Jay Doll Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 To vlákno o padesáti příspěvcích, které furt někdo vytahoval, jsem nedávno zamknul. Prostě diskuze na toto téma nemají smysl, 50 a hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Nepříjemné Cybere, ale pro ty co do toho motají 50 příspěvků, Merlin i Tom Faktor co napálil Gerharda měli více než 50 příspěvků a nebyli tu 14 dní i s cestou... Takže když neznám, osobní předání nebo peníze na účet a pak pošta. Upraveno 12. července 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 ale jasně, já vím. Byl to jen příklad. Nechci se hádat, myslím, že je pochopitelné, co jsem se snažil říct,ne?! Naběhnout si může každej, kdykoliv. Je to smutný, ale, jak vidno, je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Posílám. Je to nepravděpodobná, jenže uvěřitelná historka. A protože jsem hodný, dostal Merlin_CZ jen varování. Ale dáme si na něj pozor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 ubyva hmyzu. vypada to na zavazny celospolecensky problem. asi zacnu chodit pesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Že tak nějak život člověka asi nemá žádný výraznější smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Že tak nějak život člověka asi nemá žádný výraznější smysl. kmet promluvil (a mimochodem, nemáš pravdu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 kmet promluvil (a mimochodem, nemáš pravdu ) Možná je to jen nějaké chvilkové zakolísání... Ale teď mi to tak přijde, kéž by tím smyslem byly hodinky, to by bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Možná je to jen nějaké chvilkové zakolísání... Ale teď mi to tak přijde, kéž by tím smyslem byly hodinky, to by bylo fajn. ....., spontálně jsem si na něco vzpomněl : Svobodník Halík: ?Salát! Ch! Tydle? Tydle umělci sou všichni saláti! Narval bych je do Michelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský! Dopravit na ošetřovnu. Ale během!? Upraveno 12. července 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Možná je to jen nějaké chvilkové zakolísání... Ale teď mi to tak přijde, kéž by tím smyslem byly hodinky, to by bylo fajn. To by bylo moc jednoduché ale příjemné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Osobní předání má kromě výhody předání peněz na místě i kouzlo osobního pokecu a seznámení se. Ale zase chápu, že když je jeden z Košic a druhý z Aše... Tak více štěstí příště ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (a mimochodem, nemáš pravdu ) Tak o tom by se bohužel dalo výrazně polemizovat. A svým způsobem má Tada hořkou pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 3 rostlinyHabanero Red Savina mam obalene msicema, takze letos to zase na bio chilli nevypada. Zajimave je, ze na ostatnich druzich jsem nenasel ani jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 A štve mě že se každý den najde nějaký ocas co "potřebuje" od rána hrčet sekačkou, křovinořezem a já nevím čím vším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 A štve mě že se každý den najde nějaký ocas co "potřebuje" od rána hrčet sekačkou, křovinořezem a já nevím čím vším. Mý sousedi už tradičně vytahují tyto stroje v neděli okolo sedmé ráno, taky lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 A štve mě že se každý den najde nějaký ocas co "potřebuje" od rána hrčet sekačkou, křovinořezem a já nevím čím vším. Rekord má jeden mrcas v obci Soběchleby, kde jsem byl na svátek upálení J.Husa, kdy nastartoval křoviňák ve svátek přesně v 5:30. Kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Rekord má jeden mrcas v obci Soběchleby, kde jsem byl na svátek upálení J.Husa, kdy nastartoval křoviňák ve svátek přesně v 5:30. Kokot zlatá naše vesnička, kde je tohle místní vyhláškou ve svátek a v neděli zakázané, v sobotu potom 9:00 - 18:00, všední dny tuším do 19:00... (to vlastně nevím jistě, sekám v sobotu v deset dopoledne :-) A jinak co mě právě naštvalo? Že se mě skoro při každé jízdě po D1 někdo pokouší zabít. Nestačilo, že mě před 14 dny nějaký dobrák, který se nedíval do zrcátka, natlačil u Humpolce na svodidla a s klidem odjel. Dnes se o totéž pokusil autobus - popravdě první myška autobusem, kterou jsem viděl... ČSAD Písek - asi měl na spěch. Upraveno 13. července 2011 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Autobusáci jsou někdy drsní. Oni totiž ví, kdo uhne první. A to tenhle názor mám z úst jednoho autobusáka, není to žádná moje paranoia. Upraveno 13. července 2011 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 I kdyby to zakázali vyhláškou, tak stejně kolem sedmý ráno se rozezní zvony kostela a svolávaj černoprdelníky k ranní modlitbě. A za dvacet minut znova. Fakt jsem se tam ještě ani jednou pořádně nevyspal. Jo a ještě miliarda čoklů. A ještě jsem zapomněl, že tam asi před dvěma lety postavili sušičku. Takže v období sklizně jede téměř nonstop a ty vibrace procházej celym barákem. Spát tam chodíme jedině s pilulkou. Fakt boží. Nechtěl bych tam bydlet ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Spát tam chodíme jedině s pilulkou. Fakt boží. Nechtěl bych tam bydlet ani náhodou. To zní taky jako idyla. U nás to způsobují pracovníci města. To jsou borci z úpravy zeleně. Těm začíná šichta v šest, o půl sedmé už klidně sekají. Dělají to efektivně. Jeden den prijede borec na traktůrku. Druhý den. Přijde četa se strunovkama. Další den hrabáči a "fukeři". Dneska křovinořez. Jakmile to dosekají, tak nalezou do parčíku na směny okolní školky. Tj. třicet děcek tu piští a řve do odpoledne. A v noci v intervalech, dle toho jak metoši opouští místní putyku, jedou houpačky taky nonstop. Klid je vždy tak hodinu po příjezdů ACAB. Pak přijde další várka omladiny. Pod druhým bytem mi celé léto řvou, chlastají a žvaní ožralci z místní putyky Bláhovky. Chodí tam všechny místní hovada a papaláši, hospodu o kapacitě 30ti míst navštěvuje celé léto tak 150 lidí, Takže je plná ulice povalečů s kriglama, po chodníku neprojdeš, na autě máš postavené krigly s pivem, všechno obchcané a běžně poblité. Super EDIT: no a jako nekuřák a nepiják potom otevřít okno aby ti pěkně provoněl byt, toje letní blaho Upraveno 13. července 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky