tommas4 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Tvl, ty stěrače jsou taky dobrá palba a vzpěry ani nekomentuju.
vietor007 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 No tak pokutka 2500Kč v centre Prahy a tri bodíky na večer potešia Vraj som šiel 78 na 50, asi to tak bude
tenge Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 To se musí domácí spotřebiče vzdy odporoučet 2 mesice po záruce? U nás dnes pračka a sušička..nemáte někdo kontakty na lepší ceny u AEG?
zhrado Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Som celkom slušne odrbal Tutimy o brizolitovú stenu. Až ma ruka zabolela a bál som sa na hodinky kuknúť. Našťastie to schytal asi iba zafír, ktorý je bez škrabanca a inde som nič nenašiel. Chvíľu predtým som šiel tadiaľ s Amfíbiami s plastom a ten by to niesol kruto asi...
Návštěvník qoyi Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 No tak pokutka 2500Kč v centre Prahy a tri bodíky na večer potešia Vraj som šiel 78 na 50, asi to tak bude A teď ještě jednou a šup papíry do čistírny, žes jim nakonec ještě poděkoval, přiznej se.
DavidLC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Na Forester 2007 jsem platil tuším 12500,- Zítra si jedu do subaru servisu pro vzpěry na pátý dveře a ramínka stěračů na Tribecu. Vzpěry 5400,- a ramínka s gumičkama 1900,-. Samotný gumičky stojí 1570,- . Druhovýroba na Tribecu bohužel neexistuje.Jj,někdy jsou to šlupky,Toyota taky umí rozhodit hercnu :-) Ty vzpěry ale někde repasují za normální peníze.Hezký zážitek jsem měl v Renaultu,kde jsem chtěl něco na Eespace a také stěrače.A když mi to pán předával,říká "Máte to vše až na ty stěrače".Když jsem se divil,řekl že určitě nechci dát dvaapůl tisíce,když v druhovýrobě stojí 8kil.Čuměl jsem jak puk.
vietor007 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 S veľkou dávkou sarkazmu samozrejme Ale poďakoval. No s tými bodmi neviem ako to je, keďže mám slovenské papiere. By ma celkom zaujímalo kam mi to načítal A teď ještě jednou a šup papíry do čistírny, žes jim nakonec ještě poděkoval, přiznej se.
kuncák7 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Minulej týden na mě přišla stížnost, že si z vrátnice neberu pravidelně klíče od kanclu ( mám svoje a tak používám je ). Tak jsem zase začal a tenhle týden zatím skvělá bilance-Pondělí: klíče nejsou na vrátnici k nalezení a jsem podezřelej, že jsem je ukradl/zničil....... v 11 je najdou na jiném věšáčkuÚterý : stojím poslušně frontu na klíče a když na mě má přijít řada ( jsem poslední, za mnou nikdo ) , se vrátnej otočí a jde telefonovat, prý mě neviděl ( přede mnou ženská cca 1,5 m, 50 kg- já 1,95 a 110 kg ). Asi mě v Neděli pos..a vrána nebo co, děsím se zítřka.
tommas4 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Středa - klíče si tu pane už někdo vyzved před váma, asi kolega Čtvrtek - zavedeny kolkovaný žádanky na výdej klíčů Pátek - vrátný se hodil marod, nahradila ho uklízečka, je z jihu maďarska a jiný jazyk neovládá . . . rok 2054 . . . na úřadě zavedli vstupní zámky na karty
Frostie Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Středa - opět používám své klíče a vrátnici ignoruji
tano Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) vietor007: velice jednoduse, zaznam mas v evidencich Cr a po dosahnuti patricneho poctu bodu dostanes zakaz rizeni na uzemi Cr. Na slovaci budes jezdit dal. Upraveno 10. října 2017 uživatelem tano 1
Radimk Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Minulej týden na mě přišla stížnost, že si z vrátnice neberu pravidelně klíče od kanclu ( mám svoje a tak používám je ). Tak jsem zase začal a tenhle týden zatím skvělá bilance-Pondělí: klíče nejsou na vrátnici k nalezení a jsem podezřelej, že jsem je ukradl/zničil....... v 11 je najdou na jiném věšáčkuÚterý : stojím poslušně frontu na klíče a když na mě má přijít řada ( jsem poslední, za mnou nikdo ) , se vrátnej otočí a jde telefonovat, prý mě neviděl ( přede mnou ženská cca 1,5 m, 50 kg- já 1,95 a 110 kg ). Asi mě v Neděli pos..a vrána nebo co, děsím se zítřka.Já vždycky "toužil" dělat v eráru s jistotou platu, mít teplé místečko, definitivu a prcat obyčejný dělný lid. Už mě to přešlo.
vietor007 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 vietor007: velice jednoduse, zaznam mas v evidencich Cr a po dosahnuti patricneho poctu bodu dostanes zakaz rizeni na uzemi Cr. Na slovaci budes jezdit dal. Haha, tak dik za vysvetlenie. To je v pohode, ak k tomu náhodou príde, tak sa vrátim teda domov Alebo radšej presedlám na bicykel, než ísť domov...
elloco Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Na druhou stranu jsem v autorizáku Volva platil 4760,- za výměnu oleje v aut. převodovce (vč. proplachu, cena s daní). Měl si se zeptat, jak konkrétně tu výměnu a proplach dělali. Pracoviště, kde ti KOMPLETNĚ v ČR vymění veškerou náplň A/T a propláchnou spočteš na prstech jedné ruky... Upraveno 10. října 2017 uživatelem elloco
DavidLC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Měl si se zeptat, jak konkrétně tu výměnu a proplach dělali. Pracoviště, kde ti KOMPLETNĚ v ČR vymění veškerou náplň A/T a propláchnou spočteš na prstech jedné ruky...Tak ono KOMPLETNĚ to ani moc nejde :-)I ten proplach je trochu komedie.Obecně jen "ředí" a filtr.Ale lepší než nic.
utrejch Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Libi se mi tvoje poslusnost.Minulej týden na mě přišla stížnost, že si z vrátnice neberu pravidelně klíče od kanclu ( mám svoje a tak používám je ). Tak jsem zase začal a tenhle týden zatím skvělá bilance-Pondělí: klíče nejsou na vrátnici k nalezení a jsem podezřelej, že jsem je ukradl/zničil....... v 11 je najdou na jiném věšáčkuÚterý : stojím poslušně frontu na klíče a když na mě má přijít řada ( jsem poslední, za mnou nikdo ) , se vrátnej otočí a jde telefonovat, prý mě neviděl ( přede mnou ženská cca 1,5 m, 50 kg- já 1,95 a 110 kg ). Asi mě v Neděli pos..a vrána nebo co, děsím se zítřka.
Karlos Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Kuncak: No protože vlastními klíči obcházíš vrátného a dáváš najevo, že je tam vlastně zbytečný. Tak si svou nepostradatelnost brání
Návštěvník Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Středa - klíče si tu pane už někdo vyzved před váma, asi kolega Čtvrtek - zavedeny kolkovaný žádanky na výdej klíčů Pátek - vrátný se hodil marod, nahradila ho uklízečka, je z jihu maďarska a jiný jazyk neovládá . . . rok 2054 . . . na úřadě zavedli vstupní zámky na karty Stálo to 50 mld. a zcela nezávisle na tom si Rittig kupuje letadlovou loď ? Jinak ti vrátní jsou strašnou slabinou každé kanceláře. V minulých kanclech se nám u jednoho stávalo, že tam celou dobu chlastal a potom jen vždy z té své kukaně zařval na klienty: Jméno! Občas tam vevnitř i kouřil. Občas to řval i na nás, potom co nás vídal už půl roku denně....Nedávno jsem byl v jedné větší firmě, moc hezká budova a kanceláře. Tak stojím v obleku před vchodem a čekám na kolegu- už jsem prošel vrátnicí. Zrovna jsem volal a vrátný se ke mně vyřítil a začal na mě řvát, jako jestli jsem mu nerozuměl, že ředitel má kancelář ve 4. patře To je vždycky hrozná ostuda toto. Mimochodem ředitel měl na ruce Zenith stratos, já Moony a kolega PO. Dokonce si i naše hodinky prohlížel, ale na kozu jsem neměl odvahu.
DavidLC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Nechte vrátný na pokoji,jo.Je to důležitá,zodpovědná a těžká práce,v nuláku jsem to dělal na kolejích na Strahově asi půl roku :-))) A klíče od výtahu na stěhování štěňat jsem měl já :-)))
elloco Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Tak ono KOMPLETNĚ to ani moc nejde :-)I ten proplach je trochu komedie.Obecně jen "ředí" a filtr.Ale lepší než nic.Tak ono to právě jde včetně proplachu, ale ani značkový servisy to neumí. A/C se rozpojí a napojí na "mimotělní" oběh a tlakem nové kapaliny vytlačí tu starou, pak to pár litrama propláchnou a pak napustí novou. Celou dobu na to koukám a protože tam maj skleněný trubice, tak vidíš, jak se kapalina postupně čistí, až tam zbyde jen "višňák". Celkem na to zařve 16 litrů kapaliny. A obě moje LC si jen medí Upraveno 10. října 2017 uživatelem elloco
Doporučené příspěvky