Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tvl, kde jsem včera byl a ským................. :frusty: ..............mo je hlava asi bouchne

To zní jako bysme byli někde spolu... Je Mi dost podobně.... A moja prudi, že se musí na nákup a tak... Já snad chcipnu.

Návštěvník YPO
Odesláno

zjistil sem, že sem věčí píčusoid než nejvěčí píčusoid na světe 

dva měsíce se snažím nějak optimalizovat mobilní volání ... převčírem se mi to povedlo .... prostě spousta muziky za 490,-

tak se včéra chlubím v putyce a kolega mi říká jestli nejsem blbej, že to samý sem si moh zařídit v práci za 260,- (sice jenom 1,5GB dat, ale na to sere pes)

noale, protože nečtu nástěnky, tak sem zase za blba 

takže du skočit pod metro

*počasí má na starosti od zítra frantík

Odesláno (upraveno)

tvl, kde jsem včera byl a ským................. :frusty: ..............mo je hlava asi bouchne

nebyli jste někde s Horhem? Ten si teď taky klade podobný otázky... :lol2:

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Dej si půlku Kinedrylu. Do půl hodiny budeš uplně v pohodě.

Odesláno

Odesláno (upraveno)

dík, kinedril ale nemám, aplikoval jsem paralen....ale není to furt ono

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Velká chyba. Velká chyba...

Kinedryl po opici vždy zabere. Uklidní žaludek, přestane bolet hlava a člověk má pocit, že je mu lépe o milion procent.

Odesláno

Zase posta. Dosla mi obycejna zasilka, resp. doslo mi oznameni. Vzhledem k tomu, ze jsem byl v zahranici, poslal mi bracha fotku oznameni a protoze puvodni doba ulozeni na poste koncila v 15. unora, nechal jsem si ji pres web prodlouzit. Vcera jsem hned po prijezdu z letiste jel na postu a tam mi rekli, ze zasilku 16. unora odeslali zpet. Na otazku, kde tedy zasilka je, mi pani rekla "nevim". Ze pry mam kontaktovat odesilatele. To je ovsem rada nad zlato, kdyz netusim, co je to za zasilku... Byl jsem utahanej z cesty, takze pomerne nasravaci. Pani mi teda slibila, ze zkusi neco zjistit a v pondeli mi zavola. A ja doufam, ze to byla zasilka z Ciny, co jsem objednaval na zacatku prosince a zatim nedorazila, abych z toho nemel vetsi pruser nez jen ztraceny penize...

Odesláno

Velká chyba. Velká chyba...

Kinedryl po opici vždy zabere. Uklidní žaludek, přestane bolet hlava a člověk má pocit, že je mu lépe o milion procent.

Já měl vyzkoušeno,abych netrpěl,si vzít Saridon když jsem přišel z knajpy, před spaním.Ráno vpohodě,hlava cajk....

Odesláno

Vyhrál jsem na plese v tombole 5kg mouky a prací prášek. Jako ok, ale kdo se s tím má kurwa tahat!

Nahodou budes mit pekne vyprano a svaly jak Pepek namornik :)

Odesláno (upraveno)

Vyhrál jsem na plese v tombole 5kg mouky a prací prášek. Jako ok, ale kdo se s tím má kurwa tahat!

Furt lepší, než 50 kg obilí a 25 kg brambor, jako na plese u nás...Tohle mi příjde jak 20 dkg bonbonů...

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Když už jsme u toho, tak naštvalo není to správný slovo. Spíš teď nevím, co s tím - manželka mi ve snaze udělat radost pořídila tohle https://selection.porsche.cz/produkty/zivotni-styl/hodinky/chronograf-classic-911-turbo-s . Zcela upřímně se mi ty hodinky moc nelíbí a při představě, kolik za ně vysypala se mi ježí chlupy. A včíl babo raď, co s tím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...