Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tak v březnu rozsekaný kotník při volejbale páni traumatologové diagnostikovali jako výron a natržené vazy měsíc sádra. Měsíc po sundání kotník otíká, dneska jsem byl u ortopeda, z fleku diagnóza nezhojená ruptura obou vazů a indikace k operaci. Celkem vážně uvažuju o žalobě nemocnice :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

tak v březnu rozsekaný kotník při volejbale páni traumatologové diagnostikovali jako výron a natržené vazy měsíc sádra. Měsíc po sundání kotník otíká, dneska jsem byl u ortopeda, z fleku diagnóza nezhojená ruptura obou vazů a indikace k operaci. Celkem vážně uvažuju o žalobě nemocnice :mad:

to je výborná zpráva - manželka se lopotí už od března s kolenem po srážce s blbcem na sjezdovce a zítra jí vezu na operaci - super je také to, že jí magnetická rezonance neobjevila poškozené vazy = takže zcela reálně vím o čem hovoříš :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

to je výborná zpráva - manželka se lopotí už od března s kolenem po srážce s blbcem na sjezdovce a zítra jí vezu na operaci - super je také to, že jí magnetická rezonance neobjevila poškozené vazy = takže zcela reálně vím o čem hovoříš :smile_anim:

Nevím, jestli jsem ti to říkal (nebo pani), jak jsme spolu mluvili. Manželky sestřenice spadla, udělala si něco s kolenem, šla k doktorovi, ten jí řekl, že vazy jsou v pořádku, šla k druhýmu, ten řekl, že vazy jsou v pytli, koleno jí otevřel a zjistil, že vazy jsou v pořádku.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Nevím, jestli jsem ti to říkal (nebo pani), jak jsme spolu mluvili. Manželky sestřenice spadla, udělala si něco s kolenem, šla k doktorovi, ten jí řekl, že vazy jsou v pořádku, šla k druhýmu, ten řekl, že vazy jsou v pytli, koleno jí otevřel a zjistil, že vazy jsou v pořádku.

to potvrzuje teorii o šamanství :D

Odkaz ke komentáři

Přesně - chtěl jsem tě (a pani) povzbudit. A vlastně i Romana. :D

wole, když se na tu svoji hnátu podívám, tak i vizuelně je mi z ní na blití. A to se mám hodně rád.
Odkaz ke komentáři

znal jsem jednu paní co upadla v hospodě v Klatovech, zlomila si zápěstí, páč ji to ale furt bolelo jako kráva, udělali ji v Ostravě rentgen a zjistili, že má ještě zlomený loket, což v Klatovech přehlídli nebo co... páč to ale bylo začátkem 90 let a byla mladá a blbá, dnes už je jenom blbá, ani ji nenapadlo se soudit, ale ty Romane do toho jdi, držím palec.

Odkaz ke komentáři

A to se tam při plastice ještě může dostat zánět. V mým okolí tyhle historky mám taky a je to tak pade na pade :(

To taky chtěli kluci slyšet :D

wole, když se na tu svoji hnátu podívám, tak i vizuelně je mi z ní na blití. A to se mám hodně rád.

Však zase budeš štramák!
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

A to se tam při plastice ještě může dostat zánět. V mým okolí tyhle historky mám taky a je to tak pade na pade :(

ty seš jak báby na pavlači :-) "jó pani já vám to říkala" - he he

Odkaz ke komentáři

Včera jsem si šel nechat zkrátit tah na nových hodinkách do hodinářství v Ostravě, kam chodím pravidelně. Většinou je tam příjemná a pěkná slečna, navíc i zručná a zkrácení tahu tam vyjde na 75,- prostě nádhera. Bohužel včera měla směnu její kolegyně, která by asi neměla hodinky ani prodávat.......tak jsem se vydal do nedalekého Dealu, s tím, že to bude o něco dražší a asi ani né tak příjemné, ale skutečnost předčila mé očkávání: nepříjemný chlap stylem "co tady otravuješ, za chvíli mám končit tak na tebe nemám náladu" mi oznámil, že za zkrácení chce 500,- :suicide_anim: . Nevím jestli je to standartní cena, ale určitě do Dealu už budu chodit pouze v nejkrajnější nouzi......Jo a ten tah jsem si tam zkrátit nenechal.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

nevím jestli mě to úplně naštvalo, ale tohle je příhodné odflusávací vlákno - heh

námět: Zdravotnictví po 37 letech :)

ráno jsem odvezl manželku do špitálu

- 7x dotaz "chcete si připlatit za nadstandardní pokoj"? X "nechceme, jednu noc to vydržíme" X "stejně vás musíme dát na nadstandard , nemáme nic volného" :smile_anim:(bez příplatku)

- přejímací technička vypisovala 3x adresu do compu a do karet - "odkud jste ? - z Kladna ? " :smile_anim:

- "kupte si kompresní punčochy" - tak je máme jako jediní x ostatní je mají grátis od špitálu :smile_anim:

zíral jsem tam 20minut s votevřenou hubou a přemýšlel co se změnilo od té doby (viz námět) kdy jsem naposledy ležel v nemocnici - změnil se vzhled - dnes je to tam hezčí, ale vzápětí se mi vybavilo jak otec tenkrát strkal sestře stokorunu do kapsy abych nemusel ležet se zápalem plic na chodbě ale v pokoji :gora:

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Včera jsem si šel nechat zkrátit tah na nových hodinkách do hodinářství v Ostravě, kam chodím pravidelně. Většinou je tam příjemná a pěkná slečna, navíc i zručná a zkrácení tahu tam vyjde na 75,- prostě nádhera. Bohužel včera měla směnu její kolegyně, která by asi neměla hodinky ani prodávat.......tak jsem se vydal do nedalekého Dealu, s tím, že to bude o něco dražší a asi ani né tak příjemné, ale skutečnost předčila mé očkávání: nepříjemný chlap stylem "co tady otravuješ, za chvíli mám končit tak na tebe nemám náladu" mi oznámil, že za zkrácení chce 500,- :suicide_anim: . Nevím jestli je to standartní cena, ale určitě do Dealu už budu chodit pouze v nejkrajnější nouzi......Jo a ten tah jsem si tam zkrátit nenechal.

A proč si nezkracuješ tahy sám? :)

Odkaz ke komentáři

nevím jestli mě to úplně naštvalo, ale tohle je příhodné odflusávací vlákno - heh

námět: Zdravotnictví po 37 letech :)

Tak to zas nebyla ta úplně nejhorší zkušenost s českým zdravotnictvím - přeji, ať je manželka brzy v pořádku ( ideálně po té jedné noci na nadstandartu zadarmo) .

I tak myslím, že 1x za 37 let je to až až. Já bych klidně platil, ale byl furt zdravej, jak snad teď.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...