Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

pavča: Trochu sem pleteš moc věcí dohromady. To, že si někdo něco dá není to samé, jako když si něco dá(ať už chlast nebo cokoliv jiného) a pak sedne za volant. To je úplně něco jiného. To je jako bys řekl, že kdokoliv, co si něco dá, zabíjí lidi v autě, ale to samé bych pak musel říct i o sobě, protože si někdy dám sklenku. Ale nikdy nelezu za volant ať mám nadýmeno z čehokoliv! Ani po 1 pivě, nikdy prostě.

Aha, snažím se tím prokousat, takže to, že někdo fetuje, pokud nic nevyvede, tak je to vlastně v pořádku.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, snažím se tím prokousat, takže to, že někdo fetuje, pokud nic nevyvede, tak je to vlastně v pořádku.....

Nemusí se líbit, ale v podstatě ano. Lidstvo si bez berliček neporadí (na to zdaleka nemá) a taky by bylo ochuzeno o hromady skvělých nápadů a uměleckých děl ;)
Odkaz ke komentáři

Měla by to být jeho věc,pokud nesedne za volant, nanastraží někde jehlu, nedělá bordel kolem sebe, nekrade a někde v koutě klidně umře ;) Prostě mě praštilo do očí to s tou nehodou, takle tě klidně může sejmout ožrala, zkrátka je jedno co je to za oblbovák. Děsně mi vadí, že chlast nikomu nevadí a ostatní věci ano.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...