Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo no, to bys chtěl moc. Dnes vůbec to ozvučení čehokoliv od živého koncertu až po poslední film je ubohé. Jeden zvuk huhlá, druhý řve. Když něco koukám v noci, to jen pořád přidávám a ubírám, až mě to přestane bavit a vypnu to.

Odesláno
  V 24. 12. 2016 v 18:06, MadButcher napsal:

Gusto, vy jite tak pozde nebo mas taky toho strevniho bacila?

ne ne..mel jsem, ještě dnes to nebylo ono, ale jedl bych normálně. Starší dcera ještě na rohlikovy dietě. Bohužel v poledne skolila pro změnu manželku migréna a zvracela. Takže od ty doby leží. Ježíška se museli přesunout na americkej mode, čili zítra ráno. Nejhorší to bylo vysvětlit starší dcerce, že Ježíšek přijde až rano. Ale probrala to, sikula.Ta mladší z toho naštěstí nemá rozum jeste.
Odesláno

JaRooN ano chtel bych moc. Je to trapne, na americke filmy se divam zasadne bez dabingu protoze logicky kdyz takovy Al Pacino vyinkasuje sve miliony za film tak do toho hrani dava emoce ktere sebelepsi daber za par korun nikdy nemuze zopakovat. Nejen Al Pacino, kazdy jiny herec. Tohle ozvucovani ve studio chapu u serialu, ale u celivecerniho filmu s ambicemi vanocniho tahaku? Trapas nad trapasy, profesionalni ostuda.

Odesláno
  V 24. 12. 2016 v 18:33, MadButcher napsal:

No tak s detma se to posunuje blbe, to je mi jasny. Ty se tesi tak moc ze nebudou ani spat, a zitra hrozi ze budou premotivovany...

no, prave...ale dala to. Teď semnou bude chvilku koukat na Sám doma, pak ji půjdu uspat a nenosím dárky... At je to ráno všechno připravený :) taky to bude mít něco do sebe
Odesláno
  V 24. 12. 2016 v 18:37, MadButcher napsal:

JaRooN ano chtel bych moc. Je to trapne, na americke filmy se divam zasadne bez dabingu protoze logicky kdyz takovy Al Pacino vyinkasuje sve miliony za film tak do toho hrani dava emoce ktere sebelepsi daber za par korun nikdy nemuze zopakovat. Nejen Al Pacino, kazdy jiny herec. Tohle ozvucovani ve studio chapu u serialu, ale u celivecerniho filmu s ambicemi vanocniho tahaku? Trapas nad trapasy, profesionalni ostuda.

Máš pravdu předsedo. V týdnu jsme koukal na muj oblíbený western Mackennovo zlato a potěšili mě duálním zvukem. Fakt nechci slyšet Colorada mluvit česky. Jeho angličtina nemá chybu.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 24. 12. 2016 v 18:37, MadButcher napsal:

... na americke filmy se divam zasadne bez dabingu protoze logicky kdyz takovy Al Pacino vyinkasuje sve miliony za film tak do toho hrani dava emoce ktere sebelepsi daber za par korun nikdy nemuze zopakovat. ...

V 24. 12. 2016 v 20:22, Berbatow napsal:

Máš pravdu předsedo. V týdnu jsme koukal na muj oblíbený western Mackennovo zlato a potěšili mě duálním zvukem. Fakt nechci slyšet Colorada mluvit česky. Jeho angličtina nemá chybu.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Tohle je docela zajímavá debata. Já se takhle zkoušel dívat na svého oblíbeného Schimanskiho v originále a musel jsem konstatovat, že dabing a barvy hlasů A. Švehlíka M. Moravce jsou prostě fantastické. Mně zkrátka k těm postavám seděly mnohem lépe. Vím, je to subjektivní a Němci by se mnou jistě nesouhlasili, ale výkon herců dabingem dle mého rozhodně snížen nebyl.

Odesláno

Ano siwi, existuji vyjimky. Treba francouzske filmy, nejen ty stare s Funesem dabovane Filipovskym, ale treba i cela rada hranych Asterixu, zvlast Asterix a olympijske hry s excelentnim Pepikem Cardou jako Brutusem. A taky treba nemecky Fakju pane uciteli, a dalsi filmy a serialy. Ale jsou to porad jen vyjimky. Zrovna ten Simanski je mozna v originale neco jako ten Prvni rytir v cestine, tak mu ten dabing mohl pomoct :-) A taky - kolik noveho dnes jeste Svehlik s Moravcem nadabuji... Pod vedenim soucasnych dabing reziseru by to stejne nedopadlo vubec dobre...

Odesláno

Jenze tenkrat zrovna tohle bylo asi tak jako by to u nas zahral Bartoska, a ve Francii ho nadaboval Belmondo :-) uz by to taky nebylo uplne to samy ale asi by to nebyl pruser. Zatimco poslednich tak 15-20 roku u nas dabuji svetove superhvezdy nejaci nasi nymandove kteri nikdy nic nezahrali, hrani nerozumi, akorat se dokazou jakz takz technicky "trefovat do huby" originalu.

Odesláno (upraveno)

V. Vydra je proste Marcelus Wallace a ten film by bez jeho dabingu byl poloviční. Proste "jsem pěkně roz....nej" mi v uších zní jen od Vydry. A dalších desítky hlasek z desítek filmu. Takže výjimka to urcite není, ceskej dabing byl a možná jeste je vynikající a ja mu dávám přednost a mam ho rad!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Je tam i skvele nadabovany Travolta, ale stejne je s dabingem ten film jako celek mimo. Vytrhnout jednu nebo dve postavy z filmu nejak nejde...

Jo a taky je super jak ty obrovske gangsta cernochy se strasne hlubokym gangsta hlasem obvykle dabuje padesatikilovy strizlik s hlasem o skoro dve oktavy vyssim :-)

Odesláno (upraveno)

Proste to tak není. Mas jinej názor a je to tak OK, ale jsi mimo. Dabing byl, je a bude u spousty filmu super a pro me lepší než origo. Zvlášť u těch, které jsem viděl jako kluk a zapsali se mi do paměti.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ja jsem tak videl klasicky serial The Professionals v UK a vubec se mi to nelibilo. Bodie, Doyle a Cowley v cestine jsou absolutni top A to se priznam, ze vetsinou taky preferuju puvodni zneni, zvlast u novych filmu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...