Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Kurva vidis, ja ti to rikal. Hele prasky na cholesterol sou dobry, je to neco jako helma. Muzes jezdit rychlejc a nic se ti nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Už mě serete s tím cholesterolem,jdu se nažrat a zapiju to pivem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Moc si tady nevylívám srdíčko...Ale štve mě, že nejde zařídit, aby se v citacích neobjevovaly vyblitky zablokovaných členů fóra.Hned by mi bylo lépe... P.S. Nemluvím o decebalovi. Upraveno 21. března 2017 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ja akorát z piva přišel. Dal jsem si dvě polotmavé a k tomu kousek pizzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Jako jo, chlastal jsem, moc zeleniny taky nesnědl, ale stejně to nejspíš bude stresem. Co jsem sám tak makám do úmoru. Chlastat nemusím, polníček taky sežeru, ale tu práci za mě nikdo neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Myslíš? I s tou prací se dá celej život přehodnotit.Pracuješ proto aby jsi žil nebo žiješ proto, aby jsi pracoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Jako jo, chlastal jsem, moc zeleniny taky nesnědl, ale stejně to nejspíš bude stresem. Co jsem sám tak makám do úmoru. Chlastat nemusím, polníček taky sežeru, ale tu práci za mě nikdo neudělá.Drzim palce a stejne to moc nechapu- mas 80 kg, to znamena, ze tlustej nebudes a jatra v hajzlu? To bys musel pit extraligu aspon 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Myslíš? I s tou prací se dá celej život přehodnotit.Pracuješ proto aby jsi žil nebo žiješ proto, aby jsi pracoval?Ja pracuju abych se doma nenudil a taky mam cholesterol v prdeli. A to sem vegetarian. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ja pracuju abych se doma nenudil a taky mam cholesterol v prdeli. A to sem vegetarian.Milisi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Hothe když jsem měl zánět jater,radili mi Ostropestřec,ale ne farmaka,ale zrnička rozemlít.Nebylo to špatný a testy jsou už skoro o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Hezkej pokus, ale prozradil tě ten roastbeef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Jojo, ostropestřec je přímo zázračnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Milisi?Sem vegetarian ale nejsem fanatik.Tomas: Ja to po uvareni vyhazuju. Neco jako sportovni rybar. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Ostropestřec kapky aplikuju už nějakej pátek. Mám nějaký vysoký ALT, nebo jak se to jmenuje a asi ztučnělý. Cholesterol a nějakej zánět spodku. Antibiotika na ten zánět. Játra budou časem dobrý.Tou prací jsem vyplňoval volnej čas po odchodu od rodiny, nasmlouval jsem spoustu kšeftů a měl málo lidí, tak jsem všechno dělal sám. No a to jede do dneška. Letos už mám najeto skoro 15k kilometrů, spoustu kšeftů uzavřenejch lidí málo. Doma mi nikdo nic k jídlu nepřipraví, tak sežeru klobásu, pustim tam půl flašky tvrdýho abych vůbec usnul, ve tři se vzbudím a takhle skoro každej den. Když si večer nic nedám, tak nemůžu usnout... ..a to se ještě úplně nerozjela stavební sezóna, až to vypukne, tak se z toho poseru. Jedinej kdo se mi hlásí na inzerát jsou servírky, instruktoři lyžování a podobný kapacity... Upraveno 21. března 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) No woe, tak na to staci jen rict - brzdi, nebo budes mit brzo inkfart. Zdravi mas jen jedno.Neznam te osobne, ale myslim to naprosto vazne. Pak si budes nadavat a bude ti to prd platny. A myslim to v dobrym, tak se nenastvi :-)) Upraveno 21. března 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 @zmizik - kecáš, to se nevaří ale peče @horhe - tak bacha, to se ti může pěkně vymstít, mě to došlo až na lůžku ve špitálu,dva roky zpět, říznul jsem do toho, teď ukončim poslední provozovnu, dám si měsícoraz a pak si budu hledat práci, a ve *volném čase - pojem dosud neznámý* si budu třeba rejt v zahradě nebo tak něco, bude to tak lepší a docela se i těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 ostropestřec má každej správnej alkoholik doma .... já ho zobu k pivu místo voříšků .... taky sem si pořídil vojtěšku, ale zapomněl sem už na co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ja chodim do prace, protoze me to bavi. A pak jdu domu, protoze me to taky bavi. A v ty druhy pulce se mi celkem hodi penize, co mi daji za ucast v ty prvni .Myslíš? I s tou prací se dá celej život přehodnotit.Pracuješ proto aby jsi žil nebo žiješ proto, aby jsi pracoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) To Horhe :Aj, tak to ti přeji ať se z toho co nejlépe dostaneš. Je pravda že stres a nervy jsou ten největší zabiják, takže pohoda, klídek jsou základ k rychlé léčbě... Ale chápu že to není občas prdel, já se občas taky sesypu jak baráček z karet :-( Upraveno 21. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 No kazdopadne bez prdele preju, at se aspon ty jatra daj vbrzku do cajku a na nejakou dobu zapomen na Bejru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky