Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak pokutka 2500Kč v centre Prahy a tri bodíky na večer potešia  :whistle: Vraj som šiel 78 na 50, asi to tak bude  :angel:

Odesláno

To se musí domácí spotřebiče vzdy odporoučet 2 mesice po záruce? U nás dnes pračka a sušička..nemáte někdo kontakty na lepší ceny u AEG?

Odesláno

Som celkom slušne odrbal Tutimy o brizolitovú stenu. Až ma ruka zabolela a bál som sa na hodinky kuknúť. Našťastie to schytal asi iba zafír, ktorý je bez škrabanca a inde som nič nenašiel. Chvíľu predtým som šiel tadiaľ s Amfíbiami s plastom a ten by to niesol kruto asi...

Návštěvník qoyi
Odesláno

No tak pokutka 2500Kč v centre Prahy a tri bodíky na večer potešia  :whistle: Vraj som šiel 78 na 50, asi to tak bude  :angel:

A teď ještě jednou a šup papíry do čistírny, žes jim nakonec ještě poděkoval, přiznej se. :D

Odesláno

Na Forester 2007 jsem platil tuším 12500,- Zítra si jedu do subaru servisu pro vzpěry na pátý dveře a ramínka stěračů na Tribecu. Vzpěry 5400,- a ramínka s gumičkama 1900,-. Samotný gumičky stojí 1570,- . Druhovýroba na Tribecu bohužel neexistuje.

Jj,někdy jsou to šlupky,Toyota taky umí rozhodit hercnu :-) Ty vzpěry ale někde repasují za normální peníze.

Hezký zážitek jsem měl v Renaultu,kde jsem chtěl něco na Eespace a také stěrače.A když mi to pán předával,říká "Máte to vše až na ty stěrače".Když jsem se divil,řekl že určitě nechci dát dvaapůl tisíce,když v druhovýrobě stojí 8kil.Čuměl jsem jak puk.

Odesláno

S veľkou dávkou sarkazmu samozrejme :D Ale poďakoval. No s tými bodmi neviem ako to je, keďže mám slovenské papiere. By ma celkom zaujímalo kam mi to načítal :D 

A teď ještě jednou a šup papíry do čistírny, žes jim nakonec ještě poděkoval, přiznej se. :D

Odesláno

Minulej týden na mě přišla stížnost, že si z vrátnice neberu pravidelně klíče od kanclu ( mám svoje a tak používám je ). Tak jsem zase začal a tenhle týden zatím skvělá bilance-

Pondělí: klíče nejsou na vrátnici k nalezení a jsem podezřelej, že jsem je ukradl/zničil....... v 11 je najdou na jiném věšáčku

Úterý : stojím poslušně frontu na klíče a když na mě má přijít řada ( jsem poslední, za mnou nikdo ) , se vrátnej otočí a jde telefonovat, prý mě neviděl ( přede mnou ženská cca 1,5 m, 50 kg- já 1,95 a 110 kg ). 

Asi mě v Neděli pos..a vrána nebo co, děsím se zítřka.

Odesláno

Středa - klíče si tu pane už někdo vyzved před váma, asi kolega

Čtvrtek - zavedeny kolkovaný žádanky na výdej klíčů

Pátek - vrátný se hodil marod, nahradila ho uklízečka, je z jihu maďarska a jiný jazyk neovládá

. . . rok 2054 . . . na úřadě zavedli vstupní zámky na karty :D

Odesláno (upraveno)

vietor007: velice jednoduse, zaznam mas v evidencich Cr a po dosahnuti patricneho poctu bodu dostanes zakaz rizeni na uzemi Cr. Na slovaci budes jezdit dal. :)

Upraveno uživatelem tano
  • Dát hlas 1
Odesláno

Minulej týden na mě přišla stížnost, že si z vrátnice neberu pravidelně klíče od kanclu ( mám svoje a tak používám je ). Tak jsem zase začal a tenhle týden zatím skvělá bilance-

Pondělí: klíče nejsou na vrátnici k nalezení a jsem podezřelej, že jsem je ukradl/zničil....... v 11 je najdou na jiném věšáčku

Úterý : stojím poslušně frontu na klíče a když na mě má přijít řada ( jsem poslední, za mnou nikdo ) , se vrátnej otočí a jde telefonovat, prý mě neviděl ( přede mnou ženská cca 1,5 m, 50 kg- já 1,95 a 110 kg ). 

Já vždycky "toužil" dělat v eráru s jistotou platu, mít teplé místečko, definitivu a prcat obyčejný dělný lid. Už mě to přešlo.

Odesláno

vietor007: velice jednoduse, zaznam mas v evidencich Cr a po dosahnuti patricneho poctu bodu dostanes zakaz rizeni na uzemi Cr. Na slovaci budes jezdit dal. :)

Haha, tak dik za vysvetlenie. To je v pohode, ak k tomu náhodou príde, tak sa vrátim teda domov :D Alebo radšej presedlám na bicykel, než ísť domov...

Odesláno (upraveno)

Na druhou stranu jsem v autorizáku Volva platil 4760,- za výměnu oleje v aut. převodovce (vč. proplachu, cena s daní).

Měl si se zeptat, jak konkrétně tu výměnu a proplach dělali. Pracoviště, kde ti KOMPLETNĚ v ČR vymění veškerou náplň A/T a propláchnou spočteš na prstech jedné ruky...

Upraveno uživatelem elloco
Odesláno

Měl si se zeptat, jak konkrétně tu výměnu a proplach dělali. Pracoviště, kde ti KOMPLETNĚ v ČR vymění veškerou náplň A/T a propláchnou spočteš na prstech jedné ruky...

Tak ono KOMPLETNĚ to ani moc nejde :-)

I ten proplach je trochu komedie.

Obecně jen "ředí" a filtr.Ale lepší než nic.

Odesláno

Libi se mi tvoje poslusnost.

Odesláno

Středa - klíče si tu pane už někdo vyzved před váma, asi kolega

Čtvrtek - zavedeny kolkovaný žádanky na výdej klíčů

Pátek - vrátný se hodil marod, nahradila ho uklízečka, je z jihu maďarska a jiný jazyk neovládá

. . . rok 2054 . . . na úřadě zavedli vstupní zámky na karty :D

Stálo to 50 mld. a zcela nezávisle na tom si Rittig kupuje letadlovou loď ? :D 

Jinak ti vrátní jsou strašnou slabinou každé kanceláře. V minulých kanclech se nám u jednoho stávalo, že tam celou dobu chlastal a potom jen vždy z té své kukaně zařval na klienty: Jméno! Občas tam vevnitř i kouřil. Občas to řval i na nás, potom co nás vídal už půl roku denně....

Nedávno jsem byl v jedné větší firmě, moc hezká budova a kanceláře. Tak stojím v obleku před vchodem a čekám na kolegu- už jsem prošel vrátnicí. Zrovna jsem volal a vrátný se ke mně vyřítil a začal na mě řvát, jako jestli jsem mu nerozuměl, že ředitel má kancelář ve 4. patře :D To je vždycky hrozná ostuda toto. Mimochodem ředitel měl na ruce Zenith stratos, já Moony a kolega PO. Dokonce si i naše hodinky prohlížel, ale na kozu jsem neměl odvahu. 

Odesláno

Nechte vrátný na pokoji,jo.Je to důležitá,zodpovědná a těžká práce,v nuláku jsem to dělal na kolejích na Strahově asi půl roku :-))) A klíče od výtahu na stěhování štěňat jsem měl já :-)))

Odesláno (upraveno)

Tak ono KOMPLETNĚ to ani moc nejde :-)

I ten proplach je trochu komedie.

Obecně jen "ředí" a filtr.Ale lepší než nic.

Tak ono to právě jde :) včetně proplachu, ale ani značkový servisy to neumí. A/C se rozpojí a napojí na "mimotělní" oběh a tlakem nové kapaliny vytlačí tu starou, pak to pár litrama propláchnou a pak napustí novou. Celou dobu na to koukám a protože tam maj skleněný trubice, tak vidíš, jak se kapalina postupně čistí, až tam zbyde jen "višňák". Celkem na to zařve 16 litrů kapaliny. A obě moje LC si jen medí :)

Upraveno uživatelem elloco
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...