mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Trener ma tyden dovolenou a ja uz tri dny zeru jako prase a chlastam, ale fakt me to se.re ... Tý jó tak si to užívej a trenérovi pak strhni prémie néééé nebo ho rovnou nech zastřelit jako tu účetní Publikováno 17.prosinec.2011 - 22:11 Nas.ala me ucetni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Ne ne, zaplatim mu tyden navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Ne ne, zaplatim mu tyden navic Samozřejmně dovolený že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Samozřejmně dovolený že jo Jasan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Madame, to je ale peknej blabol. Si zajed ako slobodny clovek nekam za mesto a vypln odpoledne prochazkou po lese... Stezovat si, ze je behem svatku zavreny kino a fitko, to je teda hardcore. Skalisi, já má pocit, že lidi si ani tak nestěžujou, že je zavřený nějaký konkrétní fitko. Prasárna je, že se do toho s.re stát a nařizuje, aby bylo zavřený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Skalisi, já má pocit, že lidi si ani tak nestěžujou, že je zavřený nějaký konkrétní fitko. Prasárna je, že se do toho s.re stát a nařizuje, aby bylo zavřený. To je blbost,dneska Ti stát nemůže nařídit jestli budeš mít jako soukromý podnikatel o svátcích otevříno nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 To je blbost,dneska Ti stát nemůže nařídit jestli budeš mít jako soukromý podnikatel o svátcích otevříno nebo ne Myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Myslíš? No to máš samozřejmně pravdu,ale já myslel malé firmičky, třeba rodinné nebo kde je šéf zároveň zaměstnanec a rozhoduje sám o sobě.Nepočítám do toho velké firmy s ix tisíci zaměstnanců. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Trener ma tyden dovolenou a ja uz tri dny zeru jako prase a chlastam, ale fakt me to se.re ... Napodobne (az na ten chlast)! Majonezovy salat nechcem vidiet do dalsich Vianoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) No to máš samozřejmně pravdu,ale já myslel malé firmičky, třeba rodinné nebo kde je šéf zároveň zaměstnanec a rozhoduje sám o sobě.Nepočítám do toho velké firmy s ix tisíci zaměstnanců. Víš co, to je podle mě jenom otázka času. Stačí jen změnit čísla, posunout hranice. Protože i ty velké firmy jsou v podstatě soukromí podnikatelé... Ale to je na jinou, dlouhou a patrně nikam nevedoucí debatu. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Víš co, to je podle mě jenom otázka času. Stačí jen změnit čísla, posunout hranice. Protože i ty velké firmy jsou v podstatě soukromí podnikatelé... Ale to je na jinou, dlouhou a patrně nikam nevedoucí debatu. Máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Napodobne (az na ten chlast)! Majonezovy salat nechcem vidiet do dalsich Vianoc. Proc smutny smajlik, je to jednou za rok, tak si to uzivam heslo meho kouce je: "cely rok dres v posilovne, aby jsi mohla v lete na par dnu do plavek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Proc smutny smajlik, je to jednou za rok, tak si to uzivam heslo meho kouce je: "cely rok dres v posilovne, aby jsi mohla v lete na par dnu do plavek" Si zkus na léto za sebe do plavek najmout dvojníka a můžeš se obžerství věnovat klidně celý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 (upraveno) Proc smutny smajlik, je to jednou za rok, tak si to uzivam heslo meho kouce je: "cely rok dres v posilovne, aby jsi mohla v lete na par dnu do plavek" Když se elegantně postavíš do bazénu,aby ti z vody koukala jen hlava tak se s takovou pitomostí nemusíš zatěžovat Soryy dvojklik prosím mody o jedno smazat díky Upraveno 28. prosince 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Koukal sem ven a porad nesnezi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 ...že sa aj dnes od rána nadžgávam.To bude zas cholesterol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 pozoruju že nejsem sám kdo už má toho přežírání dost. Já se teda snažím nepřežírat ale to se tamhle kousek uzobne, tuhle kousek a je toho až až. A to se blíží silvestr, to bude hrozný. Když jsem dnes ten nákup viděl tak jsem toho měl dost. Úplně mě přešla chuť, k obědu jsem si dal jen kousek štrůdlu. Je takový skoro dietní, minimum těsta a uvnitř jen jabka a pár rozinek, žádný přidaný cukr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Kamarád má pod sklem na psacím stole cedulku Nový život začíná zítra- a má vždy dobrý pocit když si ji přečte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 (upraveno) Tak proč jej nenapodobíte pro klid vaší rozežrané duše Upraveno 29. prosince 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korunka Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 (upraveno) To, že když komukoliv dne s a stejně tak i včera napíši mail (pracovní) ihned mi dorazí odpověď . Automatická odpověď ve stylu" držíme Vám palce, ale jsem mimo kancelář a vracet se budu 2.1 2012Jsem tady v kanclu skoro zbytečně. Upraveno 29. prosince 2011 uživatelem Korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky