Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak koukám, že je to všude stejný :frusty:  Bydlím taky na sídlišti a ve slepé ulici a městská policie sem jezdí jen na ohlášku. Jen je zajímavý, že pokutu nedají každému. No a ve vedlejší ulici stojí na jednom místě auto už bez hnutí víc jak 2roky (ma teda spz a nejedná se o vrak) a když je tam dočasnej zákaz stání ohledně čištění komunikace, tak jemu lístek nedaj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Kolik u Vás dávají flastr za parkování?

Jednou mě to stálo 1500. Furt mně mejloval nějakej píčus z magistrátu, ať se přiznám (služební auto) a že mně dá nejmenší pokutu. A když sem mu blbec podleh, tak mně napařil 1500. Od tý doby sem zahořk.

Poslal bych na ně svý právníky, ale žádný nemám. Poslední můj právník jezdil na favoritu s beranama nahoře, furt vožralej ale před deseti lety umřel.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Tak to jsou u nás hodnější, jen za 200kč :)  ale i tak je to na pytel. Parkovat neni kde jinde a další místa město přidělat nechce.

A kde mají dělat nová parkovací stání? Hele, vlastnictví auta není jen koupit si auto, ale zajistit mu i parkovací stání, nebo si myslíš, že to máš mít zadarmo?

Zase se nechám zatáhnout do debaty s "odborníkem". Sakra

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že je to všude stejný :frusty:  Bydlím taky na sídlišti a ve slepé ulici a městská policie sem jezdí jen na ohlášku. Jen je zajímavý, že pokutu nedají každému. No a ve vedlejší ulici stojí na jednom místě auto už bez hnutí víc jak 2roky (ma teda spz a nejedná se o vrak) a když je tam dočasnej zákaz stání ohledně čištění komunikace, tak jemu lístek nedaj.

V tomhle púřípadě se mu lísteček nedává a řeší se to rovnou výzvou majiteli.

Zmizíku, lituju tě, ale fakt poradít nerumím.

Odkaz ke komentáři

Na parkovaci zony v Praze nema nic...

Ondro, tohle se všeobecně ví, stejně to spěje k tomu, že se prostě "centrum" uzavře závorama a vjezd tam bude jen pro rezidenty a různé výjimky ( a těch bude ). Bez spolupráce všech městských částí se nepohne nic, každej si kope jen na vlastním písečku ( viz. nápad Prahy 6 na uzavření ) a je to jen horší a horší.

Odkaz ke komentáři

A kde mají dělat nová parkovací stání? Hele, vlastnictví auta není jen koupit si auto, ale zajistit mu i parkovací stání, nebo si myslíš, že to máš mít zadarmo?

Počkéj, řek bych, že parkovací stání má vyřešený. Flastr dostal před prací, tam by se z logiky věci měl starat spíš zaměstnavatel, i když nárokovat je to píčovina. Kdybych měl jezdit jenom tam, kde mám zaparkování vyřešený ve svojí režii, tak auto v životě z mojí garáže nevyjede. A Tvoje asi taky ne.

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem nevěděl, ale třeba neteř, která stála o 4 ulice dál, lísteček s pokutou dostala. 

Hele, nerozlišuješ- pokud vědí ( a okrskář ví ) že tam zastaví omylem, tak to má za okýnkem. Pokud tam to auto stojí na "semeno" tak je lísteček víš k čemu, tak se hledá poslední majitel a řeší se to s ním ( bohužel je to většinou člověk s adresou na úřadě ). Čeká se na novelu "vrakového zákona", pak to půjde lépe a rychleji ( ale nedělej si iluze, že to bude extra rychlé ), jen se uvolněj ruce ( procedura bude stále předlouhá ).

Odkaz ke komentáři

Já jsem neřekl, že když mám auto, tak musím mít automaticky nárok na parkovací místo. Když se tu žádalo o rozšíření parkoviště(místo tu je), tak to odmítli, že je to starost pro ně navíc na údržbu. Odborník nejsem a ani se za něj nepovažuju. Pokud jsem tě tím pohoršil, tak se omlouvám.

Odkaz ke komentáři

Počkéj, řek bych, že parkovací stání má vyřešený. Flastr dostal před prací, tam by se z logiky věci měl starat spíš zaměstnavatel, i když nárokovat je to píčovina. Kdybych měl jezdit jenom tam, kde mám zaparkování vyřešený ve svojí režii, tak auto v životě z mojí garáže nevyjede. A Tvoje asi taky ne.

Nedobře mě chápeš. Reaguju na povzdech, že město nebuduje nová parkovací místa. O místě u svého zaměstnavatele jsem nemluvil, nicméně, pokud rozproudíme debatu - neustále se otáčíme, sice nelogicky na tom, že starat se má majitel auta, max. zaměstnavatel.

Jo, ty myslíš Zmizíka a reaguješ na mě u jiného příspěvku? Aha. Pohled můj jako úředníka je jasnej, nechtěl bych o tom nic vědět, protože jak se v tom začnu hrabat, tak to tam osázím značkama jak v lese ( prostě v tomhle neexistuje žádné odvolání na zdravej rozum, zákon a norma mluví jasně ), s tím už bych pak nic neudělal ( osobně v první řadě stěžovatelům vysvětluju, že tam nebude smět parkovat nikdo a budou mu stát pod oknem, když je mín průbojnej, tak ho diplomaticky pošlu do zádele, ale když otravuje, tak tam ty značky hodit musím ). Pohled jako řidiče je též jasnej, klidně bych povolil stání na chodníku, když je zbytečně širokej, nebo málo používanej.

Odkaz ke komentáři

Já jsem neřekl, že když mám auto, tak musím mít automaticky nárok na parkovací místo. Když se tu žádalo o rozšíření parkoviště(místo tu je), tak to odmítli, že je to starost pro ně navíc na údržbu. Odborník nejsem a ani se za něj nepovažuju. Pokud jsem tě tím pohoršil, tak se omlouvám.

Nepohoršil, jen ses blbě vyjádřil ( rozšíření parkoviště na městském pozemku lze, na cizím pozemku asi těžko ). Muselo by se zjistit, pod čím je pozemek veden ( může to být uježděnej plácek, ale vedenej jako zeleň a máš smůlu ) a tím to začíná.

Pokud jsi z Prahy, tak mi místo hoď do SZ.

Odkaz ke komentáři

Jo, sorry za tu reakci, vedro, dlouhej den a mnoho, mnoho blbejch dotazů v práci. Pak jdu sem a zabřednu do stejné debaty jako v té práci.

Promiň. :cheers:

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Nedobře mě chápeš... Jo, ty myslíš Zmizíka a reaguješ na mě u jiného příspěvku? Aha. 

Tak, lehce jsem se v diskuzi a citacích ztratil. Spíš mně dostalo, že tam všichni stojí 20 let a pohoda, než si ňákej trumbera všimne. PAK je z toho trvalej problém bez řešení. Do Prahy už jezdím jenom na motorce, když počasí a účel cesty dovolí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...