Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nechci rici, ze me to nasralo, ale jednoho by to mozna vazne nasralo ... jel jsem na letne neco zaridit k baraku, vsude modra zona, ja nejsa resident jsem to parknul na pozemek (vlastni) a behem peti minut co jsem neco zarizoval mi tam blbec zastavel ...

zavolal jsem policii a ti byli prijemni ... ze tam nebyl namalovanej vjezd tak ho neodtahli, ale aspon se snazili zjistit, jak se ten blb jmenuje, ale neproslo to pres operacni... tak mi aspon poradili at to prodrandim pres chodnik ... coz ovsem taky neslo, protoze na obou stranach to jistily znacky ... tak jsem jel domu taxikem ...

ale ja mel i tak hezky vecer a zadny blb mi ho nemuze zkazit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojuju se - minulý týden na letišti 8 plzniček a jedna malá za 1255 korun. V Parizi pak pulitr Heinekenu za 8 euro...

A největší sranda je, že v Benátkách na letišti v báru je plzeň levnější jak na Ruzyni ;)

(ono teda upřímně - zatím jsem narazil pouze na jedno letiště kde je pivo dražší než na Ruzyni, a to v Dubai, jinak všude jsem zatím našel pivo levněji...)

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem se rozhodl , ze necham auto doma a pojedu se psem vlakem. Rano jsem se vydal na nadrazi, mam to tak 20 min, docela slusne mrholilo. Zakoupim zpatecni jizdenku, 80 Kc za cca. 15-20 km - cena me docela prekvapila, asi dva roky jsem totiz vlakem nejel. Ale co , je to romantika :D Deset minut po planovanem odjezdu, kdy jsem stale sedel na perone rozhlas ohlasil zpozdeni 40 min. a aby toho nebylo malo, jeste se pry v polovine trasy preseda na autobus a do cilove stanice se jede po silnici. To uz jsem psychicky nevydrzel a vratil se pro auto. Romantika v hajzlu. Listek jsem roztrhal.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Publikováno 5.srpen.2010 - 10:36

brett: já myslím dobrá volba, na těch pár měsíců než to pude do kytek.....dávám tom čas tak do švestek :D

To jsem ti napsal v tom srpnu. Ale myslel jsem že to příjde dřív. Hlavně aby byla vždy posádka OK, zbytek jsou plechy...

Odkaz ke komentáři

Publikováno 5.srpen.2010 - 10:36

brett: já myslím dobrá volba, na těch pár měsíců než to pude do kytek.....dávám tom čas tak do švestek :D

To jsem ti napsal v tom srpnu. Ale myslel jsem že to příjde dřív. Hlavně aby byla vždy posádka OK, zbytek jsou plechy...

Jestli Ty teda za to tak trochu nemůžeš ;-)

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem se rozhodl , ze necham auto doma a pojedu se psem vlakem. Rano jsem se vydal na nadrazi, mam to tak 20 min, docela slusne mrholilo. Zakoupim zpatecni jizdenku, 80 Kc za cca. 15-20 km - cena me docela prekvapila, asi dva roky jsem totiz vlakem nejel. Ale co , je to romantika :D Deset minut po planovanem odjezdu, kdy jsem stale sedel na perone rozhlas ohlasil zpozdeni 40 min. a aby toho nebylo malo, jeste se pry v polovine trasy preseda na autobus a do cilove stanice se jede po silnici. To uz jsem psychicky nevydrzel a vratil se pro auto. Romantika v hajzlu. Listek jsem roztrhal.

Vlakem nejezdit!!!! Od 1.července,co jezdíme zabraňovat sekundárním projevům vnitřních stavů zkrachovalých existencí(čti - vyhánět bezďáky) do vlaku už nevlezu !!!!!!! Humuskentusfilckyjakpětikoruny :sick01:

Odkaz ke komentáři

To znám, vzal jsem dceru na výlet. Jsou jí 4 a byla nadšená. Já ne :furious: Už nikdy, pokud mě okolnosti nedonutí, nepojedu veřejnou dopravou.... Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

že mi synátor letos odkrágloval už druhé cabrio :-(

jednou, to se holt stane. Dvakrát, to už nejde přejít jen tak. Kup mu nějaký zachovalý Uno, ať se nejdřív naučí. Prostě kamaráde, tady to máš, je to tvý a dělej jak myslíš. Rozbiješ to, máš smolíka pacholíka, budeš jezdit autobusem. A když to rozbiješ tak z tohohle neodejdeš po svých. Máš to jen a pouze ve svých rukách.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Připomněls mi první likvidaci auta mého potomka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Naskočil na svodidlo tak šikovně, že to auto zlikvidoval a oprava by se nevyplatila.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A pak ještě nějaký blb trefil odtahovku.

Odkaz ke komentáři

Mě naštvala dnešní cesta v dešti po Strakonický. Strašný. Pořád spousta vody ať už v kolejích nebo prostě jen tak. Když to srovnám se západem, tak tam i při vydatném dešti na cestách nic není. Dokonce tak, že jsem po mnoha stech km ani neměl mokrý zadní okno.

Tady jsem jel po vodě a za mnou vodní mlha.

Nějaký chudák přede mnou ofackoval o svodidla R8 akorát ho nakládali.

Odkaz ke komentáři

Co na to říct? Jedině snad že jsem rád, že jsi nakonec nevzal to moje stařičké autí, ale dalšího Megana. To by mne mrzelo kdyby takhle bývalo dopadlo

Mě naštvala dnešní cesta v dešti po Strakonický. Strašný. Pořád spousta vody ať už v kolejích nebo prostě jen tak. Když to srovnám se západem, tak tam i při vydatném dešti na cestách nic není. Dokonce tak, že jsem po mnoha stech km ani neměl mokrý zadní okno.

Tady jsem jel po vodě a za mnou vodní mlha.

Nějaký chudák přede mnou ofackoval o svodidla R8 akorát ho nakládali.

R8 je dobrý kandidát na aquaplaning, s tím rozměrem pneu co používá. Taky bych se měl krotit, nedávno jsem se přistihl, jak v dešti jedu do zatáčky 220 km/h... bylo to sice na Německé dálnici a navíc poměrně prázdné, ale stejně když jsem se podíval na tachometr, dost jsem ubral.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...