Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hodně mne zaskočila dnešní tragedie v Moto GP na okruhu v Malajsii, kde zemřel Marco Simoncelli...

Talent obrovský a nehoda vyloženě smolná - doufal jsem, že z nemocnice přijdou lepší zprávy :crying_anim: Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

neska to zase jede :sad01_anim:

Upraveno uživatelem ?po
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Naprosto šílená rána :( jak jsem viděl tu helmu, hrůza...

Jo,je to hrozný... :huh: velikánská škoda, takovej talent a navíc velkej sympaťák
Odesláno

je to hrozný, tohle byl první závod Moto GP, kterej jsem si letos pustil a po chvíli se stane taková šílenost...naposled byl asi na 4. pozici, měl pěkný souboje v zatáčkách, ve snu by mě nenapadlo, že přijde dnes taková zpráva, hrůza :crying_anim02:

Odesláno

Už od soboty ceny HDD. V pátek jsem přes ucpané Brno nedojel pro disk za 2500,- a v sobotu mi nahlásili cenu za ten stejný disk 4900,- (údajně záplavy v Malajsii)

Odesláno

Dnes mne naštvala myčka nadobí.

Přestala najednou pracovat. Doufám, že opravář jí v úterý domluví.

Zkus nejdřív přijít domů s kytkou, nebo jí vzít na večeři, proč hnedka volat doktora.... :D

Odesláno

Nepekny pohlad,to zas budem mat pol dna pokazenu naladu....Chudak chalan.Ostava mi zahadou ta prilba,musela to byt rana,ze mu ju zrazil z hlavy...

je to opravdu tragédie,co se týče té přilby někde jsem četl že údajně používal o chlup větší přilbu kvůli tomu "páču",ale toto nemám na 100%podloženo,ale vím že se to dříve probíralo

Odesláno

Dnes mne naštvala myčka nadobí.

Přestala najednou pracovat. Doufám, že opravář jí v úterý domluví.

No jo, to znám, nám se také pošamšala myčka, přijel servisák, řekl, že je vadná elektronika, že jí objedná, čekali jsme asi 10 dní, pak přijel, vysolili jsme 8.000,- Kč a basta. Je fakt, že na desce elektroniky byla vyhořelá jedna součástka. Ale ta cena, to je málem cenanové myčky. Inu, servis je vždy drahá věc, ale nechci Tě strašit, třeba je to u Vás nějaká maličkost.
Odesláno

No jo, to znám, nám se také pošamšala myčka, přijel servisák, řekl, že je vadná elektronika, že jí objedná, čekali jsme asi 10 dní, pak přijel, vysolili jsme 8.000,- Kč a basta. Je fakt, že na desce elektroniky byla vyhořelá jedna součástka. Ale ta cena, to je málem cenanové myčky. Inu, servis je vždy drahá věc, ale nechci Tě strašit, třeba je to u Vás nějaká maličkost.

Za chybó može vadná elektrónka E13 z našij fabriky Katoda Olomóc

Odesláno

Mno...předminulou neděli večer jsem strávil se synem na pohotovosti s bříškem. Ukázalo se, že nějakej rotavir. Pak to chytil mladší kluk. Před víkendem manželka. No a co myslíte.....včera v noci já....byl jsem v práci....takže při výjezdech na poplachy jsem si průběžně odkládal, tu zaběhl do kříku....jsem ouplně vyšťavenej. A to jsem toho na dnešek měl tolik naplánováno, co musím vyřídit. Slabej jak moucha :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...