Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

budu v pohodě, psí štěkot vůbec neva, usnu kdykoliv si lehnu, může vedle řezat motorovka...... Podle toho počtu já a mě, tě asi nikdy nenapadlo se zamyslet nad tím že ostatní to třeba takhle necítí viď ?

HM, aa tobě asi nedošlo, o čem píšu dál, že ? Znovu opakuju, pro trochu natvrdlejší, nakopávat zvíře ukazuje na mindrák- vadit ti to může, tak si to vyříkej s majitelem. Zkus se zamyslet, než něco vyplodíš, nebo to dočti a pak piš. Ztrapnuješ se pak zbytečně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že je to poněkud odvážné tvrzení od člena který je tu od října 2011.

Jsem tu asi 6 let a soukroné srazy mě dost serou.

Buď jsme parta lidí spojená společným zájmem. hodinky a několika dalšíni vlákny nebo se na to můžem vykašlat

Kdyby mi někdo

poslal sms s pozvánkou na sraz chronomagu s s připomínkou ale nikomu dalšímu o tom neříkej neměl bych chuť tam jít

Ano,každá má právo jit na pivo s kým má chuť,ale myslel jsem si že je to forum gentlemanů,tohle je chování malej kluků

dost nasraný starý člen

A se týče psů mám za zdí ložnice dvojčata která řvou dnem i nocí.

Ale uvědomuji si \Trumanův výrok |Bez dětí a psů by byla Amerika jako jako bez železnice nebo Wall street

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Tak zas otázka byla položená přímo Kuncákovi, tak co má chudák dělat, když mu to nevadí?

Já nebudu dělat nic, když štěkot přeroste únosnou mez, půjdu a řeknu to páníčkovi, ale nebudu kopat do psa. To je pod mou úroveň.
Odkaz ke komentáři

Řekl bych že je to poněkud odvážné tvrzení od člena který je tu od října 2011.

Jsem tu asi 6 let a soukroné srazy mě dost serou.

Buď jsme parta lidí spojená společným zájmem. hodinky a několika dalšíni vlákny nebo se na to můžem vykašlat

Kdyby mi někdo

poslal sms s pozvánkou na sraz chronomagu s s připomínkou ale nikomu dalšímu o tom neříkej neměl bych chuť tam jít

Ano,každá má právo jit na pivo s kým má chuť,ale myslel jsem si že je to forum gentlemanů,tohle je chování malej kluků

dost nasraný starý člen

Jejda, já jsem to pochopil tak, že kalifx má nový nick! Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

Jejda, já jsem to pochopil tak, že kalifx má nový nick!

Omyl milý

příteli Kubíček / i když už není mezi námi /je nezaměnitelný

Odkaz ke komentáři

Kdyby mi někdo

poslal sms s pozvánkou na sraz

chronomagu s s připomínkou ale nikomu dalšímu o tom neříkej

tohle je trochu paranoidní konspirace. Aneb jak se dá přetavit sms třeba znějící "pojď v pátek na pivo". Nic o srazu... Nic o výlučnosti... Nic o chronomagu...

Opravdu nechápu hysterii okolo prohlášení, že pár lidí chodí na pivo jen tak.

Edit, a dokonce jsme už ve fázi "a kdyby mi ta tajemná sms přišla, stejně bych nešel". Kluci neblbněte.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Bandi, ja uz s tebou nikam nejdu. Nerad bych, aby mi to někdo vyčítal :-( A nechci, aby mi někdo připomínal, že kdyz jsem byl nemocnej, tak me tohle fórum drželo a ja ted svine chodím na pivko mimo oficialni poradi. Promin Bandi!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pánové, mám pocit, že slyšíte trávu růst. Ty srazy nejsou oficiální, a proto se na ně ani logicky nedá přihlásit. Vlastně ani pojmenování "sraz" není ideální. Prostě se pár lidí sejde, daj si kafe, 2 - 200 piv a pak jdou domů. Hodinky zdaleka nejsou tím podstatným.

Důvody, proč se tak děje, jsou jednoduché. Prvním je, že mimo zaměstnání, vojny (u těch, kterých se týká :) ) a několika málo vyjímečných situací je výsostné právo každého svobodného člověka, aby se ve svém volném čase stýkal výhradně s tím, s kým chce on.

A druhý důvod, proč se tak děje, není tak těžké dohledat. Mimochodem - velmi úzce se týká onoho "práva" z důvodu číslo jedna.

To je celé. Takže přirovnání k Mažňákům je nikoli skvostné, nýbrž hloupé.

Označení těchto sešnů za oficiální sraz jsem si nevymyslel, byl tu použit (nechce se mi to zase složitě dohledávat kým přesně) nějakým účastníkem oněch sešnů. Což poněkud odporuje prohlášením o sešnech-na-pivo-po-práci. Proto jsem v tom chtěl mít jasno. To je celé

Odkaz ke komentáři

Kluci neblbněte.

Můžu s Bandim na oběd na Flóru? (stejně si to nesesynchronizujem, ale kdyby byla náhodou šance)

koho se mám zeptat? A zaplatí to Němci, když si dám řecké jídlo?

Doba je složitá, ještě že se aspoň s materiálem pouzdra hodinek občas vrátíme zpět k bronzu..

pojďme dál...luneta z pazourku, nebo cifr, hmm...

keep smiling :cheers:

Odkaz ke komentáři

Označení těchto sešnů za oficiální sraz jsem si nevymyslel, byl tu použit (nechce se mi to zase složitě dohledávat kým přesně) nějakým účastníkem oněch sešnů. Což poněkud odporuje prohlášením o sešnech-na-pivo-po-práci. Proto jsem v tom chtěl mít jasno. To je celé

To jsem řekl ja. Klidne se k tomu prihlasim. Byla to reakce na JayDolla, kterej mi tvrdil, že jedinej pravej nefalsovanej sraz je ten, kterej porada on a Tada v Gatu, tak jsem si trochu prihodil!
Odkaz ke komentáři

gentlemani, já mám strašnou chuť na pivko už teď a v pátek na pár rozhodně půjdu. ale ostře se vymezuji proti přítomnosti chronomagorů, takže žádám, abyste se nevyskatovali v následujících lokálech. začnu u hrocha, pak poběžím k tygrovi, ale cestou se zastavím u koček. večer zakončím u medvídků.

jo a v sobotu půjdu s vopicí do zoo, tak tam být taky nemusíte :)

Odkaz ke komentáři

Pánové, asi je jasné jak to je a jak to, co bylo vyřčeno je myšleno, jistě ne ve zlém. Jsme tady fajn parta a gentlemani, tak to nechme být, kdo má chuť se sejít, tak se sejde kde chce a kdy chce a s kým chce, hlavně, že z toho bude mít dobrý pocit, popovídá si o pěkných hodinkách, dá si koleno nebo hamburger a k tomu pivko a hotovo. Člověk má dnes tak málo důvodů k radosti, že je škoda se o ně zbytečně ochuzovat. Nééé???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...