Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

i když asi predcasný volby vyhraje cssd - v podstate s ods jedno jsou a nějaký pořádný reformy už jsou potřeba ;)

Obávám se, že souzi z ČSSD pořádných reforem nejsou schopni (viz Sobotkův plk o zvyšování daní pro pokrytí výpadků na důchodových účtech).

Protože reformy budou bolet TEĎ a oni ty korýtka potřebují taky TEĎ. Takže nikdo (nejen ČSSD) komu jde o mandát, hlasy a prachy neudělá nic, čím by TEĎ n....l voliče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua kucí, bežte s tou politikou už někam, víte kam!!! Stejně už je ta naše zemička tak prorostlá korupcí, že už by to možná tak rozmotali jedině Němci, kdyby nás zabrali :gora: (Berte s nadsázkou")Takový hezký den, nechci si ho zkazit :-)

Odkaz ke komentáři

ještě k odborům.. kdyby to blokovali jen ti odborářský páprdové, souhlas, možná, že ho i přejedu. Na svém kole. ;) Jenomže nespokojených s vládou nevládou je spousta normálních lidí. Jinak totiž svolat takovou akci by se těm páprdům nikdy nepovedlo. I kdyby předváděli stryptýz... Pořád odbory, odbory, já slyším i od lidí co nejsou a nebyli v odborech jak se jim zhoršuje výhled do budoucna, jsou to lidi třeba trochu hendikepovaný, ale prostě tahle vláda je mrtvola, je potřeba ji už vynést, neresuscitovat, instalovat jinou... ;) (i když asi predcasný volby vyhraje cssd - v podstate s ods jedno jsou a nějaký pořádný reformy už jsou potřeba) ;)

Josuk: říkáš, že nespokojených s vládou ... je spousta normálních lidí. Řadím se mezi ně. Ale také si kladu otázku, jaké jsou k této vládě alternativy. Protože křičet nesouhlasím, a nenabídnout žádnou alternativu, takový přístup nic neřeší. - Abychom jen naplano neplkali, přidám odkazy na konkrétní dokumenty.

ČSSD se rozhodla, že problém důchodové reformy neexistuje. Sobotka v rozhovoru v idnes uvádí 12/6/2001, že snad v červnu zahájí debatu nad alternativu v oblasti důchodové reformy. - To mne vomej, místo aby měli k dispozici vlastní ucelený plán, aby mohli vládě kvalifikovaně oponovat v parlamentu, tak teprve "začnou debatovat"... A to jsem Nečasovi a spol. vyčítal, že pro jimi připravovanou reformu nehledají konsenzus napříč sněmovnou - že hrozí riziko, pokud vyhraje další volby ČSSD, že ČSSD všechno zase překope - a u penzijního systému není nic horšího, než nestabilita/časté změny systému. Ale vláda snad nemá ve sněmovně partnera pro hledání řešení této odborné úlohy!? Co ku..va ta opozice dělá?!

Citace Sobotky: "Předpokládám, že ještě v červnu zahájíme debatu nad alternativou ČSSD v oblasti důchodové reformy."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/sobotka-vidime-moznost-zvysit-dane-misto-vladni-duchodove-reformy-1pc-/domaci.aspx?c=A110610_081716_domaci_kop "

Předběžné opatření ke stávce. Link zde: http://www.dp-arena.cz/000-STAVKA%20ODBORU/PREDBEZNE%20OPATRENI.pdf Přečtěte prosím celé, soud se netočí jen na nějakých časových lhůtách, soud také vyslovil právní větu, že "je plánováno nejen stávkovat, ale i ... blokovat ostatní dopravu včetně soukromé, ... což přesahuje Ústavou zaručené právo na stávku."

Naprostý souhlas se soudcem; tady to zase mají trochu popletené naši odboráři, když si pletou institut stávky s institutem demonstrace či čeho.

Srry za politikum na chronomagu. Když pohled na impotentní politickou krajinu této země je jako noční můra...

Odkaz ke komentáři

Kua kucí, bežte s tou politikou už někam, víte kam!!! Stejně už je ta naše zemička tak prorostlá korupcí, ..

No právě, jenže když pujdem všichni s politikou TAM - víš kam ;) - tak ta druhá polovina citátu bude toho přímým důsledkem. Myslím, někdy se musí zkazit dnešní den, kvuli zítřejšímu. Někdy je lepší dnes nepracovat, abych zítra ... atd. atd. A už mlčim... na chronomagu mlcení nevadí ;)
Odkaz ke komentáři

No právě, jenže když pujdem všichni s politikou TAM - víš kam ;) - tak ta druhá polovina citátu bude toho přímým důsledkem. Myslím, někdy se musí zkazit dnešní den, kvuli zítřejšímu. Někdy je lepší dnes nepracovat, abych zítra ... atd. atd. A už mlčim... na chronomagu mlcení nevadí ;)

V pohodě, to chápu :cheers: Nebráním se debatě, ale Vím jak končí" Začnu to rozebírat v rodině - zhádáme se, začnu v hospodě - zhádáme se a myslím, že tady to nebude jinak :box: Tady těm vládám, ať jsou ti nebo oni se totiž povedlo tak rozeštvat lidi proti sobě, že tak se to nepovedlo ani komoušům. A taky jsme kvůli nim vzali čáru a teď o tom přemýšlíme znovu" Né, nemůžu dál, protože si zkazím tak hezký den :lamo: Rád budu pozorovat tuto debatu z povzdálí :lamo:

Odkaz ke komentáři

Nie ban, ale bod pre Cicera, hovorí mi priamo z duše. Kto sa odváži povedať, že história sa neopakuje? :)

hele, to se nezlobte, ale ten Cíca, to byl taky pěknej populista. to je jako kdyby řekl:

je třeba zorat

je třeba zasít

zavlažovat

a sklidit.

to vám to fakt nepřijde jako mlácení prázdný slámy? (abych zůstal o toho zemědělství:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ve schránce jsem měl dneska výzvu se zeleným pruhem. Tak Doufám, že to nebude třeba platební rozkaz kvůli nějaký 20 let nezaplacený pokutě MHD.

A jak moc zelenej byl? Podle toho se dá odhadnout, co tam je - tý zelený jsou snad 3 odstíny.

Odkaz ke komentáři

...když mě nikdy nic nepřišlo a nikdy jsem nic neprošvihnul. Je možný že by něco došlo až tak daleko aniž bych do teď neměl žádnou poštu, výzvu a něco tušil?

Zachovej klid, obsílka k popravě má cyklámenovou barvu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

...když mě nikdy nic nepřišlo a nikdy jsem nic neprošvihnul. Je možný že by něco došlo až tak daleko aniž bych do teď neměl žádnou poštu, výzvu a něco tušil?

Klidně to může bejt strašlivě stará věc...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...