Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

maama, jo to sedí. Prostě jsme balkán a bedekrům se nesmíme divit, že nás charakterizují jako kdysi Bram Stoker Slovensko, tedy jako divoký nebezpečný kraj. Tak to prostě je. Stovky lidí po celým světě se můžou snažit zlepšovat obraz Čechů, pak stačí jeden hajzl, možná ani ne Čech a je to v řiti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je fakt něco zase. Čučel jsem na V kůži Johna a druhý den slyším tohle. Ne že by se nekradlo všude, ale...

no, možná to je trest za to, že zrovna hrál chlapíka, co zavraždil Češku

http://life.ihned.cz/hudba/c1-52007420-zlocin-na-prazskem-jaru-malkovich-hral-serioveho-vraha-a-pak-byl-okraden

Odkaz ke komentáři

No a aktuálně mě vytáčí práce pro tzv. "kámoše", kterým člověk něco z dobré vůle dělá v podstatě za náklady, dělá na tom ve svém volnu a o víkendech. Postupně si "kámoš" začne diktovat víc jak nejprestižnější zákazník a ve finále ještě hraje zdržovačku s placením pár ušmudlaných táců. Konec dobročinnosti.

Odkaz ke komentáři

Sakra, chlapi, neblbněte, právě hlásí ve zprávách, že v Bílkově na Dačicku někdo ukradl z kostela 25kilovej hodinovej stroj.

Už se běžte léčit, tohle je fakt moc :)

nejhorší je že to nejspíš neukradl nadšenec, to bych snad trochu chápal. Ale tohle asi skončí za cenu dvou piv ve sběrně šrotu.
Odkaz ke komentáři

Co mě právě ne naštvalo, ale šokovalo, bylo to, že u nás byl instalatér a neměl hodinky značky Panerai. Já jsem si myslel, že to fasují všichni instalatéři spolu s nářadím a on měl nějaké odřené digitálky. A potom, že prý "hodinky instalatérů". Houby!

Odkaz ke komentáři

Dneska mě totálně nas... krypl s červeným VW Transporterem , který vida moje čistý auto jak se vyhýbám hluboký louži bahna, schválně mě Na Františku právě tou louží zkoušel podjet, bahno šlo všemi směry, metr a půl vysoko, na lidi a mě málem do okýnka, kdybych ho nestihl zavřít. Bohužel jsem rozsah tý jeho srandy viděl až v garáži, jinak bych ho z auta vytáhl a utřel to bahno jeho hubou.

Vzkaz: ty blbej idiote, že jezdíš dodávkou není moje chyba, měl ses líp učit. Pokud se budeš takhle chovat, z tvýho syna, kterej seděl vedle tebe, bude debil jako ty.

Odkaz ke komentáři

kua chlapi musim si zanadavat...mam, no mal som kamarata, ktory je totalny koko* co prave zrusil bez varonia zaplatene auto a hotel na dovolenku, odchadzame o 4 dni a hodil nas (dalsi dvaja ludia) cez palubu, kvoli svojej mame co je po operacii..sku*veny, zas*nay, zgrlosky sebec, by som mu najradsej rozbil ten jeho pritepleny cifernik..do p*ce aj s takymi kamaratmi...fukk :grrr: :gun_bandana: :chair:

Odkaz ke komentáři

to je teda hajzel ze sa na vas vysral pre choru operovanu mamu...

nechapes Janko..nevadi, ze nejde, vadi, ze zrusil veci co su zaplatene a tym platime double, pretoze sme zaplatili jeho co zrusil a este znovu, co musime bookovat teraz.. Upraveno uživatelem shore
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...