměru z 10 zastavených aut bylo 5 opatřeno polskou RZ, ze zbylých 5-ti další 3 řídili stejně poláci. No a za tu jednu směnu s reportérem byli 3 záchyty pašování.

U hranic s Polskem naši celníci také zastavují převážně polská auta, protože poláci k nám ve velkém tahají cigára a různé tablety s pseudoefedrinem k výrobě perníku.

To se těžko popisuje,každý máme nastavenou jinou hranici,co už považuje za zásach do svého soukromí,do svých práv.Je to velmi subjektivní,proto i případné posuzování zda došlo k omezení tvých práv nebývá jednoduché.Kontrola zavazadlového prostoru a jiných prostor vozu se schodneme,není problém.Pokuď začne prohrabávat mé soukromé věci a číst papíry volně položené na sedačce,tak pro mě už je to překročení pravomocí.Jak říkám,každý to má jinak,možná nedobré osobní zkušenosti z totáče mě vedou k tomu,že jsem na tohle velmi citlivý a dodnes považuji za největší přínos sametové revoluce zavedení listiny základních práv a svobod do naší ústavy.Můžu Tě ubezpečit,že kdyby tohle udělal český policajt,tak by bylo na konflikt zaděláno(už mám pár vystoupení za sebou),ale s mojí chabou němčinou,bych ze sebe udělal akorát tak trotla.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...