Dantechno Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Ze nemuzu v nekterych oknech pohybovat vpravo tim jezdcem (nahoru dolu) nebo jak se ten kepl jmenuje - musim rolovat jenom koleckem na mysi ... dela mi to jenom na chronomagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Ze nemuzu v nekterych oknech pohybovat vpravo tim jezdcem (nahoru dolu) nebo jak se ten kepl jmenuje - musim rolovat jenom koleckem na mysi ... dela mi to jenom na chronomagu... Ty jo, já si říkal, jestli se mi to zdá a nebo něco beru . Mám stejný problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 http://www.novinky.cz/kultura/252890-zemrel-plukovnik-potter-ze-serialu-m-a-s-h-herec-harry-morgan.html RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Mám taky ten problém s jezdcem na pravo při rolování. EDIT : Teď jsem zjistil, že mi to dělá i na superforum.cz - jak mobily tak i finance. Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem JiPoLit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Ty jo, já si říkal, jestli se mi to zdá a nebo něco beru . Mám stejný problém... dtto - co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 dtto - co s tim? To nevím a pěkně mě to se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 To nevím a pěkně mě to se... Nastesti aspon funguje rychly posun pridrzenim mysi tesne pod horni sipkou. Ale i tak je to vopruz. Zajimave je, ze "jezdec" na liste u smajliku jede normalne. Ajtaci prominou za trochu kostrbate vyrazy a terminologii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Mně to dělá na některých stránkách to samé, funguje to jen, když udělám na táhlo dvojklik, držím a táhnu. Dělá to asi dva dny, nevím, co to je, ale také mi to docela vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 No a já jsem trubka již nesl svůj nový ASUS Automobili LAMBORGHINI zpět do Alzy.Uf, ještě že jsem si to TADY přečetl. DĚKUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Mně to dělá na některých stránkách to samé, funguje to jen, když udělám na táhlo dvojklik, držím a táhnu. Dělá to asi dva dny, nevím, co to je, ale také mi to docela vadí. Ty jo, Pavčo, ten dvojklik fakt funguje Pakárna je to tedy o něco menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 a dělá vám to ve všech prohlížečích ??? (Explorer, Mozilla, Opera )???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Ty jo, Pavčo, ten dvojklik fakt funguje Pakárna je to tedy o něco menší. No jo, funguje, ale proč to dříve fengovalo bez něj? Bylo to příjemnější. Podle mého musela být v nějakém opravném balíčku, který se každých pár dní do počítače stahuje, nějaká úprava, která to udělala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Tak jsem zkoušel co s tím a podařilo se mi to odstranit. Stačilo kliknout na ikonku kompatibilního zobrazení a najednou to jede jako dříve (i když se kompatibilní zobrazení zase zruší), zjevně se tím něco v IE přepne. Zkuste to, třeba to bude ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Platebni rozkaz ze soudu. Rok stary nedoplatek na pojistce ve vysi cca 600Kc, naklady za soudni rizeni 7000Kc. Hlavne ze clovek pri sepisovani smlouvy potrebuje vyplnit malem i velikost bot. To je tak tezke zvednout telefon nebo se nejak ozvat, kdyz jsou nejake nesrovnalosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Mě štve, že jsem dal po podání inzerátu umyté a nafintěné PAM zero do krabice a nemám co na ruku. IWC der Doppelchronograph je u mistra na přesazení původní korunky (jestli to vůbec půjde). A taky trochu na celkové kontrole. No a pak už mám jen vintáže. Co si proboha vezmu na firemní vánoční večírek? S tím Sinnem to není easy, kromě U1 se mi naživo líbily i 857 UTC (to jsou ty gmt flígry s otočnou lunetou, taky tegiment). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 A co plánuješ nakupovat, že se zbavuješ PAMů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Chtěl jsem U1 ale 857 mě vyvedly z konceptu. Chci na volnočasových hodinkách ubrat. Panerai na takový to tahání je škoda a neumím se s nima úplně uvolnit. Chtěl bych to neřešit. Na zimu, na lyže, do bazénu. Chtěl bych odolné hodinky na tahu s otočnou lunetou a datumem. Něčím zajímavé (příběh, technologie). Sinn jsem zatím neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Píšu ubrat Chci se co nejvíc přiblížit původnímu modelu jednoho kusu. Což s Doppelchronem tak úplně nepůjde. Na lyže ani k sekačce to prostě není.A teď osciluju mezi Traserem a Sinnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Mě štve, že jsem dal po podání inzerátu umyté a nafintěné PAM zero do krabice a nemám co na ruku. IWC der Doppelchronograph je u mistra na přesazení původní korunky (jestli to vůbec půjde). A taky trochu na celkové kontrole. No a pak už mám jen vintáže. Co si proboha vezmu na firemní vánoční večírek? S tím Sinnem to není easy, kromě U1 se mi naživo líbily i 857 UTC (to jsou ty gmt flígry s otočnou lunetou, taky tegiment). Na 857 UTC mi nesahej, pro ty si planuju zajet pred Vanocema do chronoshopu ja:) Na fotkach vypadaji hrisne a nazivo asi neodolam... Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky