Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nepříjemné Cybere, ale pro ty co do toho motají 50 příspěvků, Merlin i Tom Faktor co napálil Gerharda měli více než 50 příspěvků a nebyli tu 14 dní i s cestou... Takže když neznám, osobní předání nebo peníze na účet a pak pošta.

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná je to jen nějaké chvilkové zakolísání... Ale teď mi to tak přijde, kéž by tím smyslem byly hodinky, to by bylo fajn.

.....:rolleyes:, spontálně jsem si na něco vzpomněl :

Svobodník Halík: ?Salát! Ch! Tydle? Tydle umělci sou všichni saláti!

Narval bych je do Michelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský!

Dopravit na ošetřovnu. Ale během!?

Upraveno uživatelem vikhra
Odkaz ke komentáři

A štve mě že se každý den najde nějaký ocas co "potřebuje" od rána hrčet sekačkou, křovinořezem a já nevím čím vším.

Rekord má jeden mrcas v obci Soběchleby, kde jsem byl na svátek upálení J.Husa, kdy nastartoval křoviňák ve svátek přesně v 5:30. Kokot
Odkaz ke komentáři

Rekord má jeden mrcas v obci Soběchleby, kde jsem byl na svátek upálení J.Husa, kdy nastartoval křoviňák ve svátek přesně v 5:30. Kokot

zlatá naše vesnička, kde je tohle místní vyhláškou ve svátek a v neděli zakázané, v sobotu potom 9:00 - 18:00, všední dny tuším do 19:00... (to vlastně nevím jistě, sekám v sobotu v deset dopoledne :-)

A jinak co mě právě naštvalo? Že se mě skoro při každé jízdě po D1 někdo pokouší zabít. Nestačilo, že mě před 14 dny nějaký dobrák, který se nedíval do zrcátka, natlačil u Humpolce na svodidla a s klidem odjel. Dnes se o totéž pokusil autobus - popravdě první myška autobusem, kterou jsem viděl... ČSAD Písek - asi měl na spěch.

Upraveno uživatelem mmako
Odkaz ke komentáři

I kdyby to zakázali vyhláškou, tak stejně kolem sedmý ráno se rozezní zvony kostela a svolávaj černoprdelníky k ranní modlitbě. A za dvacet minut znova. Fakt jsem se tam ještě ani jednou pořádně nevyspal. Jo a ještě miliarda čoklů. A ještě jsem zapomněl, že tam asi před dvěma lety postavili sušičku. Takže v období sklizně jede téměř nonstop a ty vibrace procházej celym barákem. Spát tam chodíme jedině s pilulkou. Fakt boží. Nechtěl bych tam bydlet ani náhodou.

Odkaz ke komentáři

Spát tam chodíme jedině s pilulkou. Fakt boží. Nechtěl bych tam bydlet ani náhodou.

To zní taky jako idyla. U nás to způsobují pracovníci města. To jsou borci z úpravy zeleně. Těm začíná šichta v šest, o půl sedmé už klidně sekají. Dělají to efektivně. Jeden den prijede borec na traktůrku. Druhý den. Přijde četa se strunovkama. Další den hrabáči a "fukeři". Dneska křovinořez. Jakmile to dosekají, tak nalezou do parčíku na směny okolní školky. Tj. třicet děcek tu piští a řve do odpoledne. A v noci v intervalech, dle toho jak metoši opouští místní putyku, jedou houpačky taky nonstop. Klid je vždy tak hodinu po příjezdů ACAB. Pak přijde další várka omladiny. Pod druhým bytem mi celé léto řvou, chlastají a žvaní ožralci z místní putyky Bláhovky. Chodí tam všechny místní hovada a papaláši, hospodu o kapacitě 30ti míst navštěvuje celé léto tak 150 lidí, Takže je plná ulice povalečů s kriglama, po chodníku neprojdeš, na autě máš postavené krigly s pivem, všechno obchcané a běžně poblité. Super

EDIT: no a jako nekuřák a nepiják potom otevřít okno aby ti pěkně provoněl byt, toje letní blaho

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...