safi Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 (upraveno) V tehle debatě je krasne vidět kdo je zaměstnanec a kdo zaměstnavatel. Souhlas. U stávajícího zaměstnavatele (česká technologická společnost s pobočkam v USA a UK) platí nepsané pravidlo, že pokud na tebe něco leze, zůstaň doma, protože poslední věc, o kterou máme ve firmě zájem, je hromada nakažených drahých JAVA programátorů... Upraveno 11. února 2016 uživatelem safi
Návštěvník Kamil Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Mas vyhodu, ze Zvlastni skoly byly vzdy dale od civilizace, aby si budouci kriminalnici posilovali nozicky!Já na Žižkově chodil sám už do školky a v 6 letech jsem jel poprvé sám vlakem do Děčína. Asi jsem byl taky zvláštní. Ciwe nechteli byste se na tu praci vysrat uplne?Souhlas :-)Nemám dát Bobovi ban? To je drzost, takhle se flákat.
SCIFI Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Jo to je v pořádku. Já jsem taky pro sickday ale ne povinej. Když to chce stát nebo odboráři tak proc si to nezaplatí sami? Jako bojim se toho ze nejakyho blba napadne dávat povinne stravenky.
kuncák7 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Když už , tak už. Jsem státní zaměstnanec, ale tohle nařizovat mě přijde jako zhovadilost. Pokud jsi nemocnej, ok, využij toho, ale abys vyspával kocovinu, na to 5 dnů "dovolený" navíc není fakt potřeba. Líbilo by se mě to, to zas ano, ale příkazem tohle dávat, je blbost.
safi Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Jo to je v pořádku. Já jsem taky pro sickday ale ne povinej. Když to chce stát nebo odboráři tak proc si to nezaplatí sami? Jako bojim se toho ze nejakyho blba napadne dávat povinne stravenky. Když už , tak už. Jsem státní zaměstnanec, ale tohle nařizovat mě přijde jako zhovadilost. Pokud jsi nemocnej, ok, využij toho, ale abys vyspával kocovinu, na to 5 dnů "dovolený" navíc není fakt potřeba. Líbilo by se mě to, to zas ano, ale příkazem tohle dávat, je blbost. Souhlas kluci, předpoklad je, že se to nějak moc nezneužívá.
tommas4 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Jo to je v pořádku. Já jsem taky pro sickday ale ne povinej. Když to chce stát nebo odboráři tak proc si to nezaplatí sami? Jako bojim se toho ze nejakyho blba napadne dávat povinne stravenky.Tak. Mám pro své zaměstnance sick days, řeším to s každým vždy přímo já a funguje to. Bez zneužívání. Jsou rádi za tu možnost a já zase vím že mě podrží když bude potřeba víc zamakat. Oboustranná spokojenost.
JAJA Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 V tehle debatě je krasne vidět kdo je zaměstnanec a kdo zaměstnavatel. A kdo žije v realitě. Myslím, že by socani měli odhasovat, aspoň 3 měsíce dovolené aby zaměstnanci mohli trávit veškeré prázdniny s dětmi...2 měsice v létě, jarní prázdniny atd. a zároveň nechat zaměstnavatele platit 200% mzdy ať je možné si to naplno užít..., dále by zaměstnavatel měl platit kromě socky+zdravky nemocenskou v neomezené délce... proč se držet tak při zemi s POVINNÝMI sick day?
nividic Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 tak u nás to už dávno vyřešili šalamounsky, sick day jako bonus (!), ale až po vyčerpání veškeré dovolené
VitekB Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tyhle nápady fakt musí vznikat pouze z nedostatku práce... Navíc to není jen o těch 5 dnech - nečekanou absencí roze..ou plán všem okolo sebe.Přemýšlím nad dnem, kdy se (nejen v tomhle vlákně) neřešila politika. Chtělo by to opravdu nějaké samostatné vlákno na flame a politiku, kam se budou podobné diskuze přesouvat a v ostatních vláknech nekompromisně mazat. Líbil se mi ten název "dejte si do držky" .
safi Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 A kdo žije v realitě. Myslím, že by socani měli odhasovat, aspoň 3 měsíce dovolené aby zaměstnanci mohli trávit veškeré prázdniny s dětmi...2 měsice v létě, jarní prázdniny atd. a zároveň nechat zaměstnavatele platit 200% mzdy ať je možné si to naplno užít..., dále by zaměstnavatel měl platit kromě socky+zdravky nemocenskou v neomezené délce... proč se držet tak při zemi s POVINNÝMI sick day?Nemáš jednu jedinou pracovní realitu. Zatímco v jedné firmě ti můžou sick days fungovat ke svému skutečnému účelu, jinde to budou zneužívat. Je to zase a jen o lidech
safi Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tyhle nápady fakt musí vznikat pouze z nedostatku práce... Navíc to není jen o těch 5 dnech - nečekanou absencí roze..ou plán všem okolo sebe. Přemýšlím nad dnem, kdy se (nejen v tomhle vlákně) neřešila politika. Chtělo by to opravdu nějaké samostatné vlákno na flame a politiku, kam se budou podobné diskuze přesouvat a v ostatních vláknech nekompromisně mazat. Líbil se mi ten název "dejte si do držky" .Tohle není politka
JAJA Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Nemáš jednu jedinou pracovní realitu. Zatímco v jedné firmě ti můžou sick days fungovat ke svému skutečnému účelu, jinde to budou zneužívat.Je to zase a jen o lidechSouhlas, je to o lidech. Kua ale povinně? Té regulace-buzerace je fakt enormně. A vůbec kašlu na to protože bych se musel rozepsat jak se žije podnikateli-vykořisťovateli v ČR.
tano Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Tak chlapi, ma pani dnes spatne zaparkovala auto ( jeji chyba, bez diskuze ), odtahli nam auto. Prave jsme zaplatili 2190 Kc za odtah a ceka nas jeste placeni pokuty MP. Nechci se vymlouvat, za chyby se plati. Upraveno 11. února 2016 uživatelem tano
Liqid Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tak chlapi, ma pani dnes spatne zaparkovala auto ( jeji chyba, bez diskuze ), odtahli nam auto. Prave jsme zaplatili 2190 Kc za odtah a ceka nas jeste placeni pokuty MP. Nechci se vymlouvat, za chyby se plati. Doporučuji film Wild Tales (2014) ohledně odtahu velice uklidňující podívaná
ivan_989 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tak chlapi, ma pani dnes spatne zaparkovala auto ( jeji chyba, bez diskuze ), odtahli nam auto. Prave jsme zaplatili 2190 Kc za odtah a ceka nas jeste placeni pokuty MP. Nechci se vymlouvat, za chyby se plati.Preco to pises takto komplikovane a nenapises rovno a jasne "n4sral4 ma moja zena"?
Rudykopalsson Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Preco to pises takto komplikovane a nenapises rovno a jasne "n4sral4 ma moja zena"? četla mu přes rameno:-)
tano Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 četla mu přes rameno:-) Toto je pravda . Hele stane se
Doporučené příspěvky