gas Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Nepotka, tenhle obchod mam v nakupnim centru s ochrankou a auta mam neoznacena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 jak už jsem před pár týdny napsal- když chceš aby napršelo, začni spravovat střechu. První část opravy to splnila beze zbytku a druhá vypadá celkem vzato stejně. Naštěstí už do toho neteče, jen to zdržuje práci. Navíc je to oprava která řeší jen část problémů, střecha je špatná už od projektu. Má malý spád a voda špatně odtéká. pak stačí malá vada v krytině a je problém. Jenže předělat to by znamenalo velkou akci, v tomhle počasí velmi nejistou a finančně nákladnou, takže jsme jen opravili závady a potáhli to novou asfaltovou krytinou. Teda ještě ne kompletně protože nás zas vyhnal déšť. No prostě jde to skvěle. Do toho ještě potíže s elektrikou. EON předělává vedení vysokého napětí takže to obnáší několik celodenních odstávek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Dneska mě naštvala Raiffeisen Bank, kde s překvapením zjistili, že nové sim karty O2 nejsou kompatibilní s jejich softwarem a tudíž mi bankovní aplikaci do sim toolkit nenahrají. Tohle zjištění trvalo hodinu a půl a pořád mi tvrdili ať si tu nebankovní kartu laskavě vyměním za jinou a dokonce mi sdělili jaké má mít i číslo, akorát tahle série je už vyčerpaná. Kupodivu mě překvapil přístup poskytovatele telefonních služeb, který si to sám dokonce ověřoval v bance, aby se dozvěděl, že to samozřejmě funguje všem a já teda po tom, co jsem ze zoufalství zavolal na infolinku banky jsem se dozvěděl, že skutečně je problém na jejich straně a jeho odstranění bude trvat dlouho a hlavně nevědí dokdy (má to počítat na měsíce). Teď řeším dilema jestli to e-konto zrušit nebo to zkousnout. Zlatá expandia, ty aspoň reagovali rychleji. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Chtěl jsem jít na kolo a chčije a chčije a chčije. Tak až přestane tak půjdu na houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 V pondělí mám jít konečně do práce a dnes se mi udělalo blbě. Čtyři měsíce jsem doma, dodržuju všechno a nic. A teď....doufám, že to přejde ! Kua, já nechci do špitálu a pod kudlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 nové podvodné maily, jeden přistál i u mě..., ale se svou opatrností jsem ten odkaz ani nerozklik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 V pondělí mám jít konečně do práce a dnes se mi udělalo blbě. Čtyři měsíce jsem doma, dodržuju všechno a nic. A teď....doufám, že to přejde ! Kua, já nechci do špitálu a pod kudlu To bude v pohodě,hlavně se tím nesmíš stresovat do pondělí se to srovná(držím ti palce),já to včera přehnal s křoviňákem u rodičů na dvoře a kolem baráku,v šecho mě dneska bolí,hlavně záda,usnul jsem až ve 4ráno,ani na vlákno Music jsem neměl náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 njn, nenadělám nic. Slinivka je svině ( a to jsem nic blbýho nesnědl ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 (upraveno) Pod podhledem střechy - dřevěná chata kam je za prvé blbý přístup zvenku ,zevnitř to nejde vůbec , jsem objevil divoké vosy.Večer jsem jich Raidem na osvětleném okně zlikvidovat asi 30,díru mají ještě směrem šíkmo nahoru takže se sprayem těžko,máte někdo zkušenosti???? Aby vosy zhynuly a chata ostala obávám se že nedovedu odhadnou kolik Biolitu či Raidu / co je lepší í????/ bych potřeboval- k hnizdu se nedostanu jen k tomu vsuku a stejně by mě asi na žebříku dostaly. díky za rady-kolem je hodně malých dětí,pejsků,tak bych si to s nima chtěl vyřídit co nejdříve. Upraveno 30. července 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Pod podhledem střechy - dřevěná chata kam je za prvé blbý přístup zvenku ,zevnitř to nejde vůbec , jsem objevil divoké vosy.Večer jsem jich Raidem na osvětleném okně zlikvidovat asi 30,díru mají ještě směrem šíkmo nahoru takže se sprayem těžko,máte někdo zkušenosti???? díky za rady-kolem je hodně malých dětí,pejsků,tak bych si to s nima chtěl vyřídit co nejdříve. Hasiči už tohle neřeší, když jsou okolo v nebezpečí děcka? Daně si platíš, tak je vyžeň od kanasty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 mas sanci se k nim dostat treba injeckni strikackou? ja jsem zlikvidoval vosi hnizdo, ze jsem dutinu s hnizdem proplachnul neredenym postrikem na msice na ruze. Rada zkuseneho drogisty. Totalka. Jen se na ty kurwy musi jit brzo rano, kdy je nejvetsi zima a ony jsou líný v pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Pod podhledem střechy - dřevěná chata kam je za prvé blbý přístup zvenku ,zevnitř to nejde vůbec , jsem objevil divoké vosy.Večer jsem jich Raidem na osvětleném okně zlikvidovat asi 30,díru mají ještě směrem šíkmo nahoru takže se sprayem těžko,máte někdo zkušenosti???? Aby vosy zhynuly a chata ostala obávám se že nedovedu odhadnou kolik Biolitu či Raidu / co je lepší í????/ bych potřeboval- k hnizdu se nedostanu jen k tomu vsuku a stejně by mě asi na žebříku dostaly. díky za rady-kolem je hodně malých dětí,pejsků,tak bych si to s nima chtěl vyřídit co nejdříve. Montážní pěnou s dlouhým nástavcem,ne moc jen aby je to zalepilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 hele lidi přestaňte jezdit v tomhle počasí na "denní svícení" - 1 zadní žárofka stojí 30 korun a to není zase tolik ........ co? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 hele lidi přestaňte jezdit v tomhle počasí na "denní svícení" - 1 zadní žárofka stojí 30 korun a to není zase tolik ........ co? Dík Máš pravdu YPO díky ale myslím že většina těchto mamlasů není odsud...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Máš pravdu YPO díky ale myslím že většina těchto mamlasů není odsud...... vidíš, to mě nenapadlo budou to asi marťani .................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Nějak to neřeším, ani nevnímám, auto si svítí kdy chce. Za chvíli jedu po potraviny tak se všimnu co dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 hele lidi přestaňte jezdit v tomhle počasí na "denní svícení" - 1 zadní žárofka stojí 30 korun a to není zase tolik ........ co? Dík Co je YPO tys do něčeho ťuknul? Denní svícení nemán,mám rád když mě vidí i zezedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 hele lidi přestaňte jezdit v tomhle počasí na "denní svícení" To je takova ta moda mit misto svetel pas LEDek - vetsinou aftermarket (relativne uzka smerovost) primontovanych v urovni mlhovek, takze ve spouste situaci skoro neni poznat, ze auto sviti? Mne osobne to teda pekne leze na nervy a taky nechapu, proc lidi prestavaji svitit normalnima potkavackama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Co je YPO tys do něčeho ťuknul? Denní svícení nemán,mám rád když mě vidí i zezedu do ničeho sem neťuknul, ale když jedeš 150km po dálnici za hustýho deště a každý pátý auto není vidět je dost vyčerpávající - co si budem povídat oni i ty nehomologovaný karbidky od Horsta , který mají tuneři nalepený na předním nárazníku skoro až u silnice, nejsou moc vidět -------- ono snad někdy přestane pršet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 na vosy a podobnou havěť se dají koupit postřiky speciálně pro takovéhle situace. Někdy předloni jsme takhle v práci řešili sršně ve stěně. Bohužel už nevím značku ale byl to větší sprej a neměl rozprašovač ale směrovou trysku s nasazovací trubičkou podobně jako mají třeba mazadla ve spreji. Do stěny jsme navrtali dírku, trubičku pro jistotu prodloužili kusem hadičky aby likvidátor (já) nemusel v případě protiútoku skákat ze žebříku a pak už jen stisknout čudlík pššššššššššš... Ve stěně se začalo ozývat něco jako nálet na Berlin nebo blížící se tlupa motorkářů, prostě děsnej hukot, někteří i vylétli ale uletěli pár metrů a padali k zemi. Za čtvrt hodiny bylo hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky