Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem čekal, že už se zásilky z Číny rozběhnou a prd. Některé mi tam visí už skoro měsíc. A jediné, co se teď změnilo, je opětovné prodloužení "očekávaného odeslání" na 18 dnů.... :frusty:

Odesláno

Zasrana Sabine, celou noc nic a ted, vecer, kdyz vsude mluvej o zklidnovani situace jeden velkej poryv.

No nic, psi byli v tu dobu doma a zadne jine skody to nenapachalo. 
Potreboval bych vyhledove dopravu nejakych nahradnich prvku z Lipnika nad Becvou do Prahy :-)

post-8128-0-51157400-1581359640_thumb.jpeg

post-8128-0-29961900-1581359696_thumb.jpeg

post-8128-0-35963500-1581359715_thumb.jpeg

Odesláno

Kurwa drat. Ted aby prisel Naroznej a rekl: ?Spadlo ti to Machale, asi vitr.? Hlavne, ze Vam ani pejskum se nic nestalo

Odesláno

Srandicky, hosi, srandicky.

Sedel jsem v pracovne, najednou se zvedl vitr, cloumalo to oknama, mrda jak delo, spadlo to necele dva metry ode me.

Sem si striknul do triol, normalne

Odesláno

njn to je mi líto a teď vážně, myslíte, že stojí Kuncákovo dřevo? :) 

Odesláno (upraveno)

Jo tak, vyzvednout ti to můžu, ale směr Praha pojedu až tak jako v květnu tipuju . . .

Sousedům to vzalo střechu. Srolovanej plech z půlky střechy okolo komína. Ale tak jsme na dědině, takže hlásil to starosta, odvážnej průzkum jsem provedl já jestli má souswd jezdit z práce, zabezpečit nám to pomohli hasiči, druhej soused klempíř dojde hned zítra to opravit. :)

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

njn to je mi líto a teď vážně, myslíte, že stojí Kuncákovo dřevo? :)

Ja tohle vlakno moc nectu, ... stoji Kuncakovo drevo.... neni to proboha, to co me napadlo, ze ne?

Odesláno

Já pojedu z OV přes Prahu před velikonocema... Takže kdyby náhodou do té doby nic, asi bych to přibral. Pokud by se mi to vešlo do Volfíka.

Odesláno

Ja tohle vlakno moc nectu, ... stoji Kuncakovo drevo.... neni to proboha, to co me napadlo, ze ne?

nn, jak je tu kuncak vyhlasenej,že mlátí ženy, tak je tu vyhlasenej i tím,že umí suprově skládat dřevo... někdy i na 5x :D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...