Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jako jo, chlastal jsem, moc zeleniny taky nesnědl, ale stejně to nejspíš bude stresem. Co jsem sám tak makám do úmoru. Chlastat nemusím, polníček taky sežeru, ale tu práci za mě nikdo neudělá.

Drzim palce a stejne to moc nechapu- mas 80 kg, to znamena, ze tlustej nebudes a jatra v hajzlu? To bys musel pit extraligu aspon 10 let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Myslíš? I s tou prací se dá celej život přehodnotit.

Pracuješ proto aby jsi žil nebo žiješ proto, aby jsi pracoval?

Ja pracuju abych se doma nenudil a taky mam cholesterol v prdeli. A to sem vegetarian.
Odkaz ke komentáři

Ostropestřec kapky aplikuju už nějakej pátek. Mám nějaký vysoký ALT, nebo jak se to jmenuje a asi ztučnělý. Cholesterol a nějakej zánět spodku. Antibiotika na ten zánět. Játra budou časem dobrý.

Tou prací jsem vyplňoval volnej čas po odchodu od rodiny, nasmlouval jsem spoustu kšeftů a měl málo lidí, tak jsem všechno dělal sám. No a to jede do dneška. Letos už mám najeto skoro 15k kilometrů, spoustu kšeftů uzavřenejch lidí málo. Doma mi nikdo nic k jídlu nepřipraví, tak sežeru klobásu, pustim tam půl flašky tvrdýho abych vůbec usnul, ve tři se vzbudím a takhle skoro každej den. Když si večer nic nedám, tak nemůžu usnout...

..a to se ještě úplně nerozjela stavební sezóna, až to vypukne, tak se z toho poseru. Jedinej kdo se mi hlásí na inzerát jsou servírky, instruktoři lyžování a podobný kapacity...

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

No woe, tak na to staci jen rict - brzdi, nebo budes mit brzo inkfart. Zdravi mas jen jedno.

Neznam te osobne, ale myslim to naprosto vazne. Pak si budes nadavat a bude ti to prd platny.

A myslim to v dobrym, tak se nenastvi :-))

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

@zmizik - kecáš, to se nevaří ale peče

@horhe - tak bacha, to se ti může pěkně vymstít, mě to došlo až na lůžku ve špitálu,

dva roky zpět, říznul jsem do toho, teď ukončim poslední provozovnu, dám si měsíc

oraz a pak si budu hledat práci, a ve *volném čase - pojem dosud neznámý* si budu

třeba rejt v zahradě nebo tak něco, bude to tak lepší a docela se i těším

Odkaz ke komentáři

Ja chodim do prace, protoze me to bavi. A pak jdu domu, protoze me to taky bavi. A v ty druhy pulce se mi celkem hodi penize, co mi daji za ucast v ty prvni :).

Myslíš? I s tou prací se dá celej život přehodnotit.
Pracuješ proto aby jsi žil nebo žiješ proto, aby jsi pracoval?

Odkaz ke komentáři

To Horhe :Aj, tak to ti přeji ať se z toho co nejlépe dostaneš. Je pravda že stres a nervy jsou ten největší zabiják, takže pohoda, klídek jsou základ k rychlé léčbě... Ale chápu že to není občas prdel, já se občas taky sesypu jak baráček z karet :-(

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...