Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

eBay a PayPal - neskutečné nadržování kupujícímu, přitom prodejce oškubou kde to jen jde. Přítelkyně prodala drahou učebnici (otevřenou jednou), dala k ní popis dle ISBN databáze a po měsíci co kupující měl knihu u sebe, tak si začal stěžovat, že přestože kniha se jmenuje Study guide and review questions, tak dle něho otázky v knize nejsou dost dobré a proto je učebnice nepoužitelná a že jsme mu lhali.

Přitom přítelkyně jen použila ISBN databázi, kterou má přímo eBay a k tomu pouze napsala, že kniha je jak nepoužitá. Snažili jsme se mu vysvětlit, že za obsah knihy opravdu nemůžeme ručit, ale on to vyeskaloval na eBay a ta nám dnes nařídila (bez možnosti našeho vyjádření) mu vrátit peníze (potom co se on pravděpodobně měsíc z knížky učil a když ji nepotřeboval, tak se rozhodl jí vrátit). Kamarád takto prodal projektor, kupující si z něho vymontoval součástku a napsal že je nefuknční, paypal kamarádovi strhnul z účtu plnou částku na refund a kamarád dostal zpátky rozbitej projektor. Končím s těma zlodějema!!! Já jsem tak neskutečně vytočenej...dostat toho člověka do ruky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštvalo mě to už včera, a jelikož jsem dodneška nevychladl, píšu až dnes. Manželce došla baterka v kvarckách a já jsem ji chtěl vyměnit. Hodinky jsem bez problémů otevřel, vyndal starou baterku, lehce brslenem přejel kontakty a dal novou. Hodinky bez problémů fungovaly. Poté jsem zjistil, že je bez použití lisu nezavřu (kombinace WR50 a naklapávací víčko je zřejmě dost náročná) a rozhodl jsem se, že se obrátím na odborníka. Abych mu nekazil kšeft a nechtěl po něm jen zaklapnutí a aby nová baterka byla pokud možno značková a déle vydržela, když se to tak špatně zavírá, novou baterku jsem zase vyndal a schoval na horší časy a odborníkovi jsem donesl otevřené hodinky bez baterky. Ten mi napřed udělal přednášku o tom, že jsem je vůbec neměl otvírat (budiž), pak tam cosi kutil s jakousi baterkou a vítězoslavně pravil něco v tom smyslu, že nejdou a že jsem je neměl otvírat. Pak tak nějakou chvíli čistil kontakty (předtím očištěné) a nakonec pravil, že hodinky jdou, ale ... Poté se ještě konalo delší zápolení s lisem a nakonec byly hodinky zavřené, zaplacena požadovaná částka a já jsem bez dalších komentářů raději zmizel.

Když přejdu tu hromadu řečí, tak:

1) "nová" baterka byla vytažena nikoli z obalu, ale z jakéhosi sulcu na stole a nebyla změřena (možná někdy předtím???)

2) pan mistr s ní manipuloval kovovou pinzetou ... že by "zformátování" baterky, aby byl brzy další kšeft?

3) v tomto podniku mi před časem vyměnili baterku v jiných kvarckách (WR 100) tak, že přiskřípli těsnění a vzhledem k tomu, že to bylo před dovolenou u moře, výsledek si každý jistě dovede představit.

Já blbec jsem tam znovu vlezl proto, že to mám z práce nejblíž a říkal jsem si, že na dámských kvarckách není co zkazit, manželka je navíc nemá ve zvyku koupat.

A vážení, tento příběh je pravdivý. Tento odborný závod se vyskytuje v centru Prahy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...