Conrad Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Společensky zdatné dítě by se vyjádřilo takto Bohdá, že žízní nezahyneme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 jo a jen na denní svícení....................tak to ví snad každej......jj denní je přeci na jízdu za mlhy,hustého deště a špatné viditelnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Díky za poučení kluci, tak já sem teda ten blbecek, co za kurevsky mlhy jede jako s hnojem se polepšim, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) brzy ráno jsem jel v kurevský mlze asi pade, mezi Sadskou a Nymburkem a samozřejmě přede mnou neosvětlená bába na kole, docela peklo.... Upraveno 18. října 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Díky za poučení kluci, tak já sem teda ten blbecek, co za kurevsky mlhy jede jako s hnojem se polepšim, nopozdě................pro nás jsi už ztracenej........... :lol2: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 brzy ráno jsem jel v kurevský mlze asi pade, mezi Sadskou a Nymburkem a samozřejmě přede mnou neosvětlená bába na kole, docela peklo....měl si asi jet 120 a zapnout stěrače...a bylo by po babe Mondaku, ale dyk já vím, že jsem stracenej případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Dneska na vesnici najít otevřenou restauraci, to je kumšt :-( Koukám co lidí to zabalilo, i malé obchůdky, potraviny a tak, to je krach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Díky za poučení kluci, tak já sem teda ten blbecek, co za kurevsky mlhy jede jako s hnojem se polepšim, noAspon nemas voe chybu v nicku Si muzou s krtenkem podat ruce, voba, tvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 No taky mě to napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tj. dobre. Lid si to tak zada.Dneska na vesnici najít otevřenou restauraci, to je kumšt :-( Koukám co lidí to zabalilo, i malé obchůdky, potraviny a tak, to je krach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Kdyby jen restauraci. Zkus na vesnici najít třeba supermarket, banku, nebo divadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 A to nemluvím o tom, že jsou i vesnice bez pošty, bankomatu a nádraží... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 A za tohle Ti někdo dal -1 Frostie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 To je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Kdyby jen restauraci. Zkus na vesnici najít třeba supermarket, banku, nebo divadlo Ty nevíš že restaurace nebo hospoda bývala ve vesnici běžná věc? Ale co to je vůbec ta vesnice viď... :-) Upraveno 18. října 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 To je co?no že Tě nevyfotěj do chronokalendáře.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) African: Jestli se nepletu, tak jsi provozoval bar nebo co, tak dobře víš kolik lidí je potřeba, aby se podobný podnik uživil.Dřív na vesnicích žil a i pracoval mnohem větší podíl obyvatel. Dnes jezdí půlka vesnice do práce do města a druhá půlka se tam odstěhovala rovnou. Pro koho bys tam chtěl vyvářet a provozovat restauraci? Upraveno 18. října 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 no že Tě nevyfotěj do chronokalendáře.................. 2:No tak to mne ovšem neskutečně sere... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) To je co? like / dislike - palec nahoru / palec dolu - to se mi líbí / to se mi nelíbí. Se to tu už taky rozmohlo, myslim, že to tu dřív nebylo, ale nevim.... Edit: Teda já to vidim jenom na PC, v mobilu mam praverzi TPT 4.9.5. Upraveno 18. října 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 No jo no... Tomu nezabráníš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky