Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Trener ma tyden dovolenou a ja uz tri dny zeru jako prase a chlastam, ale fakt me to se.re ... :D

Tý jó tak si to užívej a trenérovi pak strhni prémie néééé :D :D :D nebo ho rovnou nech zastřelit jako tu účetní

Publikováno 17.prosinec.2011 - 22:11

Nas.ala me ucetni ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Madame, to je ale peknej blabol. Si zajed ako slobodny clovek nekam za mesto a vypln odpoledne prochazkou po lese... Stezovat si, ze je behem svatku zavreny kino a fitko, to je teda hardcore.

Skalisi, já má pocit, že lidi si ani tak nestěžujou, že je zavřený nějaký konkrétní fitko. Prasárna je, že se do toho s.re stát a nařizuje, aby bylo zavřený.

Odkaz ke komentáři

Skalisi, já má pocit, že lidi si ani tak nestěžujou, že je zavřený nějaký konkrétní fitko. Prasárna je, že se do toho s.re stát a nařizuje, aby bylo zavřený.

To je blbost,dneska Ti stát nemůže nařídit jestli budeš mít jako soukromý podnikatel o svátcích otevříno nebo ne

Odkaz ke komentáři

No to máš samozřejmně pravdu,ale já myslel malé firmičky, třeba rodinné nebo kde je šéf zároveň zaměstnanec a rozhoduje sám o sobě.Nepočítám do toho velké firmy s ix tisíci zaměstnanců.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

No to máš samozřejmně pravdu,ale já myslel malé firmičky, třeba rodinné nebo kde je šéf zároveň zaměstnanec a rozhoduje sám o sobě.Nepočítám do toho velké firmy s ix tisíci zaměstnanců.

Víš co, to je podle mě jenom otázka času. Stačí jen změnit čísla, posunout hranice. Protože i ty velké firmy jsou v podstatě soukromí podnikatelé... Ale to je na jinou, dlouhou a patrně nikam nevedoucí debatu. :) Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Proc smutny smajlik, je to jednou za rok, tak si to uzivam :) heslo meho kouce je: "cely rok dres v posilovne, aby jsi mohla v lete na par dnu do plavek" :D

Když se elegantně postavíš do bazénu,aby ti z vody koukala jen hlava tak se s takovou pitomostí nemusíš zatěžovat :smile_anim:

Soryy dvojklik prosím mody o jedno smazat díky

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

pozoruju že nejsem sám kdo už má toho přežírání dost. Já se teda snažím nepřežírat ale to se tamhle kousek uzobne, tuhle kousek a je toho až až. A to se blíží silvestr, to bude hrozný. Když jsem dnes ten nákup viděl tak jsem toho měl dost. Úplně mě přešla chuť, k obědu jsem si dal jen kousek štrůdlu. Je takový skoro dietní, minimum těsta a uvnitř jen jabka a pár rozinek, žádný přidaný cukr.

Odkaz ke komentáři

To, že když komukoliv dne s a stejně tak i včera napíši mail (pracovní) ihned mi dorazí odpověď . Automatická odpověď ve stylu" držíme Vám palce, ale jsem mimo kancelář a vracet se budu 2.1 2012

Jsem tady v kanclu skoro zbytečně.:suicide_anim:

Upraveno uživatelem Korunka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...