Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

no z tebe musí mít doma radost:-)

Naštěstí máme s manželkou oddělé finance, takže radost mám ze sebou pouze já sám a to moc velkou :-/ Ona je na dovolené tak jsem se trochu utrhnul ze řetězu :-) Ještě že hodinky co jsem si naobjednal už jsem zaplatil :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

že som si dnes naplánoval výlet na bicykli a po 15 kilometroch sa mi v prostismere v klesaní vynoril starší pán, ktorý evidentne už mal v hlave. No což, vyhol som sa ale tú jamu v ceste som nečakal... AU

Teda já vím,že je to hnusný,ale normálně jsem se smíchy složil.Dostala mě ta koncovka AU uplně živě jsem to viděl :D

Odkaz ke komentáři

Byl jsem si dnes zaplavat a nezkontroloval dotažení korunky :-(

post-5108-059455400 1314018067.jpg

Ajaj, velmi nepříjemný, tak ať to dobře skončí" Pokud se na to rychle vrhnou opraváři, neměl by být problém" Trochu nechápu -1 reputaci. To jsi si dal sám nebo někomu hrabe?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Taky už se mi to stalo, člověk může nadávat jen sám sobě.:) Jak už psali jiní, co nejdřív na vyčištění.

Trochu nechápu -1 reputaci. .... nebo někomu hrabe?

Hrabe dokonce dvěma. Dostal 2x minus a jednou plus. Tomu jednomu minusu se ani nedivím, je od známé firmy, ale druhého vůbec nechápu. Pánové, systém reputací jsem nastavil kvůli hlasování do kalendáře!
Odkaz ke komentáři

Hrabe dokonce dvěma. Dostal 2x minus a jednou plus. Tomu jednomu minusu se ani nedivím, je od známé firmy, ale druhého vůbec nechápu. Pánové, systém reputací jsem nastavil kvůli hlasování do kalendáře!

Tak ty jména zveřejni, aspoň na chvilku by mohl být klid. A třeba se i někdo zastydí.
Odkaz ke komentáři

.....

Ty vidíš i takovýhle hovadiny?

Strašnej život ten admin/mod musí mít.

Odkaz ke komentáři

narazil jsem dnes na zajimavy clanek o tom jak si podomacku vysusit hodinky.. tak se podelim:

'I have posted this many, many times. Been doing "the refrigerator trick" for over thirty-five years and passing it along as much as possible...

Simple solution: Pull the crowns of the afflicted watches all the way out to their "setting" position. This will bring the crown gasket clear of the case tube. Then put the watches in your refrigerator for several days. The cooling process removes virtually all moisture from the air as the appliance does its job. After four or five days the moisture should be drawn out of the air within each watch. Before pulling them out of the refrigerator, simply push each crown back to its "O" position, re-sealing the case.

Cooling a watch or almost anything else will not necessarily add moisture. It depends on the ambient moisture of the place or appliance. By their very nature, refrigerators are very adept at removing moisture from their interior air. Most modern refrigerators are of the "frost-free" variety which makes them even more efficient at drying the interior air.

Trust me on this. I've been recommending this for over thirty five years and it rarely fails. If these watches fog again, the gaskets need replacement.

NEVER, NEVER, NEVER heat a watch. This can damage various plastic parts as well as the gaskets. It will also promote the break-down of the various lubricants within the movement, necessitating a movement service. Excess exposure to sunlight can cause premature fading of the dial, hands, inserts, etc. as well as the possible deformation of plastic parts'.

Odkaz ke komentáři

Bohužel to znám ( a nadávám si doteď ), už se opravujou u pana Dušáka a moc se na ně těším, jen do vody už budu chodit s jinejma.

Odkaz ke komentáři

Nepise se mi to lehko ale lehce me znepokojuje, co se deje kolem "vlivneho lekare" Bartaka. To si nikdo ani koutkem mozku neuvedomi, ze ten nesympatickej, vlastni dulezitosti zpovykanej slizoun muze bejt v tomdle treba nevinnej? To samozrejme nevim ale to, jak to bez vyjimky vsechny medialni m/rdky, ted v okurce, prezentujou, je nevidany.

Odkaz ke komentáři

Milisi, ja si to uvedomuju,jsem chtrej kluk. Potreboval jsem k tomu par piv, ale kdyz to tak procitam, rikam si, ze to muze bejt jen neskodnej magor a vykonna sexualni masina. Mozna ne, mozna jo.

Kazdopadne uz delsi dobu mam takovej divnej pocit, ze je ve vzduchu neco nehezkyho. Romove a gadzove se mydlej, politici resej picoviny, media pisou o obojim... ale vaznyho nikde nic, rikam si, kde se dejou dulezity veci?!

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...