instant Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Laska je fajn kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Láska je velmi a velmi fajnová.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Dabl fejspalm a du spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 eBay a PayPal - neskutečné nadržování kupujícímu, přitom prodejce oškubou kde to jen jde. Přítelkyně prodala drahou učebnici (otevřenou jednou), dala k ní popis dle ISBN databáze a po měsíci co kupující měl knihu u sebe, tak si začal stěžovat, že přestože kniha se jmenuje Study guide and review questions, tak dle něho otázky v knize nejsou dost dobré a proto je učebnice nepoužitelná a že jsme mu lhali. Přitom přítelkyně jen použila ISBN databázi, kterou má přímo eBay a k tomu pouze napsala, že kniha je jak nepoužitá. Snažili jsme se mu vysvětlit, že za obsah knihy opravdu nemůžeme ručit, ale on to vyeskaloval na eBay a ta nám dnes nařídila (bez možnosti našeho vyjádření) mu vrátit peníze (potom co se on pravděpodobně měsíc z knížky učil a když ji nepotřeboval, tak se rozhodl jí vrátit). Kamarád takto prodal projektor, kupující si z něho vymontoval součástku a napsal že je nefuknční, paypal kamarádovi strhnul z účtu plnou částku na refund a kamarád dostal zpátky rozbitej projektor. Končím s těma zlodějema!!! Já jsem tak neskutečně vytočenej...dostat toho člověka do ruky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Láska je velmi a velmi fajnová.... to je stejně dobrej oxymoron - laskajefajn + lebka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Kyblik, Kyslik, Sodik a kde je kurv@ Horcik? Sem z toho jelen Hliník se odstěhoval do Humpolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Láska je velmi a velmi fajnová.... jedna fotečka pre fajnovu lasku.. rano som pouzil novu sekerku, tvářičky k zulíbání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 jedna fotečka pre fajnovu lasku.. rano som pouzil novu sekerku, tvářičky k zulíbání.. nuž a prečo si ty neoholíš aj ten chrbát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Kyblik, Kyslik, Sodik a kde je kurv@ Horcik? Sem z toho jelen S Draslikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 nuž a prečo si ty neoholíš aj ten chrbát cmuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 jedna fotečka pre fajnovu lasku.. rano som pouzil novu sekerku, tvářičky k zulíbání.. asi jsem se zamiloval:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 V Istanbulu sněží, zrušili mi let a tím i business trip. A já se tak těšil na večeři v rybí restauraci v Silivri u Marmarského moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Naštvalo mě to už včera, a jelikož jsem dodneška nevychladl, píšu až dnes. Manželce došla baterka v kvarckách a já jsem ji chtěl vyměnit. Hodinky jsem bez problémů otevřel, vyndal starou baterku, lehce brslenem přejel kontakty a dal novou. Hodinky bez problémů fungovaly. Poté jsem zjistil, že je bez použití lisu nezavřu (kombinace WR50 a naklapávací víčko je zřejmě dost náročná) a rozhodl jsem se, že se obrátím na odborníka. Abych mu nekazil kšeft a nechtěl po něm jen zaklapnutí a aby nová baterka byla pokud možno značková a déle vydržela, když se to tak špatně zavírá, novou baterku jsem zase vyndal a schoval na horší časy a odborníkovi jsem donesl otevřené hodinky bez baterky. Ten mi napřed udělal přednášku o tom, že jsem je vůbec neměl otvírat (budiž), pak tam cosi kutil s jakousi baterkou a vítězoslavně pravil něco v tom smyslu, že nejdou a že jsem je neměl otvírat. Pak tak nějakou chvíli čistil kontakty (předtím očištěné) a nakonec pravil, že hodinky jdou, ale ... Poté se ještě konalo delší zápolení s lisem a nakonec byly hodinky zavřené, zaplacena požadovaná částka a já jsem bez dalších komentářů raději zmizel.Když přejdu tu hromadu řečí, tak:1) "nová" baterka byla vytažena nikoli z obalu, ale z jakéhosi sulcu na stole a nebyla změřena (možná někdy předtím???)2) pan mistr s ní manipuloval kovovou pinzetou ... že by "zformátování" baterky, aby byl brzy další kšeft?3) v tomto podniku mi před časem vyměnili baterku v jiných kvarckách (WR 100) tak, že přiskřípli těsnění a vzhledem k tomu, že to bylo před dovolenou u moře, výsledek si každý jistě dovede představit.Já blbec jsem tam znovu vlezl proto, že to mám z práce nejblíž a říkal jsem si, že na dámských kvarckách není co zkazit, manželka je navíc nemá ve zvyku koupat. A vážení, tento příběh je pravdivý. Tento odborný závod se vyskytuje v centru Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Koscom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Dušák?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Nee, poněkud více na východ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Koscom? Taky ne (sorry, nevšiml jsem si hned, že je více tipů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Tak nebuď tajemnej, tohle je přesně informace, která je tady k něčemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Nebudu více tajemným, tento podnik se nachází takřka uprostřed Václaváku v hloubi pasáže "U Stýblů" poblíž bývalého vchodu do bývalého kina Alfa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 No, tak tos mě teda dost nemile překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky