Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

nastvalo ma to ze som po dvoch rokoch zistil ze moja frajerka je obycajna vypocitava mrcha tzv zlatokopka..odisla odo mna z nicoho nic a hned som ju vymakol s druhym drbkom..tazko som jej nalozil,preotze ked odisla ma to trapilo a chcel som ju naspat...ale neskor som zistil ze to je vypocitava chudera co vysla z chudobnej riti a hrala sa na princeznu..moja rodina jej dala vsetko co nikdy nemala doma lebo su chudaci..ale bolo to stale malo..z odstupom casu som zistil ze hrala na mna rozne hry a tahy..a ked mi iny hovorili ze je vypocitava som tomu neveril...teraz vsetko vyslo na povrch..a tesim sa na chvilu ked ju stretnem a naplujem jej do jej nevdacnej vypocitavej tvare...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nastvalo ma to ze som po dvoch rokoch zistil ze moja frajerka je obycajna vypocitava mrcha tzv zlatokopka..odisla odo mna z nicoho nic a hned som ju vymakol s druhym drbkom..tazko som jej nalozil,preotze ked odisla ma to trapilo a chcel som ju naspat...ale neskor som zistil ze to je vypocitava chudera co vysla z chudobnej riti a hrala sa na princeznu..moja rodina jej dala vsetko co nikdy nemala doma lebo su chudaci..ale bolo to stale malo..z odstupom casu som zistil ze hrala na mna rozne hry a tahy..a ked mi iny hovorili ze je vypocitava som tomu neveril...teraz vsetko vyslo na povrch..a tesim sa na chvilu ked ju stretnem a naplujem jej do jej nevdacnej vypocitavej tvare...

To znám, v mém okolí mám pár takových kamarádů, kteří měli holou p...l a díky ženské se vytáhli nahoru - ale jaksi si toho nevážili a ještě se kurví - když už jsem se nenarodil dobře a díky druhému se mám líp, tak kurva bych měl šoupat nohama. Je to ale o povaze lidí a taky je to touhle hnusnou, z...venou dobou.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

enslow: To je taky od vás...

Prišla si z vyjebanej dědiny,

väčšinou pochádzaš z chudobnej rodiny,

za cielom splniť si svoje vidiny,

si vyjebaná zlatokopka.

Ide ti len iba o love,

od začátku ideš len na hotové,

darčeky, kabelky, Luis Vuitton nové,

si vyjebaná zlatokopka.

/bez cenzury/

Odkaz ke komentáři

si vyjebaná zlatokopka.

Ide ti len iba o love,

si vyjebaná zlatokopka.

/bez cenzury/

Tak tohle je ten Rytmus? Jsem rád, že jsem se v něm nezklamal. :D Fakt poetika pánskejch hajzlíků (taky bez cenzury) + veršovánky jak z Neználka. Kytka - lopata... Sorry za OT.

EDIT: Vlastně už to není OT. Dneska mě naštvala debilita. :)

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

si vyjebaná zlatokopka.

Ide ti len iba o love,

si vyjebaná zlatokopka.

/bez cenzury/

Ja rytmuse nemusím ani trochu , ale v tomhle má hot prostě pravdu ...

Co blbnete? :D každej používá k tomu, aby se měl dobře, nějaký orgán... někdo mozek, svaly, píp. A že u toho utrpí sem tam nějaké ego, to dělá život jen zajímavější. :D Vono u těch zlatokopek, ty holky to taky nemaj žádnej med, točit se kolem takovejch alfa samců, to jsou těžce vydělaný prachy.

Jak říká Utrejch, taky bych byl drahá. A čím blbější frajer, tím větší love.

Odkaz ke komentáři

Co blbnete? :D každej používá k tomu, aby se měl dobře, nějaký orgán... někdo mozek, svaly, píp. A že u toho utrpí sem tam nějaké ego, to dělá život jen zajímavější. :D Vono u těch zlatokopek, ty holky to taky nemaj žádnej med, točit se kolem takovejch alfa samců, to jsou těžce vydělaný prachy.

Jak říká Utrejch, taky bych byl drahá. A čím blbější frajer, tím větší love.

Jak se říká, každej jsme prodejná děva, v naprosté většině případů z donucení a neschopnosti s tím něco dělat, protože tu pravidelnou dávku financí (citů, zabezpečení) tak nějak potřebujeme.. Takže se necháme drbat klienty, zaměstnavatelem, zaměstnanci, partnerkou, dětmi atp. dle principu má dáti - dala ;)
Odkaz ke komentáři

si vyjebaná zlatokopka.

Ide ti len iba o love,

si vyjebaná zlatokopka.

/bez cenzury/

Bohužel, mám podobnou zkušenost , ale staršího data ( před 9 lety ). Shodil jsem toho nového pak ze schodů u našeho "společného bytu" a ulevilo se mě, božsky.Tudíž mluví Rytmus z duše více lidí.

Odkaz ke komentáři

Ze mam horucku a sedim na nocnej, inak sa to nedalo...Pritom rano mi nebolo este nic.

Edit: preklep

Manzelka je chora,rocny synator tiez a mna to obchadza len preto lebo kazde rano osupem hlavku cesnaku,nakrajam na drobno a do obeda vsetko za surova zhltnem + med a min 2gr.cecka k tomu.Smrad je to nehorazny,ALE-ziadna teplota,malatnost,slabost ci kasel.Je to absolutne priridne antibiotikum. Cesnak je moje najoblubenejsie ovocie :o))) a stale tvrdim-vsetko je na nieco,ale cesnak je na vsetko. Obrovse davky cesnaku dokazali potlacit mor-taku ma silu,urcite to skus!!!

http://www.kardioklub.biznisweb.sk/nas-obchod/bezzapachovy_cesnak/

Odkaz ke komentáři

Vcera som musel poslat svoje g-shock GW 3000 BB-A1 do casia lebo podla navodu sa to nedalo nastavit a mila panicka ma ukludnila,ze hadam to do dvoch tyzdnov bude ready inak az po sviatkoch. Mam ohromnu radost Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...