boo-beek Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Tomuhle fakt nerozumim Jednak nerozumim tomu, proc nekdo takovy veci dela a druhak nerozumim tem soudum. Stejnej pripad jako Patrik z Krupky. Ja mam obecne moc velky pochopeni pro zlocince a zivotni zoufalce, ale kdykoliv ctu jakykoliv clanky o ublizovani tohodlenctoho charakteru, tak se ve mne probouzej ty uplne nejnizsi pudy a doslova zizen po krvi. Je to nespravny a nekrestansky, ale lidi, ktery pro svoje poteseni / pro ukojeni svy zvracenosti ublizujou slabsim, bych chtel videt krvacet a trpet k zesileni.
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No dělal bych jim to samý až do úplného konce,já jsem hodnej ale na tohle jsem svině.Ani moje děti nikdy nedostali a to se mnou kolikrát pěkně cloumaj.No nic jo a z vysavače mi vylítly blesky a typický smrad spáleniny, zkusím ho resuscitovat ale moc šance mu nedávám
VS Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) Microsoft vydá poblbanou bezpečnostní záplatu a firma je 2 dny bez e-mailu.To není výjimečně stížnost na Microsoft. Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem VS
Micey Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Mě štve, že když nemám peníze, jsou tady na prodej skvělý kousky. A když je náhodou mám, vyčleněný na hodinky a skoro žebrám, tak nikdo nic..
tombed Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 http://www.mobilmania.cz/clanky/4-operator-zpusobil-ve-francii-revoluci/sc-3-a-1319344/default.aspx
tombed Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) naštvalo i potěšilo, že to jde... http://www.mobilmani...44/default.aspx Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem tombed
parre Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) V 17. 1. 2012 v 16:20, 'tombed' napsal: naštvalo i potěšilo, že to jde... http://www.mobilmani...44/default.aspx Ve Francii to šlo, ale u nás to nepude, Český telekomunikační úřad je služebník operátorů a ne naopak... Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem parre
tmoris Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 v tom clanku za nejvetsi chybu vnimam to, ze se neobtezovali popsat situaci ve FR, tzn jaky maji system propojovacich poplatku, ktery je naprosto zasadni pro to, aby to (ne)mohlo fungovat..
Rudykopalsson Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 17. 1. 2012 v 16:52, 'tmoris' napsal: v tom clanku za nejvetsi chybu vnimam to, ze se neobtezovali popsat situaci ve FR, tzn jaky maji system propojovacich poplatku, ktery je naprosto zasadni pro to, aby to (ne)mohlo fungovat.. a jaký tedy mají systém?
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 to s tím fakt nikdo nic neudělá? to už je fakt hnus!!!http://aukro.cz/rolex-submariner-james-bond-kopie-i2063430659.html
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 17. 1. 2012 v 16:19, 'tombed' napsal: http://www.mobilmani...44/default.aspx Tady by to taky šlo, ale až se zrušej všechny trafiky ( zmocněnci pro výstavbu dálnic,....... ), pak i telekomunikační úřad pochopí, že nemůže diktovat podle pravidel stávajících operátorů. Velice zajímavej a poučnej článek.
Josef01 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 12. 1. 2012 v 8:27, 'ricous' napsal: Typický uživatel nitrožilní drogy je zaměstnanec a podnikatel? To teda musela být studie... Podle mě by toho moc asi nedokázali udělat. Nevím jaké jsou náklady na léčení drogově závislých v porovnání s provozem NPC, ale např. alkohol je legalizovaný a stejně jsou kampaně ("reklamy") proti alkoholismu. Já tu oficiální studii nedělal pouze jsem ji četl, ale proč tomu nevěřit? My vidíme pouze malou část toho trhu (to co je v ulicích), ale to jsou zoufalci. Je zajímavé, že se ty studie z různých zemích celkem shodují, legalizace není nesmysl. Mimochodem člověk, který ovlivnil za posledních 10 let nejvíce svět IT, filmu a hudby - Steve Jobs - prohlásil, že ten kdo nebral LSD ví houby a on sám byl v mládí náruživý uživatel této drogy.
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Tohle:(nejsem rasista, ale tenhle stát ho ze mne postupně dělá) Jizdenky_gratis.docNačítání informací
ricous Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Josef: šlo mi o tu formu aplikace OPL (a s tím vlastně spojený i druh drogy) - nitrožilně, tj. pomocí injekční stříkačky.
NIGHTinGALE Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Že mi ráno na D1 kamínek rozbil čelní okno
maama Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 17. 1. 2012 v 20:03, 'Honza.manta' napsal: Tohle: (nejsem rasista, ale tenhle stát ho ze mne postupně dělá) hele Honzo, jestli je jediný, cos po přečtení toho mailu udělal, že ses rozhořčil a vyvěsil to tu, tak to není vina státu. přece, sakra, to je bulvární táéma jako sviňa. tadyhleta latentní nasranost společnosti, co je to, když ne rasismus? protože svět přece není spravedlivej a žádným dvěma lidem neměří stejně. hned v prvním odkazu na netu (faktem je, že se týkal konce minulýho roku, -třeba všichni všude cestujou zadarmo) se zdá, že jde o slevu a jedná se o cestu mezi dvouma zastávkama tramvaje, směrem cikáňat do školy. ale vono je to jedno a vlastně tenhle můj příspěvek nepatří tobě Honzo, ale už mě tu vážně serou příspěvky drsnějšího typu z posledních dnů: nemám rád cikány a nejsem rasista -(to je blbost, jako -kradu, ale nejsem zloděj) ve fobiích nedám svůj život žádnýmu cikánovi - ve zbraních -sakra, za to by se měly dávat banány jděte s těma narážkama na nějaké bílé fórum, protože tohle kydání, to je politika a ta se tu prej nesmí. anebo se poučte třeba z prvního pravidla fóra knife.cz. to vám fakt nedochází, vo co jde - ty množící se hoaxy o cikánech a Klausův lakmusovej papírek Bátora? prostě se na vás zkouší novej (no od Sládka novej) populismus potom, co protiEU populismus Svobodných ve volbách pohořel a velkýmu kormidelníkovi končí mandát a do důchodu nechce. - dobře, teď taky porušuju pravidlo chování na chronomagu, ale podle mýho míň, než kolegové s kydama. a vo co mi jde hlavně? máme v baráku cikánskou rodinu. jsou to super lidi. strašně nerad bych, aby jednou jejich děti třeba četli chronomag. ne protože bych se za nás musel stydět, ale protože by je setkávání s touhle blbostí muselo nutně zkazit. ne jejich rodina, ale my.
Frantik Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Jasné, bany za "spatnej" názor na slusne a hodne romy. Musí to byt politicky korektní.
quaero Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 17. 1. 2012 v 21:18, 'maama' napsal: hele Honzo, jestli je jediný, cos po přečtení toho mailu udělal, že ses rozhořčil a vyvěsil to tu, tak to není vina státu. přece, sakra, to je bulvární táéma jako sviňa. tadyhleta latentní nasranost společnosti, co je to, když ne rasismus? protože svět přece není spravedlivej a žádným dvěma lidem neměří stejně. hned v prvním odkazu na netu (faktem je, že se týkal konce minulýho roku, -třeba všichni všude cestujou zadarmo) se zdá, že jde o slevu a jedná se o cestu mezi dvouma zastávkama tramvaje, směrem cikáňat do školy. ale vono je to jedno a vlastně tenhle můj příspěvek nepatří tobě Honzo, ale už mě tu vážně serou příspěvky drsnějšího typu z posledních dnů: nemám rád cikány a nejsem rasista -(to je blbost, jako -kradu, ale nejsem zloděj) ve fobiích nedám svůj život žádnýmu cikánovi - ve zbraních -sakra, za to by se měly dávat banány jděte s těma narážkama na nějaké bílé fórum, protože tohle kydání, to je politika a ta se tu prej nesmí. anebo se poučte třeba z prvního pravidla fóra knife.cz. to vám fakt nedochází, vo co jde - ty množící se hoaxy o cikánech a Klausův lakmusovej papírek Bátora? prostě se na vás zkouší novej (no od Sládka novej) populismus potom, co protiEU populismus Svobodných ve volbách pohořel a velkýmu kormidelníkovi končí mandát a do důchodu nechce. - dobře, teď taky porušuju pravidlo chování na chronomagu, ale podle mýho míň, než kolegové s kydama. a vo co mi jde hlavně? máme v baráku cikánskou rodinu. jsou to super lidi. strašně nerad bych, aby jednou jejich děti třeba četli chronomag. ne protože bych se za nás musel stydět, ale protože by je setkávání s touhle blbostí muselo nutně zkazit. ne jejich rodina, ale my. To mi připomnělo jak se tu před nedávnem objevil tenhle nechutnej HOAX. A takhle je to doopravdy: http://reporti.net/comment/demence-ceskeho-naroda Dál už se tady k tomu nebudu vyjadřovat, je to marný.
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 ale me vazne tyhle moralisti serou. tri lidi prizabijou na silvestra morgosi, ale to je v pohode. tady ti baba napise, ze mela docela nahnano, jeste ti ukaze, jak se to hovado chova, ale to je taky v pohode. v baru banda pricmoudlejch seka macetama, taky v pohode. kurva, jestli sou ti tvi sousedi aspon trochu normalni, tak je jim z takovejchhle taky blbe. ja vim, ze je nemuzem hazet vsechny do jednoho pytle, ale ta statistika je proste svinstvo, no.. nejsem rasista, ale cigani me proste vytaci.
Doporučené příspěvky