Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mě hlavně připadne, že v dnešní automatizované době stále platí, co kus to originál" Asi jak se daná směna vychrápe, nebo nevím, protože už jsem se párkrát setkal s totožnýma výrobkama, jeden maká léta a s druhým jsou jen problémy a to jek elektronika, tak auta, obleční a další"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě hlavně připadne, že v dnešní automatizované době stále platí, co kus to originál" Asi jak se daná směna vychrápe, nebo nevím, protože už jsem se párkrát setkal s totožnýma výrobkama, jeden maká léta a s druhým jsou jen problémy a to jek elektronika, tak auta, obleční a další"

A hlavně nekupuj věci vyrobené v říjnu Posted Image
Odkaz ke komentáři

Už Artur Hailey v knizei Kola,napsal,že nejhorší byla auta vyrobená v pondělí a váženým zákazníkům se vybírala ze středy :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Asi mám nějaký špatný období. Jsem zklamaný z lidí. Čím dál častěji narážím na podvodníky a podrazáky. Dřív to tak nebylo, nebo se mě to alespoň vyhýbalo. Teď je toho moc a už jsem z toho unavený. Furt musím být v pozoru a čekat kdy mě kdo očůrá a to mě unavuje a bere sílu.

Ce se s těma lidma sakra děje?

Naštěstí se mě tento stav vyhýbá alespoň na tomto fóru a snad to tak i zůstane.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Asi mám nějaký špatný období. Jsem zklamaný z lidí. Čím dál častěji narážím na podvodníky a podrazáky. Dřív to tak nebylo, nebo se mě to alespoň vyhýbalo. Teď je toho moc a už jsem z toho unavený. Furt musím být v pozoru a čekat kdy mě kdo očůrá a to mě unavuje a bere sílu.

v zásadě nic - čtou noviny, internet a koukaj se na TV = v zásadě se plebs učí od vrchnosti dobré mravy, aneb jak jít příkladem :D

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Jo to znám. Letos mne také potkala řada útrap. Napřed jsem dost blbě onemocněl, pak jsem přišel o práci a koruna byla ( proto to zmiňuju ), když lidi s kterýma jsem dělal 10 let a bezvýhradně jim věřil, pomáhal jsem jim a měl jsem je za vlastní, se na mě vykašlali když jsem byl úplně na dně. Z nemoci jsem se naštěstí vylízal, teď si musím najít nějaký ten job. Náladu mi zvedá brázdění tady a snění o tom co si jednou pořídím.
Odkaz ke komentáři

v zásadě nic - čtou noviny, internet a koukaj se na TV = v zásadě se plebs učí od vrchnosti dobré mravy, aneb jak jít příkladem :D

Spíš každej pospíchá, nemá čas na kamarády a snaží se urvat , co nejvíc pro sebe ( v Praze je to bohužel vidět asi nejvíc ). Úcta k jinému člověku veškerá žádná ( dnes jsem praštil omylem taškou člověka v busu, omluvil se a on z toho byl úplně vedle, že se mu toto nestalo už pěkně dlouho ). Já to přitom bral jako samozřejmost, omluvit se.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Spíš každej pospíchá, nemá čas na kamarády a snaží se urvat , co nejvíc pro sebe ( v Praze je to bohužel vidět asi nejvíc ). Úcta k jinému člověku veškerá žádná ( dnes jsem praštil omylem taškou člověka v busu, omluvil se a on z toho byl úplně vedle, že se mu toto nestalo už pěkně dlouho ). Já to přitom bral jako samozřejmost, omluvit se.

no já myslím (sice dost málo, ale občas jo :D ), že toto by se dalo rozebrat na dalších 50 stranách - je potřeba se s tím naučit žít nebo se jít voběsit - prostě doba je taková jaká je - na dohodu už nestačí podání ruky, veřejný činitel už není čestná funkce (zdarma) a soused má prostě zelenější trávník a větší krávu :robot: - holt se s tím nedá nic dělat a pokud ano, tak mě to rozhodně v tomto životě mine :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

no já myslím (sice dost málo, ale občas jo :D ), že toto by se dalo rozebrat na dalších 50 stranách - je potřeba se s tím naučit žít nebo se jít voběsit - prostě doba je taková jaká je - na dohodu už nestačí podání ruky, veřejný činitel už není čestná funkce (zdarma) a soused má prostě zelenější trávník a větší krávu :robot: - holt se s tím nedá nic dělat a pokud ano, tak mě to rozhodně v tomto životě mine :smile_anim:

1. dělat se s tím každopádně něco dá

2. JÁ mel doma rozhodně větší krávu!! ;-) (respekt ženám, toto je jen subjektivní dojem)

edit: KEEP SMILING :smile_anim:

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Strašně mě bolí odchod mé nejlepší kamarádky. Necelých 11 let měla s námi nádherný život v přírodě, který by jí mohl nejeden pejsek závidět. Kdy jsem brečel naposledy si nepamatuji, ale teď mi tečou slzy jak hrachy. Hodně to bolí...

Co na to napsat, neboj, ona nezapomene ani ve psím nebi a určo ví, že ji máte rádi.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Strašně mě bolí odchod mé nejlepší kamarádky. Necelých 11 let měla s námi nádherný život v přírodě, který by jí mohl nejeden pejsek závidět. Kdy jsem brečel naposledy si nepamatuji, ale teď mi tečou slzy jak hrachy. Hodně to bolí...

Mě to potkalo před dvěma týdny a bulím ještě teď, když si na ni vzpomenu.
Odkaz ke komentáři

To Alda: Ztratit psa je velmi nepříjemná věc, osobně už jsem ztratil vlčáka Bonda, dobrmanku Cindy a kníráče Berta, a vždycky jsem s toho byl pěkně rozsekanej, takže také vím jak ti je. Osobně mi vždycky strašně máknul nový pejsek, jako např. teď naše štěstíčko Rita" A děláš hezké fotky Aldo :notworthy:

post-364-008676100 1319653443.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...