Frantik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Koukám, že jsem prošvihl nějakýho vysírače... to jo, ale tenhle byl formát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Tipnul bych si na nějakýho moderátora. Chvilku tady nejsem na příjmu a ztratil se mi člen s největším dnešním počtem příspěvků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 vole ty si taky chytrej jako Kařízek Tak úplně blbej nejsem, to neřikám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Chvilku tady nejsem na příjmu a ztratil se mi člen s největším dnešním počtem příspěvků! A ted jsem tam já Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Dají se po něm najít nějaké stopy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 A ted jsem tam já Super Člověče, to je obrovské riziko, s tím bych nedokázal žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Dají se po něm najít nějaké stopy? Lepší nevědět. Ale byl chytřejší a rychlejší než tada. Navíc měl odvahu vystupovat pod občanským jménem a dokonce si sem dal svojí fotografii (pokud to nebyla fotografie nějakého jeho milence, případně idolu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Dají se po něm najít nějaké stopy? Asi ne, ale fakt byl skvělej. Například se úplně celej depiloval rozžhaveným voskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Kruci, přečtu 1. stránku, celej napnutej jak to bude pokračovat přepnu na další a oni mi to smazali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Navic je tak mazanej, ze jede dal. Viz jeho prispevek v 21:54! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Asi ne, ale fakt byl skvělej. Například se úplně celej depiloval rozžhaveným voskem. Nějakej známej kulturista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ale furt je ve sekci "co se mi honi hlavou". Tam s nim lze jeste komunikovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Jedeme dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Jo, je tu furt. Už jsem se lek. Čtu to tu tak vášnivě, až jsem si z toho omylem přidal Milise do friend listu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) boo-beek: Jak ti ho tak priblizit. Mozna jeho podpisem.... A technocrat, Apple Inc. devotee, timepiece lover, lover of luxurious items, music, movie & game lover, Universe enthusiast, entrepreneur, intraday trader & investor, freelancer, lover of good food, realist, stickler... Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ale furt je ve sekci "co se mi honi hlavou". Tam s nim lze jeste komunikovat Lepší než "co se mi honí rukou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Jo, je tu furt. Už jsem se lek. Čtu to tu tak vášnivě, až jsem si z toho omylem přidal Milise do friend listu Já si řikal, kdo zas dolejzá a vono to bylo omylem. To sem dopad. Já už na toho Kařeza nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Lepší než "co se mi honí rukou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Asi ne, ale fakt byl skvělej. Například se úplně celej depiloval rozžhaveným voskem. Ono by to ale mohlo být i jinak, já jsem si na plynovém sporáku ohříval polévku a startoval jsem hořák a on ne a ne chytit, tak jsem chtěl posunout střed hořáku, no a on, potvora zrovna chytil a moje ruka vypadala podobně, chudáci moje chlpiky. To je tak zvaná depilace dementa, protože každý blbec přece ví, že se to může stát a dá si pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Mno, moc k přečtení tu od něj není, ale minimálně to vypadá, že by mohl bejt větší fešák než spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky