travex Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Že si nepřipadáte jako klauni.. Neumíte používat ignore list a akorát ze sebe děláte blbce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Vrabi ale píše o přidávání se na seznam, to nebyla maxipsova iniciativaJakto že ne? Přidával tam každého co něco napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Jakto že ne? Přidával tam každého co něco napsal.Nemám ten pocit, aspoň ne v druhé polovině případů, kdy se tu objevili řvouni, že chtějí také na seznam do dobré společnosti a že u toho nesmí chybět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Měli koule říct dlouho tolerovanému obtěžujícímu trollovi že jim vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Sranda? Troll není sranda. Troll je závada.Maxipesfík není troll spíš nějaký spam bot, troll byl někdy Azeppelin ale to mě vždy pobavilo. Například jeho dopis Bechyněmu ohledně veganství neměl chybu - to mi přišlo jako příkladná ukázka trollingu Kde je mu vlastně konec, dlouho jsem ho tu neviděl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Klauni jsou v seznamu a největší korunu tomu dal asi Manťák.tommas4 víš kolika lidem já vadím a oni mě a koule mám, snad to šlo i jinak ne? Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Klauni jsou v seznamu a největší korunu tomu dal asi Manťák.Toť i můj úhel pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 On (maxipesfik) si založil nový profil?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Ty woe, ted jsem tuhle story docetl a no nic :-)).Neblbnete, hadat se kvuli takovyhle cipovine :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Hele tak s ním ten měsíc držte basu na protest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 On (maxipesfik) si založil nový profil?!kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 kde?Příspěvek #66167 (insta)6167 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Hele tak s ním ten měsíc držte basu na protest.A co kdyby jsme to otočili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tu basu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Hele tak s ním ten měsíc držte basu na protest.Nebo co?Se bojim... Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Nebo co?Se bojim...Ty budeš asi hodně drsnej borecek, vid:-)? Hazis tady ramena jak vesničan na zábavě, hod se do klidu. Nemusís všude komentovat každou picovinu. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Nebo co?Se bojim...Ty se spis soustred na tu vasi 11 posilu :-)).Ja furt premyslim koho a kam pustite :-) Mate tam veselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Nebo co?Se bojim...Jaký "nebo co"? Co to je za reakci a proč se do mě navážíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tu basu?no jasně ten váš seznam + moderator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Já to chápu voe, jen rýpu, s tebou se to špičkování dá a je trochu prdel Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky