PepaSFI Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 V 6. 2. 2012 v 16:50, 'pikec' napsal: Posralo se auto. Domů na laně. A kouknul jsem, jen tak ze zvědavosti, co to asi může být. No jediné co není na první pohled zrovna košér je rozvoďák, je jakoby šoupnut ze zubů cca o 1/3 do boku. Ve středu si vezou Thalii do servisu, tak jsem zvědav. Krásně sloužila více než 7 let a 162000km. Rozvodák má jako nový nálet cca 50000km něco málo přes dva roky. Ještě chvilku měl sloužit. Ach jo. A limitka Nautilus, asi půjde stranou. Sice to sem nepatří, jelikož mě to potěšilo, ale na první mávnutí lanem první auto zastavilo. A mnou nabídnutý poplatek 200kč odtažen až domů cca 7km. Hodný to člověk. Potká píst ventila a povídá: "A sakra!" Asi skočil řemen, otázka je proč a co to bude mít za následky. Thalii neznám ale tady v okolí se u dvou Sceniců stalo že odešel řemen alternátoru a jeho pozůstatky vlítly do rozvoďáku. Taky se mohlo něco zanedbat při výměně nebo je to prostě blbá smůla. No a následky můžou být cokoliv od banality za pár stovek až po totální zboření motoru.
zekon7302 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 V 6. 2. 2012 v 19:33, 'PepaSFI' napsal: Potká píst ventila a povídá: "A sakra!" Asi skočil řemen, otázka je proč a co to bude mít za následky. Thalii neznám ale tady v okolí se u dvou Sceniců stalo že odešel řemen alternátoru a jeho pozůstatky vlítly do rozvoďáku. Taky se mohlo něco zanedbat při výměně nebo je to prostě blbá smůla. No a následky můžou být cokoliv od banality za pár stovek až po totální zboření motoru. pravdu máš,sousedovi se stalo to samé na meganu,prostě francouz,jinak si myslím že v případě thalii,pokud se to potkalo,cena opravy převíši cenu stejné ojetiny
railmaster Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 (upraveno) V 6. 2. 2012 v 19:42, 'zekon7302' napsal: pravdu máš,sousedovi se stalo to samé na meganu,prostě francouz,jinak si myslím že v případě thalii,pokud se to potkalo,cena opravy převíši cenu stejné ojetiny U Francúza našťastie neviem, ale sused to riešil u Fiata s JTD a nebolo to až tak tragické. Ďaľší dobrý sused to zvládol bravúrne len za cenu dielov. Ale viem, že u Forda Focus to radšej riešili kúpou búraného auta za facku s kompletným motorom. Upraveno 6. února 2012 uživatelem railmaster
tmoris Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 V 6. 2. 2012 v 18:17, 'Ruda' napsal: Tedy ani tak nenaštvalo, jako spíš cítím bezmoc. V sobotu zemřel kolega a zůstaly po něm dvě malý holky. to hodi cloveku pohled na sve kazdodenni starosti do uplne jine perspektivy.. a maji aspon maminku nebo nejake pribuzne, kteri se o ne dokazi postarat? kolik jim je?
lexa Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 (upraveno) btjunkie komentar Upraveno 7. února 2012 uživatelem lexa
Ruda Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 V 6. 2. 2012 v 20:19, 'tmoris' napsal: to hodi cloveku pohled na sve kazdodenni starosti do uplne jine perspektivy.. a maji aspon maminku nebo nejake pribuzne, kteri se o ne dokazi postarat? kolik jim je? jasně, mají mámu jsou jim 7 a 3 (nebo 4) roky
Diamondking Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 ..že mi je už padesát a uteklo to jako voda
African Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 6:40, 'Diamondking' napsal: ..že mi je už padesát a uteklo to jako voda Nebuď smutnej, začínají ti nejlepší léta, aspoň všichni padesátníci okolo mě to tvrdí Většina z nich totiž pověsily práci na hřebíček, našli si mladou babu a cestují Jediná věc na které záleží je ovšem pevné zdraví, které ti zároveň přeji"
gougy Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 7. 2. 2012 v 11:52, 'lexa' napsal: btjunkie komentar citace z komentáře "Léta jsme bojovali za vaše právo komunikovat"
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 6:40, 'Diamondking' napsal: ..že mi je už padesát a uteklo to jako voda Blahopřeji . Za pár měsíců také slavím kulatiny.
kdojinej Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Scaner bizhub.....nevím jestli jsem ho přehltil nebo co. 8 000 listů rozdělených a naskenovaných do 288 mailů....a asi tak 60 jich pořád nepřišlo. A to co přišlo je napůl zpřeházený. než to zase utřídím, tak pomalu budu Nemáte s tím krámem někdo zkušenost? Bizhub282
gougy Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Konec Kuřimské kauzy http://www.novinky.cz/krimi/258496-barboru-skrlovou-alias-anicku-propustili-z-vezeni.html a skuteční viníci imho zatím pořád š.oustají s dětmi, zavřenými ve sklepech.. Celý ten spolek úchylů okolo, co sahá do poměrně vysokých míst, je šílenost srovnatelná s Eyes Wide Shut od Kubricka.
panedge Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 7:06, 'African' napsal: Nebuď smutnej, začínají ti nejlepší léta, aspoň všichni padesátníci okolo mě to tvrdí Většina z nich totiž pověsily práci na hřebíček, našli si mladou babu a cestují Jediná věc na které záleží je ovšem pevné zdraví, které ti zároveň přeji" Není nic vtipnějšího,než když si starej dědek najde mladou babu a začne si hrát na mladýho kluka
Hasňa Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Vsak jde taky povesit praci na hrebik a do sveta vyrazit s manzelkou, muze to byt jeste vetsi pohoda. Je to na vkusu kazdeho soudruha, ale dulezite je zustat mlady duchem.
African Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 9:27, 'panedge' napsal: Není nic vtipnějšího,než když si starej dědek najde mladou babu a začne si hrát na mladýho kluka Mě zase příjde o dost vtipnější, když vidím dvacetiletýho kluka s padesátkou Ale každýho věc, všechno má své kouzlo a láska je přeci slepá
panedge Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 African-však jo,vono prostě asi nám všem v určitým věku hrábne a začneme bláznit.Jde o to,kam až to reálně zajde.V tuhle chvíli chvíli mi připadne směšný,ale za 20 let to může potkat mě.Ted jsme to zrovna řešili s kamarádkou-jejímu fotrovi hráblo,našel si mladší holku,sám vypadá jako tlustá vopice a začal si kupovat značkový trenky za dvojku a barevný trika a tak podobně.Předtím klasickej fotr-lahváč,fotbal,spát
Harry Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 6. 2. 2012 v 16:50, 'pikec' napsal: Posralo se auto. Domů na laně. A kouknul jsem, jen tak ze zvědavosti, co to asi může být. No jediné co není na první pohled zrovna košér je rozvoďák, je jakoby šoupnut ze zubů cca o 1/3 do boku. Ve středu si vezou Thalii do servisu, tak jsem zvědav. Krásně sloužila více než 7 let a 162000km. Rozvodák má jako nový nálet cca 50000km něco málo přes dva roky. Ještě chvilku měl sloužit. Ach jo. A limitka Nautilus, asi půjde stranou. Sice to sem nepatří, jelikož mě to potěšilo, ale na první mávnutí lanem první auto zastavilo. A mnou nabídnutý poplatek 200kč odtažen až domů cca 7km. Hodný to člověk. To co u Thalie vidíš za normálních okolností a je posunuté není rozvodový řemen, ale "klínový" i když je ve skutečnosti plochý A ten se ti posunout může. Většinou díky tomu že odejde kluzná spojka na alternátoru a řemen přeskočí (nebo spojka na klima kompresoru). Jestli má najeto 160tis a nebyla měněná, nedivím se - je to spotřebák stejně jako třeba brzdové destičky... Většina podobných "závad" je jen díky nedostatečné údržbě... Kdo například mění svíčky nebo svíčkové kabely - které také mají omezenou životnost? A nový (použitý) motor do Thalie okolo 8tis... Rozvodový řemen je ukryt pod plastovými kryty a není vidět...
gougy Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 9:45, 'panedge' napsal: African-však jo,vono prostě asi nám všem v určitým věku hrábne a začneme bláznit.Jde o to,kam až to reálně zajde.V tuhle chvíli chvíli mi připadne směšný,ale za 20 let to může potkat mě.Ted jsme to zrovna řešili s kamarádkou-jejímu fotrovi hráblo,našel si mladší holku,sám vypadá jako tlustá vopice a začal si kupovat značkový trenky za dvojku a barevný trika a tak podobně.Předtím klasickej fotr-lahváč,fotbal,spát Ono ho to nezmění, jen na chvíli zapomene na oblíbené přežírání, tepláky a pivo.. Je to drahé, zábavné, s troškou adrenalinu, prostě celkem fajn.. Ale fungující rodina je lepší.
Diamondking Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Dikes za přání...zdraví to je to hlavní...a mladou ženu mám taky...akorát to cestování, to asi neklapne :-)
Doporučené příspěvky