Kristian.nov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ale jo kluci, já zapomněl, že už sem tři měsíce taky ze vsi :-D Tak ves vynecháme... Čím to nahradit ale?
JaRooN Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Nedávno jsem četl dobrou hlášku: "Rád bych ti řekl, že jsi kokot, ale nemůžu, protože se neumíš ani pořádně postavit."
stankoff Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Na Slovensku jsem viděl za stěračem lístek formátu A4(nalepený) s textem: Nemožem ťa nazvať ani kokotom, pretože žiaden kokot sa takto nepostaví ako ty
Kristian.nov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jo to je dobrý... Ale co když to bude paní? :-D
Wagoneer Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Já svého času vozil v autě přetištěný lístek " Na tomto místě zaparkují dva normální řidiči, nebo jeden kokot. " a pilně rozdával za stěrače.
Irma Bunt Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jo to je dobrý... Ale co když to bude paní? :-D Trochu jsem si googloval. Je to chlap s východním (Rusko, Ukrajina) příjmením... :/
lukas.78 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To nemá smysl. Kdybych se měl nervovat, pokaždé když vidím někoho kdo parkuje umyslně špatně, jsem už dávno v base Často jezdím do Hornbachu pro materiál dodávkou, mají tam speciální fleky pro velká auto. Řidiči co větším pracantem nejezdí asi nepochopí jak je těžké nacpat se mezi osobáky a ještě nakládat materiál. Níkdy nejsou ty místa volná, plno mrnousů co chtějí ušetřit deset kroků. Už to neřeším,
sect Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 ... Čím to nahradit ale?Pokud stejně blbě souložíš jako parkuješ, tak se nediv že tě nikdo nemá rád.
mondeo2 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) nějaká tematika zděs.................... http://machoparking.cz/ http://www.penize.cz/spotrebitel/256878-macho-parking-parkujete-jako-p-!-sproste-samolepky-a-pranyr-pro-bezohledne-ridice Upraveno 22. února 2017 uživatelem mondeo2
Brumad Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Tak jsem se rozhodl zkonzumovat nějaké to ovoce. Volba padla na pomeranč. Měl výbornou chuť, takový sladký ale ostrý. Při přežvýkování posledního kousku jsem trochu šťávy vdechl. Kua všichni kolem se přišli podívat, jak se snažím vykašlat plíce a poplácat si mě přátelsky po zádech. Uf
Baldic Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jenze bohuzel nikdy nevis, jak parkovali ti pred tim. Mne se uz nejednou stalo, ze jsem slusne zaparkoval mezi dve auta a kdyz jsem se po case vratil, tak uz tam nebyla a ja vypadal, ze parkuju na Prazaka (ci jine podobne znejici slovo).
Irma Bunt Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jenze bohuzel nikdy nevis, jak parkovali ti pred tim. Mne se uz nejednou stalo, ze jsem slusne zaparkoval mezi dve auta a kdyz jsem se po case vratil, tak uz tam nebyla a ja vypadal, ze parkuju na Prazaka (ci jine podobne znejici slovo). 3/3 špatně a ostatní vždy v pohodě (respektují čáry)... To asi nebude náhoda.
VS Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Každý zaparkovat neumí. Pamatuji si, jak jsem jel s jednou slečnou do obchodu. Napřed na 4. pokus zaparkovala mezi dvě auta a pak zjistila, že neotevře dveře. Tak zkoušela zacouvat na jiné místo a po 5 minutách skončila naštorc přes 4 místa. Upraveno 22. února 2017 uživatelem VS
tommas4 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jsi měl gentlemansky zaparkovat za ni, to by byly plusový body
Frostie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Každý zaparkovat neumí. Pamatuji si, jak jsem jel s jednou slečnou do obchodu. Napřed na 4. pokus zaparkovala mezi dvě auta a pak zjistila, že neotevře dveře. Tak zkoušela zacouvat na jiné místo a po 5 minutách skončila naštorc přes 4 místa.Z toho vyplývá, že ne úplně všem děvčatům se hodí dávat auto do ruky...
VS Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jsi měl gentlemansky zaparkovat za ni, to by byly plusový body To bych přišel o tu srandu
Xenomorfus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jsi měl gentlemansky zaparkovat za ni, to by byly plusový body Se smejes, ale mi se to kdysi stalo... To sem jeste jezdil s kamionem a proti mne v miste, kde se tezko vyhnuli dva cyklisti, zenska za volantem. Zastavila, cekal sem, ze kousek couvne a pusti mne (mela prostor se uklidit, ja ne). A ona se dokazala šprajcnout, pak bezmocne vylezla z auta a lomila rukama. Takze sem se s ni domluvil, jejim autem sem zaparkoval do rady za sebou stojicich vozidel, prejel s kamionem, zase sem ji musel vyparkovat a odjel sem smerem k lepsim zitrkum
Frostie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Se smejes, ale mi se to kdysi stalo... To sem jeste jezdil s kamionem a proti mne v miste, kde se tezko vyhnuli dva cyklisti, zenska za volantem. Zastavila, cekal sem, ze kousek couvne a pusti mne (mela prostor se uklidit, ja ne). A ona se dokazala šprajcnout, pak bezmocne vylezla z auta a lomila rukama. Takze sem se s ni domluvil, jejim autem sem zaparkoval do rady za sebou stojicich vozidel, prejel s kamionem, zase sem ji musel vyparkovat a odjel sem smerem k lepsim zitrkum Znáš to přísloví nasrat na ruce a nepustit tejden k vodě? Tak to pasuje přesně na ní
Xenomorfus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Znáš to přísloví nasrat na ruce a nepustit tejden k vodě? Tak to pasuje přesně na ní Tak tohle sice neznam , ale chapu Te.... V tu chvili to bylo nejrychlesi reseni (za 3 minuty hotovo), ona fakt "umela" jen smerem dopredu.
Petr72 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Som bol v takom príjemnom štádiu že si kúpim ušatého itala na ruku , a za posledné dva týždne som bol s dvoma rôznymi ľudmi a obydvaja na ruke fejky ktoré sa blištia Jako psovy gule a majú priemer zemegule ľuďom proste .ebe Samozrejme obaja majú na origo fuj
Doporučené příspěvky