Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Do p....e, já nic nenaznačoval, jen jsem se zeptal, jak to, že nesvítí kontrolka červeně. To, že jsem musel být okřiknut, abych příště napsal SZ, sorry, ale to neberu. Za to, že v tom máte bordel vy, Chronomag a nebo někdo, za to já nemůžu. Já tady přispěl i prachy na to, ať se koupí server a stejně to padá. Pochybuju, že někde by se našla komunita, kde se složí lidi, ať majitel domény nemusí nic platit. Ale to je zas moje blbost, ale jak říkám - žádnou nedůvěru jsem nechtěl budit. To, že se Viktor n....l a blbě to pochopil, za to já nemohu.

Hele nech to být, stalo se, stalo. Navíc aspoň jsi urychlil úřední mašinérii aby se nekázance konečně do popisu napsalo to Profi, což je rozhodně fajn. Jen příště prostě klikni na "Nahlásit" a pošli co tě trápí, já bych se ozval v SZ a nebo to vyřešil a nemuselo by se nic mazat. Užij si večer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele to je jenom pocit. Když je člověk víc vidět, tak se na něj snese i víc kritiky. Tohle navíc není žádný výlev, kdyby to udělal Bert nebo Gilius tak by nikdo neřekl ani slovo.

Ale houby, už jsem tu kritizoval i Berta a pseudomoderátora Jeremyho. Jayi, fakt trochu koukni zpět. Vkládal jsem do tebe naděje.

A k tomu ostatnímu, občas je fakt lepší napsat SZ...

Odkaz ke komentáři

Chlapi...klíííídek....opět je tu konec roku - za poslední tři roky se to tady vždy, touhle dobou, pohádalo. Letos není důvod, tak nehledejte chujády...... ;)

4 Peťan cyklista - my, jako modi, nějakou červenou kolonku neovlivníme. Tyhle věci si řeší majitel serveru ( a asi i root admini, Kamil a odklízeč ). My máme práva mazat, přesouvat, banovat atdatd. Ale chod serveru, nějaké "větší akce", to fakt ne-e :) A je to tak dobře...ještě bysme něco potento :lol: Vzpomeň si, jak jsem Ti zavřel, neúmyslně, vlákno...dokud jsem nedostal dotaz, proč jsem to zamknul , ani jsem o tom nevěděl.....a mohl za to blbej úklik.....víš, jak jsem se styděl??!!! Ale fakt jsem si toho tenkrát ani nevšiml, že jsem blbě kliknul (což jsme si vysvětlili ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Dovolím si dvě malé poznámky do tohoto vlákna i když mě nenaštvalo v podstatě nic, mě už tady jen tak něco nenazlobí. Už jsem si za ta léta zvykl, dřív jsem měl mnohem kratší doutnák. Také jsem za něj byl oceněn doživotním banem, který mi byl jakýmsi hnutím mysli jednoho root admina, který se zde už téměř vůbec nevyskytuje, nakonec pozměněn na týdenní, ani nevím, jestli to bylo dobře nebo ne. V každém případě bych dost ušetřil.

K Jayovi. Dost dobře nechápu kanonádu, která se něj snáší. Sám jeho práci oproti jiným, neviditelným, oceňuji, mnohokrát mi pomohl. Všechny své problémy řeším přes tlačítko report, které OPRAVDU funguje.

K profi sekci. Když už platí Jakubisko, tak vím velmi dobře, i když prodejní vlákno téměř nesleduji, o dvou střelcích, kteří prodávají PODSTATNĚ víc než Nekázanka a neplatí onen směšný poplatek.

Toť vše.

Odkaz ke komentáři

Že mě tak trošku přestává zajímat ten kolotoč kolem nakupování, vyměňování a prodávání hodinek. A nebo jsem prostě v rámci své osoby vyčerpal téma a je čas na nějaký jiný "projekt".

P.S.: Ale možná bych to měl napsat spíš do vlákna "Co mě potěšilo".... Asi je pomalu čas uvolnit místo mladejm, co se nezakecaj. :D

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Že mě tak trošku přestává zajímat ten kolotoč kolem nakupování, vyměňování a prodávání hodinek. A nebo jsem prostě v rámci své osoby vyčerpal téma a je čas na nějaký jiný "projekt".

P.S.: Ale možná bych to měl napsat spíš do vlákna "Co mě potěšilo".... Asi je pomalu čas uvolnit místo mladejm, co se nezakecaj. :D

Ja uz to mam vic nez rok. A celkem si to uzivam. :cheers:
Odkaz ke komentáři

Po tolika letech tady ještě věříš na uzdravení? :rolleyes:

Já nevěřím na uzdravení... Sám přesně nevím, co se vlastně děje. Možná je to jen dočasná fáze, ale současný stav je ten, že je mně celkem fuk, jestli mám na ruce Breitling, Panerai, Seiko nebo Steinhart. Zůstala vlastně jen jediná podmínka: musí to bejt větší a mechanický. :)

Ja uz to mam vic nez rok. A celkem si to uzivam. :cheers:

Tak ty jsi byl vždycky divnej. :D
Odkaz ke komentáři

divné řeči vedeš Martine od té doby co jsi Ludwig :D
Odkaz ke komentáři

to Peta-Biker:

Zdravím tebe i ostatní,

zůstává mi rozum stát nad tím, jak daleko to může dojít kvůli takové pitomosti. Píšeš, že jsem se "n****l" a přitom jsi sám evidentně "startovací typ" :) - nic ve zlém. Tady přeci vůbec nejde o to, že mi tam nesvítilo rudě profi, ale o způsob jakým si na to začal upozorňovat. Stejně jako to "praštilo do oči" tebe, tak to zapůsobilo i na některé jiné členy a ti se mi ozvali SZ. Vše jsem jim v klidu vysvětlil a komunikace proběhla dovoluji si říci v dobrém duchu.

Pokud máš zkušenost z obchodu musí ti být jasné, že takový vstup do prezentace (ať už osobně nebo písemně) nepůsobí dobře a prodejce to poškozuje. Už jenom tím, že odvádíš pozornost od původního tématu - vlákno se zvrhlo úplně jiným směrem než bylo zamýšleno. Věřím, že ani tobě by se takové jednání nelíbilo a to jak jsem reagoval oproti tvým reakcím mi přijde ještě hodně mírné.

Náš uživatelský účet jsem zde zřídil pro svojí lepší orientaci ve fóru, pro snadnou komunikaci s hodinkovou komunitou a samozřejmě také pro obchod. Bohužel jsem dost vytížený různými úkoly, takže nestíhám číst fórum tak, jak bych chtěl a tak jak by to bylo vhodné. Psát, že "jsem tu stejně jenom kvůli obchodu" - to má být další invektiva?

Závěrem chci požádat každého jednoho člena, který bude mít jakýkoliv problém aby mě nejdříve kontaktoval - taková řešení jako je výše popsané nepovažuji za efektivní a ani vhodné. Obě strany to stojí mnoho energie a to zbytečně. Členům vyjdu vstříc jak budu moci, ale šťípat na sobě dříví nenechám. Děkuji

S pozdravem a přáním klidného dne,

Viktor Rain

Odkaz ke komentáři

Půlhodinový rozhovor s retenčním oddělením Vodafone.

Jsem u nich šestým rokem, tak jsem chtěl nabízený neomezený tarif za 1 499Kč a nějakou slevu na něj za tu věrnost a hlavně za těch 6 let předraženého volání. Ve zkratce mi bylo řečeno to, že není problém převést mi kartu na předplacenou a ať se mi daří u jiného operátora :sniper:.

Tak jsem jim v nas*anosti řekl, ať mi to ke zúčtovacímu obbdobí převedou a že končíme. Nyní doufám, že zavolají a něco nabídnout, jelikož řešit jiného operátora nechci :D.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

Půlhodinový rozhovor s retenčním oddělením Vodafone.

Jsem u nich šestým rokem, tak jsem chtěl nabízený neomezený tarif za 1 499Kč a nějakou slevu na něj za tu věrnost a hlavně za těch 6 let předraženého volání. Ve zkratce mi bylo řečeno to, že není problém převést mi kartu na předplacenou a ať se mi daří u jiného operátora :sniper:.

Tak jsem jim v nas*anosti řekl, ať mi to ke zúčtovacímu obbdobí převedou a že končíme. Nyní doufám, že zavolají a něco nabídnout, jelikož řešit jiného operátora nechci :D.

To je tak, když od "srandaoperátora" očekáváš profi služby. M.j. netuším, jak to mají s tím neomezeným tarifem, ale na netu na mě vyběhla objednávka s limitem 3500 k provolání...
Odkaz ke komentáři

Mne právě nas*l můj starší synek. Měl dorazit ze školy o půl druhé, přišel před půl třetí. Mokrej jak myš. Maj u školy rybník a už je na něm trochu led. Ten náš buvol to samozřejmě musel jít vyzkoušet , i když to má zakázané a upozorňovala je na to i učitelka. Samozřejmě se to pod ním prolomilo.....Mobil v hajzlu, aktovku prochcanou, učebnice, sešity......už jsem mu nařezal a zahnal ho do vany.......grrrrr......

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...