Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Boze to jsou píčové. Pominu-li to, ze je to moje denni trasa (stvalo by me to ale i kdekoliv v CR), tak tady je to fakt nesmysl a soucasna uprava je naprosto vyhovujici. Tedy v casech, kdy to cele nestoji. Ach jo! Kuncaku, dej nam, prosim, vedet, pokud se tak stane. Diky!

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

No vždyť říkám. Uředníka, kterej je debil, nezastavis.

Ono je blbý, že on není úředník (opravdu, pro lidi z venku, s tím nemá co do činění), to, že vahou své moci něco tlačí a není nikde podepsanej, je prostě normalni. U nás je to zavedení parkovacích zón, tady rejzovani na pokutach,....

Neobhajuju nikoho, do konce června budu u nás za debila já, jen se snažím vysvětlit.

Odesláno

Boze to jsou píčové. Pominu-li to, ze je to moje denni trasa (stvalo by me to ale i kdekoliv v CR), tak tady je to fakt nesmysl a soucasna uprava je naprosto vyhovujici. Tedy v casech, kdy to cele nestoji. Ach jo! Kuncaku, dej nam, prosim, vedet, pokud se tak stane. Diky!

Lehce spocitatelny, bohužel-jestli už je vyvesenej záměr, tak 15 dni+30 na námitky a připomínky (doufám, že někdo zpracuje profi připomínky, námitky může dát jen TSK, jako předkladatel blbost, Praha 8 si snad dá záležet), vypořádání-mě to trvá cca 1-10 dní, poté 15 dní vyvěšení rozhodnutí. Pak odstranění značek (tady je to lehké, odstranění pár kousků) - nejpozději by to mohlo být v červnu (když budou hodně tlačit).

Odesláno

Pro me to je úředník, co vymejsli picoviny. Ja vím, ze si to beres osobně, páč tam děláš, ale proste.......

Neberu, pro mě je to amatér a de..l, jen se snažím, ať mě lidi nehazej s politikama a amatérama do jednoho pytle, s parazitem, bezmozkem a dalším se vyrovnam:-), s přirovnáním k politikovi NE.

Snad mě chápete.

Odesláno

No jo, ty seš náš! Ale vo fous :-)

Ty ses fakt wul :-), ale beru to, dík.

Teď hurá fandit.

K tomuhle tématu se vrátím zítra, ověřím si v práci, v jakém je to presne stádiu.

Odesláno

Když už jsem (nejenom) Afričanovi zamotal hlavu... Má šedesátikilový obrýlený nerd právo bránit se, když jej přepadne zfetovaná šampionka K1, MMA, BJJ (apod.) z váhové kategorie do 70 kg? A té do 60 kg? A když nebude zfetovaná, ale bude jen loupit? A nebo to bude jen prosté napadení ze msty? Má vůbec právo se ten sprostý nositel nesprávných chromozomů XY bránit napadení, a to obzvláště za situace, kdy je napaden, lépe řečeno "konfrontován" spravedlivou osobou nesoucí tu správnou kombinaci chromozomů??? Protože tyhle osoby vůbec, ale vůbec neznají agresivitu? A co na to Jan Tleskač?

Hehe,známý má dceru a ta se štípe v kleci a manžovi dala ceres až přijela hlídka. Prý benga taky nechápali, že volal chlap na domácí násilí :-))

Odesláno

Jediná rozumná reakce na ty posrané radary za každou cenu by byla organizovaná likvidace. Něco jako třetí odboj. V některých zemích už to funguje, u nás zatím v jediném městečku 2x, kde to ale vypadá spíš na akci osamělého vlka. V Česku se žádný odpor, ani pasivní, ani aktivní, stejně nedá očekávat. Češi byli vždy ovce...

Odesláno

Twl.... Neskutečný

Velmi přátelská a do teď i velmi bezpečná země, vždycky mě tam fascinuje jak spolu všichni dobře vychází...Idioti se prostě najdou všude...

Odesláno

Velmi přátelská a do teď i velmi bezpečná země, vždycky mě tam fascinuje jak spolu všichni dobře vychází...Idioti se prostě najdou všude...

Bohužel, také bych to zrovna tam nečekal
Odesláno

Obávám se, že v tomto případě budeme vystavení dlouhodobé masírce ze strany progresivních medií na téma fuj ultrapravicoví xenofobové, fuj zbraně, zákaz všech zbraní včetně nožů a seker, je potřeba vyjádřit solidaritu s příslušníky náboženství míru a poskytnout jim ještě více azylu v Evropě, když jsou tak nespravedlivě na celém světě pronásledováni... Magoři jsou všude, ale tohle se levičákům náramně hodí do krámu...

Odesláno

Ona je to hlavně ukázka, že jak mezi hostiteli, tak mezi hosty jsou kromě chytrých a moudrých lidí i lidé jednoduší, hloupí nebo z nějakyho důvodu naštvaní. A multikulti inzenýři s touhle samozřejmostí prostě odmítají počítat.

Odesláno

... jindy to s ničím nesouvisí několik dní, ale pokud byste náhodou neměli jasno, kdo je ten největší arcilotr a ďábel na světě, tak ten zlý bílý heterosexuální ultrapravicový terorista byl podporovatelem to zlého Donalda Trumpa. A máte to... :-/ (krk si můžu vykroutit)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...