Dantechno Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Laska je fajn kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 já se bavím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Tak co je to vlastně za vlákno ????? Jste tady ňáký moc veselý člověk si chce počíst o lidským neštěstí a nic, normálně mě to právě naštvalo Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Laska je fajn kluci Hezký gifíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 pavča: Trochu sem pleteš moc věcí dohromady. To, že si někdo něco dá není to samé, jako když si něco dá(ať už chlast nebo cokoliv jiného) a pak sedne za volant. To je úplně něco jiného. To je jako bys řekl, že kdokoliv, co si něco dá, zabíjí lidi v autě, ale to samé bych pak musel říct i o sobě, protože si někdy dám sklenku. Ale nikdy nelezu za volant ať mám nadýmeno z čehokoliv! Ani po 1 pivě, nikdy prostě. Aha, snažím se tím prokousat, takže to, že někdo fetuje, pokud nic nevyvede, tak je to vlastně v pořádku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 prej po sedmé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Aha, snažím se tím prokousat, takže to, že někdo fetuje, pokud nic nevyvede, tak je to vlastně v pořádku..... Nemusí se líbit, ale v podstatě ano. Lidstvo si bez berliček neporadí (na to zdaleka nemá) a taky by bylo ochuzeno o hromady skvělých nápadů a uměleckých děl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Aha, snažím se tím prokousat, takže to, že někdo fetuje, pokud nic nevyvede, tak je to vlastně v pořádku..... Měla by to být jeho věc,pokud nesedne za volant, nanastraží někde jehlu, nedělá bordel kolem sebe, nekrade a někde v koutě klidně umře Prostě mě praštilo do očí to s tou nehodou, takle tě klidně může sejmout ožrala, zkrátka je jedno co je to za oblbovák. Děsně mi vadí, že chlast nikomu nevadí a ostatní věci ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Dantechno: Napoleon Dynamite, můj oblíbený film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem quaero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Dantechno: Napoleon Dynamite, můj oblíbený film A moje oblibena hlaska prohlizece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Laska je fajn, ano? Drogy jsou spatne, ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) ... Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Teploměr mi venku ukazuje -17,6 st. C ....... a bude hůř .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Shining miluju Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Dantechno urazil Kyblíka a ten pozval ty hekry. Tak ti pěkně děkujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Kyblik, Kyslik, Sodik a kde je kurv@ Horcik?Sem z toho jelen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Je to z UK tak to asi ne. Uvidím co mi zítra napíšou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky