leebauer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Koukám, že nsem se v tom "harcore" uklepnul. Bych se neměl pouštět do žádnejch větších akcí... Starej zákon je drsnej jako historie sama. Ale pro sedláka jako já vcelku pochopitelnej. Oproti tomu Zjevení je totální úlet, si to přečti.No ,zjevení smrdí trošku halucinogeny,co v tom starověku používali,ví asi taky jenom bůh.Jinak,já mám bibli jako časopis.Miluju Sci-Fi,a tam je toho mraky.A vůbec to nemyslím zle.Ani jinak.A kromě toho,jsem ti to přece už říkal.(na tom skvělém seikosrazu)Že se tomu ta moje drahá věnuje.Tak to asi už přečtený mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 A jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Koukám, že by sis s Bertem rozuměl. . Já teda s tou čitelností nevím . Jako Genesis a Exodus dobrý, Proroci jak co. Ale Leviticus, Numeri a Deuteronomium jsou podle mě naprosto nečitelný. To křesťani znaj svý ovečky dobře. Pěkně jim ty evangelia čtyřikrát zopakujou a pak je vyděsí halucinogenním Janem. Naprosto souhlasím - zjednodušil jsem to, moje chyba. Evidentně každá doba měla své " vizionáře" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 To je zas debata, todleto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Naposledy celej den u vody, ach jo, ta dovca rychle utekla. Jesteze me za tri tydny cekaj lazne, abych si odpocinul :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Hele nás pracující nenas.ereš. My jen trochu víc zohnem hřbet, aby se šiml měl dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Hele nás pracující nenas.ereš. My jen trochu víc zohnem hřbet, aby se šiml měl dobře. Jo sorry, takhle jsem to uplne nemyslel :-). Loni jsem nemel ani jeden den a tak i ty lazne mam z dovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 No ,zjevení smrdí trošku halucinogeny,co v tom starověku používali,ví asi taky jenom bůh.Jinak,já mám bibli jako časopis.Miluju Sci-Fi,a tam je toho mraky.A vůbec to nemyslím zle.Ani jinak.A kromě toho,jsem ti to přece už říkal.(na tom skvělém seikosrazu)Že se tomu ta moje drahá věnuje.Tak to asi už přečtený mám. Ve staro a středověku asi alkohol, různý přírodní alkaloidy (námel...), poruchy zraku, schizofrenici aj. duševní poruchy...- se nedivím, že těch zjevení bylo tolik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 V 5:00 uz valim normalne na sichtu ;-). A taky se vracíš okolo 21:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 A taky se vracíš okolo 21:00?Copak sem zabil tatu inkoustovou tuzkou? Po-pa 6-15h, 1h pauza, zadne vikendy, zadne pohotovosti, pohoda. Prace snu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Hmm, to zní dobře, ale asi bych nevěděl co s volným časem. Workoholismu zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Tak pro mne je prave volny cas to nejdulezitejsi. V patek (obcas ve ctvrtek) rovnou ze sichty mizim nekam na vandr, na masinu, na bunkry, atd, atd... Sem nebyl 4 vikendy doma a prvni vikend, kdy nemam nejky plan je ten posledni v rijnu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Čéče, to Ti závidím, já taky nebyl 4 víkendy doma, ale bo sem byl v práci.Ale můžu si za to sám, no.Ale nyní budu mít 2 víkendy volné, hurá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Ja kdysi taky robil jak magor. Pak se mi trochu rozsypala uz tak chatrna telesna schranka a rekl sem dost. Zmenil sem praci, jidelnicek a zacal si uzivat. Akorat ty hodinky desne lezou do penez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 (upraveno) Jo sorry, takhle jsem to uplne nemyslel :-). Loni jsem nemel ani jeden den a tak i ty lazne mam z dovci.Ale v pohodě, páťulínek, poledne, já už to tu nějak doklepu a víkend bude výživný.Jen se připrav, rosničky hlásí na víkend prudký sešup do podzimu, tak ať nemáš šok.Dnes to teda zatím tak nevypadá, ale na večerní popíjení na zahrádce už to není. Edit:Ale rýpnout sem si musel, trochu tě připravit na realitu Upraveno 21. září 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Ja kdysi taky robil jak magor. Pak se mi trochu rozsypala uz tak chatrna telesna schranka a rekl sem dost. Zmenil sem praci, jidelnicek a zacal si uzivat. Akorat ty hodinky desne lezou do penez :-)Jestli se zadaří, příští rok taky změním práci a víkendy budou volné, tak snad to vyjde.A na hodinky snad taky budou love- zatím se ukájím levnějšími kousky, tak snad mi to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Drzim palce,at se Ti to splni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Neděkuju, bo sem pověrčivý, ale díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Prisla mi luneta na limitku amfibii a ked sa nasadi, tak sa vobec netoci a vypacit sa da iba ostrym a tvrdym predmetom, takze som skrabol aj puzdro! J*bat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Nenávidím turisty, dnes za Karlovým mostem jeden z nějakého důvodu vyšel úplně opačným směrem než zbytek. Potom se otočil a zduchl do mě (omylem) nicméně to vedlo k tomu, že jsem vzal svými nesehnatelnymi red alpinist o sloup a dojebal lunetu. Chvíli jsem zvažoval, že ho zabiju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky