Návštěvník tolja Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Chci tě vidět, že se spodním rtem nedotkneš dál, než byla zátka. A že pod zátku, která těsní jen na vršku lahve a zbytek na boku je vlnkovaný, nenavzlínaj ty krysí chcanky. Ale klidně si to maluj podle sebe... už jsem psal, že spolu se zátkou musíš odstranit i staniol, piju plzeň, občas budvar a tam to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Seznam změnil nastavení, vzhled i práci v e-mailu. Sakra, pro mně je to peklo největší, než si zase zvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Thunderbird. Tam to vypadá furt stejně, ať si mění kdo chce, co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Thunderbird. Tam to vypadá furt stejně, ať si mění kdo chce, co chce.Tam je jako prohlížeč Mozilla bude to chodit i když používám Operu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Mám na mysli jako tzv. těžký klient. Kdo nechce instalovat, je i portable verze a tu lze kopírovat / pouštět z flashky, ve spojení s IMAP funguje výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Nejsem teď u compu. Až budu, zkusím poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 jediny dve piva, ktery se daj v cechach pit = plzen a budvar.. i kdyz teda plzen je, mezi nami, predrazena desitka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 jediny dve piva, ktery se daj v cechach pit = plzen a budvar.. i kdyz teda plzen je, mezi nami, predrazena desitka.. LOL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Seznam změnil nastavení, vzhled i práci v e-mailu. Sakra, pro mně je to peklo největší, než si zase zvyknu. Ale nepřijdou mi to nějak zásadní změny. To rozhraní je z mého pohledu krapet přehlednější. Navíc bych řekl, že to všechno běhá rychleji než předchozí verze. Ale to je dost možná jen pocit. Celkově dávám každopádně palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 LOL!copak? nejsi v souladu s mym tvrzenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 jediny dve piva, ktery se daj v cechach pit = plzen a budvar.. i kdyz teda plzen je, mezi nami, predrazena desitka.. Pardon, ale to je zase jednou pičovina jak dělo. Co takový Kout na Šumavě, nebo Dalešice, Svijany? A to si x dalších malých pivovarů, jejichž piva mi fakt hodně chutnala, nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 copak? nejsi v souladu s mym tvrzenim?Ani já ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 copak? nejsi v souladu s mym tvrzenim?Hlavně teda Plzeň a Budvar jsou chuťově dvě úplně jiný piva. Prazdroj je plností, hořkostí a chutí na hony vzdálen kdejaké desítce. A konečně, ač upřednostňuju Prazdroj, v republice se vaří spousty kvalitních a dobrých piv z nejrůznějších malých pivovarů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Kuna mě vohryzala kabely v 3 měsíce starým autě. Je to vožužlaný ,že se divim ,že to jezdí. Zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 jediny dve piva, ktery se daj v cechach pit = plzen a budvar.. i kdyz teda plzen je, mezi nami, predrazena desitka.. Ty jsi ještě radikálnější než já onehda s tou plzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 (upraveno) Tohle není o politice, tohle je o jednom člověku. Dnes mne dojal Babiš při přednášce na VŠE. Uvedl: ?Já jsem ministr financí, mám na starosti výběr peněz," Pokud to stvoření vnímá roli ministra financí především takto, pak je republika, jež má finance řízené takto primitivním dogmatem, naprosto v háji ....... Upraveno 30. března 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 pro vsechny.. budvar a plzen je jediny, co se da opakovane pozivat.. jasne, znam minipivovary, ale perfektne osetrene, z tanku.. vyse uvedene, sou bezkonkurencni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Budvar je sladká voda.anheuser bush? .. ok. souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Bernard je u mě nad Plzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky