Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opět střípek s toho našeho luxusního zdravotnictví ;) Včera dvě hodiny v čekárně, aby mi to doktor řekl že kapky do očí, které používám na alergii řádku let a pomáhají mi, už nenapíše, že musím k očnímu. Volám tam tedy, ten je u nás jednou týdně a že si musím vzít sebou kartu a vysedět si to tam taky, no a tam to je na celý den. Navíc jak jsou ty svině zkorumpovaný, tak mě hned oznámil že mi napíše jiné, lepší kapičky. Říkám nechci, chci ty samý co používám x let, no prej uvidíme, nejdříve si Vás prohlédnu. Já alergii od svých čtyř let, takže už trochu vím co mi vyhovuje. No nic, opět jsem zvednul telefon a 3 balení byli do půl hodiny doma, a jak jsem nedávno psal, když nemáte známý, jste víte kde...zametaj tady s námi jak s koštětem, to jim jde :furious: Jo a kamarád má velké problémy s dýcháním, víte kdy dostal termín na plicní? Za rovné tři měsíce, čeká se až zhebne a bude klid  :lol2:

S takovouto argumentací by jsi se báječně uplatnil v Jílkové v Kotli

Odesláno

Za tohle asi ne, ale to je že jim farmateutické firmy sypou horem dolem, aby předepisovali ty jejich srajdy je bohužel už rutina :tired:

S takovouto argumentací by jsi se báječně uplatnil v Jílkové v Kotli

Předpokládám že až ti něco bude a půjdeš k lékaři/ pokud zase nebudeš všechno vědět lépe sám / že vejdeš do dveří se slovy- Vy svině zkorumpovaný co píšete ty farmaceutické srajdy vyšetřete mě  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Předpokládám že až ti něco bude a půjdeš k lékaři/ pokud zase nebudeš všechno vědět lépe sám / že vejdeš do dveří se slovy- Vy svině zkorumpovaný co píšete ty farmaceutické srajdy vyšetřete mě  :thumbsdown_anim:

Tak třeba níže uvedenému jsem to do ksichtu řekl a nemám s tím jediný problém :-) Jinak pán doktor ordinuje dodnes kdyby tě to zajímalo...a jestli tohle chování farmaceutických firem o kterých se mluví léta i v parlamentě bereš jako standardní chování, máš parádní hodnoty :-)

http://nachodsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/nekale-praktiky-doktora-langera-byly-leta-verejnym-tajemstvim-20161109.html

Odesláno (upraveno)

Tak třeba níže uvedenému jsem to do ksichtu řekl a nemám s tím jediný problém :-) Jinak pán doktor ordinuje dodnes kdyby tě to zajímalo...a jestli tohle chování farmaceutických firem o kterých se mluví léta i v parlamentě bereš jako standardní chování, máš parádní hodnoty :-)

http://nachodsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/nekale-praktiky-doktora-langera-byly-leta-verejnym-tajemstvim-20161109.html

Ty jsi ale nepsal o jednom lékaři ale zevšeobecnil jsi to tím množným číslem.A argumentovat že se o něčem mluví  mezi výtečníky v parlamentě může jen komik Dále škoda slov

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Ty jsi ale nepsal o jednom lékaři ale zevšeobecnil jsi to tím množným číslem.A argumentovat že se o něčem mluví  mezi výtečníky v parlamentě může jen komik Dále škoda slov

Samozřejmě se v tom bordelu najdou ještě poctivý dobří doktoři, nejlépe kamarádi a děkuji za ně jinak bych byl bez léků, pravděpodobně kulhal a viděl jen na jedno oko :lol2: Ano máš pravdu, lidi o podvodech s léky vědí dávno, parlament také, ale začali o tom mluvit až teď...a samozřejmě jsem naivní, když si myslím že tam nahoře něco změní, v tom s tebou souhlasím :cheers:

Odesláno

Samozřejmě se v tom bordelu najdou ještě poctivý dobří doktoři, nejlépe kamarádi a děkuji za ně jinak bych byl bez léků, pravděpodobně kulhal a viděl jen na jedno oko :lol2: Ano máš pravdu, lidi o podvodech s léky vědí dávno, parlament také, ale začali o tom mluvit až teď...a samozřejmě jsem naivní, když si myslím že tam nahoře něco změní, v tom s tebou souhlasím :cheers:

:cheers:

Odesláno

Tak o tom, že lékaři jezdí za peníze farmaceutických firem na školení do do resortů v Egyptě se snad bavit nemusíme.... -_-

Doporučuji ti nastudovat zákon o regulaci reklamy a pokyny SUKLU UST-16, 23 a 27 ;)

Návštěvník km.kmk
Odesláno

No děje, dělo a dít bude...jen se taM jako jezdí pracovat, školit, přednášet, připomínkovat studie a overovacky atd... :-)

Odesláno

V poslední době se to dost omezilo. Před deseti lety pořádaly farmaceutické firmy obrovské akce pro celé rodiny. Byla tam krátká prezentace a pak hromada zábavního programu, jídlo zdarma a hromady vzorků a reklamních předmětů. Bohužel, poslední dobou se to dost omezilo. Z posledních kongresu jsem si odvezl bloček, dvě propisky, pár letáků, nějakej ten vzoreček a plný břicho. Zlaté časy jsou pro většinu pryč.

Stejně tak obchodní zástupci mají dost svázané ruce, už nenosí pánve, trička, ručníky, hrnce, kávovar... nene teď ti daj propisku a chlebíček a můžeš bejt rád.

Odesláno

Jak rychle a levně dokáže jeden člověk naštvat skoro celou čtvrť lidí? Jedním telefonátem na MP a stalo se včera ve 4 v noci. Nějakej stěžovatel zavolal MP, že na Zahradním Městě parkují auta v úzkých ulicích, ač jsou obousměrné ( funguje to tam cca 50 let )- lokalita u polikliniky Jabloňová, no a nějakej uniformovanej mamlas se toho chytil- rozdáno 160 pokut. Cca poslední 2 hodinky jsem byl v práci jak v telefonní ústředně. Chudáci lidi, teď se bude muset něco vymyslet, což bude trvat dlouho a rozhodně změna nebude k lepšímu, ach jo. 

Odesláno (upraveno)

Doporučuji ti nastudovat zákon o regulaci reklamy a pokyny SUKLU UST-16, 23 a 27 ;)

V poslední době se to dost omezilo. Před deseti lety pořádaly farmaceutické firmy obrovské akce pro celé rodiny. Byla tam krátká prezentace a pak hromada zábavního programu, jídlo zdarma a hromady vzorků a reklamních předmětů. Bohužel, poslední dobou se to dost omezilo. Z posledních kongresu jsem si odvezl bloček, dvě propisky, pár letáků, nějakej ten vzoreček a plný břicho. Zlaté časy jsou pro většinu pryč.

Stejně tak obchodní zástupci mají dost svázané ruce, už nenosí pánve, trička, ručníky, hrnce, kávovar... nene teď ti daj propisku a chlebíček a můžeš bejt rád.

Zdá se mi to, nebo sám sebe popíráš?

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Kdyby sis pročetl, co jsem ti doporučil, tak bys věděl, že drobné dary jsou možné, ale v značně omezené ceně. Nevím jak ty, ale já ještě dovolenou v Egyptě v hodnotě 1500 Kč neviděl :)

Odesláno

No ty "zlatý časy" Ti zněly od srdce. Máti dělala celež život ve zdravotnictví, pár dekád pravou ruku primáře. Těch píčovin a darů od propisek až po koženej echt nábytek bys nespočítal. Kdopak to asi nakonec všechno zaplatil? Jo, ten vocas v čekárně.

Odesláno

Takže když je to zakázané, tak se tam nejezdí...naivní představa.

Ale co, hádat se nebudu...očividně se budeš držet dál své pravdy.

Měj se fajn...

Odesláno

No ty "zlatý časy" Ti zněly od srdce. Máti dělala celež život ve zdravotnictví, pár dekád pravou ruku primáře. Těch píčovin a darů od propisek až po koženej echt nábytek bys nespočítal. Kdopak to asi nakonec všechno zaplatil? Jo, ten vocas v čekárně.

To je marketing, ten se platí všude. Kdo si myslíš, že platí reklamy na Kia v TV? Vocas v autosalonu. Stejně tak, kdo zaplatí Clooneyho do reklamy na Nespresso? Zaplatí ho vocas v butiku. S hodinkama a ambasadorama to máš stejný.

Takže když je to zakázané, tak se tam nejezdí...naivní představa.

Ale co, hádat se nebudu...očividně se budeš držet dál své pravdy.

Měj se fajn...

Kolik let se pohybuješ ve zdravotnictví?

Odesláno

Liqide, některejm to nevysvětlíš. Pár let nazpátek jsem se pokoušel vysvětlit jednomu mamlasovi, že skutečně neni úplatek, když mě s šéfem reprezentant od firmy pozve na kus pečený krávy, u který se projedná odebírání nový lékový formy.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...