bandicoot Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Lidi jsou hovada. Dneska v hustým dešti na R10, viditelnost 100m + krycí mlha za každým autem a hádejte kolik řidičů mělo zadní mlhovky. Za celou cestu z MB do Prahy asi deset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Lidi jsou hovada. Dneska v hustým dešti na R10, viditelnost 100m + krycí mlha za každým autem a hádejte kolik řidičů mělo zadní mlhovky. Za celou cestu z MB do Prahy asi deset... Ty zadní mlhovky jsou docela těžko odhadnutelný. Aspoň pro mě. Vždycky váhám, jestli už je dobře je zapínat, nebo jestli ještě budu nepříjemně oslňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 No a naštvalo mě, že jsem do Špindlu jel podle navigace, a zkusil jsem to přes Turnov. Navigace mě ale pak hnala přes Malou Skálu, Železný Brod (silnička s příčnými retardéry), Spálov, Příkrý, Roprachtice...Kdyby bylo hezky a pod zadkem bych měl kabrio asi bych ty serpentiny, kopce a půlhodinový zpoždění vnímal jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Ty zadní mlhovky jsou docela těžko odhadnutelný. Aspoň pro mě. Vždycky váhám, jestli už je dobře je zapínat, nebo jestli ještě budu nepříjemně oslňovat. ze by me neci zadni mlhovky neprijemne oslnovaly, se mi za 14 let rizeni jeste nestalo a ani me nikdy nenapadlo o tom premyslet, ze by to nekoho oslnovat mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Ty zadní mlhovky jsou docela těžko odhadnutelný. Aspoň pro mě. Vždycky váhám, jestli už je dobře je zapínat, nebo jestli ještě budu nepříjemně oslňovat. Máš pravdu, taky jezdím ohleduplně a myslím na ostatní. Stačí se ale podívat na auto před sebou a tím se řídit. A tuším, že pravidla k tématu déšť a mlhovky mluví jasně. Dneska to bylo fakt o hubu. Za těch pár desítek km jsem byl unavenej jak po cestě z Francie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Ahoj, myslím , že toto vlákno je jak stvořené pro mě PO dlouhé době jsem se konečně rozhodl pro nákup automatů . Zvolil jsem model VICTORINOX DIVE MASTER 500 MECHA cena necelých a pro mě nemalých 22 tis. Objednal jsem si je v kamenné prodejně a po třech týdnech velkého očekávání mi volala prodavačka ,že hodinky jsou připraveny . :D Radostí jsem si vzal ten den dovolenou a vyrazil pro hodinky . V obchodě jsem si hodinky převzal a jako řádný občan ČR jsem i zaplatil :/. S krabičkou značky victorinox jsem hrdě kráčel po nákupním centru směrem k autu. Nasedl jsem do auta a nedalo mi to a říkám si , vezmu si je už teď Při pohledu na krásný strojek ETA 2892.2 jsem po chvilce zkoumání málem dostal infarkt a úsměv a radost na obličeji se rázem o 100% změnila normálně se mi chtělo brečet V prostorách strojku se kutálel malý šroubek a jaká si podložka . Tak jsem opět vložil do krabičky a se všemy možnýmy i nemožnýmy pocity jsem se vracel opět do prodejny - kde chudinka prodavačka tomu ani nemohla uvěřit se slovy .. JAK JE TO MOŽNÉ .. má reakce kupodivu byla úplně stejná .Napadá mě nespočet otázek proč se to stalo ??? a zrovna mě ??? že by chyba při výrobě , ale přeci hodinky prochází výstupní kontrolou nebo ne ?? nebo strojky ETA 2892.2 jsou vadné ??Nic méně tento týden mají dorazit nové tak se pomalu začínám zase těšit ,ale původní radost jako jsem měl už asi mít nebudu ...v příloze zasílám foto strojku a místo kde chybí šroubek .Máte někdo zkušenost s ETA 2892.2 ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Máš pravdu, taky jezdím ohleduplně a myslím na ostatní. Stačí se ale podívat na auto před sebou a tím se řídit. A tuším, že pravidla k tématu déšť a mlhovky mluví jasně. Dneska to bylo fakt o hubu. Za těch pár desítek km jsem byl unavenej jak po cestě z Francie. Ja prave vim, ze mi ty zadni mlhovky sviti vic, nez je prumer, tak proto se mi to blbe odhaduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Mě tady na fóru naštve máloco, ale již podruhé se to povedlo Jarettovi, kterej prodává R SD. Již několik týdnů, možná měsíců, jsem se cítil zcela vyléčen z nákazy R SD a teď jsem zase v prdeli a koukám na hodinky, které mám a přemýšlím o hrozný ptákovině. Doufá, že je brzo někdo koupí a já budu mít opět klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Moje řeč YPO, stejně tak xenony narvany misto halogenu... ať žije tuzing. Ještě že mám inteligentní auto a denní svícení se dá diagnostikou dohrát :-) prostě otočím klíčkem, nastartuju a jedu světla neřeším a holt jednou za čas koupím za 90 korun origo hella H7mu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 ze by me neci zadni mlhovky neprijemne oslnovaly, se mi za 14 let rizeni jeste nestalo a ani me nikdy nenapadlo o tom premyslet, ze by to nekoho oslnovat mohlo. Mno, tak to bys měl za volantem asi víc přemýšlet! Zadní mlhovky rozhodně můžou značně oslňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Mno, tak to bys měl za volantem asi víc přemýšlet! Zadní mlhovky rozhodně můžou značně oslňovat. Souhlasím s tebou. Ne že by přímo většinou oslňovaly jako dálková světla, ale je to hodně nepříjemné ostré světlo. Jet za takovým řidičem 10 nebo 15 km v koloně, když není potřeba je mít rozsvícené je pěknej opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 (upraveno) Tak dnes se opět ukázala moje "šikovnost" odpoledne jsem spěchal na schůzku, tak běžím ze schodů, najednou ležím pod schody. Kotník v pr....i, k tomu obražné koleno, následovala pohotovost, rentgen, neštěstí to není zlomené "jen" výron II. až III.stupně, pak jsou už prý jen přetrhané šlachy to díkybohu nemám. Nyní nemůžu spát podložená noha, co chvíli leduji otok, který se zdá zatím stále narůstá, snad už dál nebude. To je tak když se někam člověk žene a to mám za 6 dní odjíždět na dovolenou Upraveno 30. července 2011 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 No fuj, musím si ulevit... Včera jsem se psem venku, cestou z lesa mne táhne jako obvykle do hospody (né že by chlastal, ale schází se tam spousta jeho psích kamarádů, takže kvůli němu si vlastně MUSÍM to pivo dát...) a ještě než jsem to pivo stačil vůbec ochutnat, tak ho na mne ti psí tataři vylili... Čerstvě vypraný kalhoty, navíc jsem vypadal jako bych neudržel svěrač... Asi pět minut poté mne jeden ořech (ó pardón, čivava) pochcal nohu... Dnes jdu jako každý den (poslední dva měsíce) do bazénu, zaplavat si svůj kilometr. Jenže venku je hnusně a prší, takže spousty lidí jdou do bazénu taky, když nesvítí...A tak jsem ke svý smůle narazil na tři idioty, namachrovaný bobulový borce, jak předváděli ve vodě svého soutěžního ducha... K mý smůle plavali pomaleji než je můj standard. Což samozřejmě nemohli překousnout. Když jsem je potřetí předjížděl (nevím jak to jinak říct), tak to neunesli, pod vodou mne pokopali a nakonec mne jeden chytil za nohu když už jsem byl před nima... Jsem klidnej člověk, chodím plavat protože nemůžu běhat (kotník) a nechutně tloustnu a slábnu, né abych si dokazoval jakej jsem borec. Ale všeho s mírou. Padlo pár slov, pak ran a šel jsem radši pryč než se přestali topit, po cestě ještě seřval plavčíka Už klidnější jsem si poté došel pro oběd do KFC a dívčina mne tam chtěla nemotorně obrat při vracení peněz No, někdy holt pohár přeteče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Tak ty jsi mě dnes potěšil "Šel jsem radši pryč, než se přestali topit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Já jsem řádně nas..... už pár dní.Za prvé autoservis,dohodnutá délka opravy byla pět dní a to dlouho dopředu aby se "mazlovi" mohli plně věnovat.Nakonec z toho bylo dní deset,cena vyšší než předem dohodnutá a blbě udělaný,takže reklamace (snad se lakoš chytne za nos a uzná že to zprasil).Auto mi vydělává,tak každý den prostoje je mínus.. Dělaj mi auta v tomto servisu skoro patnáct let,vždy OK a teď tohle.No a za druhý,když jsem se rozhod zde přispět do prodejního vlákna (rozkýval mne k tomu jeden vážený člen,zdravím) tak další průser,jeden dobrák co chodí se mnou na pivo mne ukecal k půjčení mého čerstvě nabitého foťáku a vypadá to tak že ho už neuvidím... Tak mám teď takové "plodné dny".Mira Upraveno 31. července 2011 uživatelem Mira188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Harry, super, výborně napsaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Dnes mě vytočil jeden pokladač dlažby a obkladů. Za m2 si řekl 700,-!!! Jenom za práci! 140 m2 zvládne za 14 dní a má vyděláno skoro 100k! Někteří řemeslníci už nevědí, kolik si říct za práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Mno, tak to bys měl za volantem asi víc přemýšlet! Zadní mlhovky rozhodně můžou značně oslňovat. necitil jsem potrebu to detailne rozepisovat, ale vidim, ze je treba prece jen psat vic polopaticky. pouzivam mlhovky tehdy kdyz jsou potreba, samozrejme ze si s nima nesvitim v patek odpoledne v slunicku v dopravni zacpe (diky za prinosny prispevek Dalimu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Dnes mě vytočil jeden pokladač dlažby a obkladů. Za m2 si řekl 700,-!!! Jenom za práci! 140 m2 zvládne za 14 dní a má vyděláno skoro 100k! Někteří řemeslníci už nevědí, kolik si říct za práci... Tak ho posli do hajzla,jednoduche... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Tak ho posli do hajzla,jednoduche... No tezko bude hledat nekoho kdo to udela vyrazne levneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky