Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 16:50, 'pikec' napsal:

Posralo se auto. Domů na laně. A kouknul jsem, jen tak ze zvědavosti, co to asi může být. No jediné co není na první pohled zrovna košér je rozvoďák, je jakoby šoupnut ze zubů cca o 1/3 do boku. Ve středu si vezou Thalii do servisu, tak jsem zvědav. :suicide_anim: Krásně sloužila více než 7 let a 162000km. Rozvodák má jako nový nálet cca 50000km něco málo přes dva roky. Ještě chvilku měl sloužit. Ach jo. A limitka Nautilus, asi půjde stranou. :crying_anim:

Sice to sem nepatří, jelikož mě to potěšilo, ale na první mávnutí lanem první auto zastavilo. A mnou nabídnutý poplatek 200kč odtažen až domů cca 7km. Hodný to člověk. :smile_anim:

Potká píst ventila a povídá: "A sakra!" Asi skočil řemen, otázka je proč a co to bude mít za následky. Thalii neznám ale tady v okolí se u dvou Sceniců stalo že odešel řemen alternátoru a jeho pozůstatky vlítly do rozvoďáku. Taky se mohlo něco zanedbat při výměně nebo je to prostě blbá smůla. No a následky můžou být cokoliv od banality za pár stovek až po totální zboření motoru.
Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 19:33, 'PepaSFI' napsal:

Potká píst ventila a povídá: "A sakra!" Asi skočil řemen, otázka je proč a co to bude mít za následky. Thalii neznám ale tady v okolí se u dvou Sceniců stalo že odešel řemen alternátoru a jeho pozůstatky vlítly do rozvoďáku. Taky se mohlo něco zanedbat při výměně nebo je to prostě blbá smůla. No a následky můžou být cokoliv od banality za pár stovek až po totální zboření motoru.

pravdu máš,sousedovi se stalo to samé na meganu,prostě francouz,jinak si myslím že v případě thalii,pokud se to potkalo,cena opravy převíši cenu stejné ojetiny

Odesláno (upraveno)
  V 6. 2. 2012 v 19:42, 'zekon7302' napsal:

pravdu máš,sousedovi se stalo to samé na meganu,prostě francouz,jinak si myslím že v případě thalii,pokud se to potkalo,cena opravy převíši cenu stejné ojetiny

U Francúza našťastie neviem, ale sused to riešil u Fiata s JTD a nebolo to až tak tragické. Ďaľší dobrý sused to zvládol bravúrne len za cenu dielov. Ale viem, že u Forda Focus to radšej riešili kúpou búraného auta za facku s kompletným motorom. Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 18:17, 'Ruda' napsal:

Tedy ani tak nenaštvalo, jako spíš cítím bezmoc. V sobotu zemřel kolega a zůstaly po něm dvě malý holky.

to hodi cloveku pohled na sve kazdodenni starosti do uplne jine perspektivy.. a maji aspon maminku nebo nejake pribuzne, kteri se o ne dokazi postarat? kolik jim je?

Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 20:19, 'tmoris' napsal:

to hodi cloveku pohled na sve kazdodenni starosti do uplne jine perspektivy.. a maji aspon maminku nebo nejake pribuzne, kteri se o ne dokazi postarat? kolik jim je?

jasně, mají mámu

jsou jim 7 a 3 (nebo 4) roky

Odesláno
  V 8. 2. 2012 v 6:40, 'Diamondking' napsal:

..že mi je už padesát a uteklo to jako voda :crying_anim:

Nebuď smutnej, začínají ti nejlepší léta, aspoň všichni padesátníci okolo mě to tvrdí :smile_anim: Většina z nich totiž pověsily práci na hřebíček, našli si mladou babu a cestují :wheelchair: Jediná věc na které záleží je ovšem pevné zdraví, které ti zároveň přeji"

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 8. 2. 2012 v 6:40, 'Diamondking' napsal:

..že mi je už padesát a uteklo to jako voda :crying_anim:

Blahopřeji :) . Za pár měsíců také slavím kulatiny.

Odesláno

Scaner bizhub.....nevím jestli jsem ho přehltil nebo co. 8 000 listů rozdělených a naskenovaných do 288 mailů....a asi tak 60 jich pořád nepřišlo. A to co přišlo je napůl zpřeházený. :suicide_anim: než to zase utřídím, tak pomalu budu :wheelchair:

Nemáte s tím krámem někdo zkušenost? Bizhub282

Odesláno
  V 8. 2. 2012 v 7:06, 'African' napsal:

Nebuď smutnej, začínají ti nejlepší léta, aspoň všichni padesátníci okolo mě to tvrdí :smile_anim: Většina z nich totiž pověsily práci na hřebíček, našli si mladou babu a cestují :wheelchair: Jediná věc na které záleží je ovšem pevné zdraví, které ti zároveň přeji"

Není nic vtipnějšího,než když si starej dědek najde mladou babu a začne si hrát na mladýho kluka
Odesláno
  V 8. 2. 2012 v 9:27, 'panedge' napsal:

Není nic vtipnějšího,než když si starej dědek najde mladou babu a začne si hrát na mladýho kluka

Mě zase příjde o dost vtipnější, když vidím dvacetiletýho kluka s padesátkou :oneeyed02: Ale každýho věc, všechno má své kouzlo a láska je přeci slepá :gora:

Odesláno

African-však jo,vono prostě asi nám všem v určitým věku hrábne a začneme bláznit.Jde o to,kam až to reálně zajde.V tuhle chvíli chvíli mi připadne směšný,ale za 20 let to může potkat mě.Ted jsme to zrovna řešili s kamarádkou-jejímu fotrovi hráblo,našel si mladší holku,sám vypadá jako tlustá vopice a začal si kupovat značkový trenky za dvojku a barevný trika a tak podobně.Předtím klasickej fotr-lahváč,fotbal,spát :D

Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 16:50, 'pikec' napsal:

Posralo se auto. Domů na laně. A kouknul jsem, jen tak ze zvědavosti, co to asi může být. No jediné co není na první pohled zrovna košér je rozvoďák, je jakoby šoupnut ze zubů cca o 1/3 do boku. Ve středu si vezou Thalii do servisu, tak jsem zvědav. :suicide_anim: Krásně sloužila více než 7 let a 162000km. Rozvodák má jako nový nálet cca 50000km něco málo přes dva roky. Ještě chvilku měl sloužit. Ach jo. A limitka Nautilus, asi půjde stranou. :crying_anim:

Sice to sem nepatří, jelikož mě to potěšilo, ale na první mávnutí lanem první auto zastavilo. A mnou nabídnutý poplatek 200kč odtažen až domů cca 7km. Hodný to člověk. :smile_anim:

To co u Thalie vidíš za normálních okolností a je posunuté není rozvodový řemen, ale "klínový" i když je ve skutečnosti plochý :) A ten se ti posunout může. Většinou díky tomu že odejde kluzná spojka na alternátoru a řemen přeskočí (nebo spojka na klima kompresoru). Jestli má najeto 160tis a nebyla měněná, nedivím se - je to spotřebák stejně jako třeba brzdové destičky... Většina podobných "závad" je jen díky nedostatečné údržbě... Kdo například mění svíčky nebo svíčkové kabely - které také mají omezenou životnost? A nový (použitý) motor do Thalie okolo 8tis... Rozvodový řemen je ukryt pod plastovými kryty a není vidět...

Odesláno
  V 8. 2. 2012 v 9:45, 'panedge' napsal:

African-však jo,vono prostě asi nám všem v určitým věku hrábne a začneme bláznit.Jde o to,kam až to reálně zajde.V tuhle chvíli chvíli mi připadne směšný,ale za 20 let to může potkat mě.Ted jsme to zrovna řešili s kamarádkou-jejímu fotrovi hráblo,našel si mladší holku,sám vypadá jako tlustá vopice a začal si kupovat značkový trenky za dvojku a barevný trika a tak podobně.Předtím klasickej fotr-lahváč,fotbal,spát :D

Ono ho to nezmění, jen na chvíli zapomene na oblíbené přežírání, tepláky a pivo.. ;)

Je to drahé, zábavné, s troškou adrenalinu, prostě celkem fajn.. Ale fungující rodina je lepší.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...