Milis Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo . Tak to je dobrej kentus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Tak to je dobrej kentus. Dokonce i ten tah okopírovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 na mě něco leze, já si asi lehnu! Bolí mě v krku, blbě se mi polyká a celkově mi je jak kdyby mě někdo zmačkal a zahodil. A k tomu jsem se řízl do ukazováku a je to nepříjemný.Teda řízl, jen tak zlehka jsem přejel prstem po otřepu na vyvrtané díře, ani to nešlo do živýho, jen narušená povrchová vrstva kůže. Jenže to na té tvrdší vrstvě kůže utvořilo jakoby hranu která při dotyku pracuje a dráždí se to. Prostě mě v tom píchne vždycky když to nečekám. Víš co? Zajeď si do Pelhřimova........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo . ..no comment.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo . Fakt bych nevěřil, že je tohle možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo . Wow! To je šok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Kdyz umi MPM vysmahnout Breguety, coz jsem uz kdysi sem daval, tak proc by neumeli i seamastery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo . No, tak to se jim moc nepovedlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo . Asi už v Číně frčej nový PO, tak si z MPM vzali za super akční cenu "pár" dílů ze staršího modelu. Akorát ta investice do new cifru zamrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Že se to tady čím dál víc hemží spamerama... Tak je šup meteleskum bleskum nahlásím a je klid. A ještě ze sebe mám dobrý pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Tedˇ mě štvou dvě věci - to, že silničáři v Praze asi spí a zase, jako obvykle, je překvapilo, že v únoru sněží ( většina komunikací se prostě neuklízí ). A druhá věc je, že odešel snad jedinej sympaták v našem fotbale- pan Přibyl ( u mě jedinej soudnej a rozumnej člověk ve Spartě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Nevim, jestli me to nastvalo, spis tak trochu rozmrzelo. Pujcil jsem si do ruky manzelciny Archimede Pilot XLA a prohlizel si pres sklo tu proflaklou ETU 2824-2. Koukam na to a rikam si, proc se hnat za buhvijakym strojem, kdyz tohle cloveku bohate vystaci, staci treba sahnout po lepsi variante v podobe ETA 2836-2. Kvalita je bez debat a funkcionalita dostacujici. Strojek je to lety provereny a oservisovat ho dokaze kazdy lepsi hodinar a nahradni dily nejsou taky problem. No, trochu kacirske, uznavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Asi už v Číně frčej nový PO, tak si z MPM vzali za super akční cenu "pár" dílů ze staršího modelu. Akorát ta investice do new cifru zamrzí... Nejhorší je, že ty hodinky jsou pěkné (samozřejmě díky tomu, že to jsou fejky) a lidé je budou kupovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Litomyšl dnes 10:28, 64km, 500 Kč, 2 body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) Nevim, jestli me to nastvalo, spis tak trochu rozmrzelo. Pujcil jsem si do ruky manzelciny Archimede Pilot XLA a prohlizel si pres sklo tu proflaklou ETU 2824-2. Koukam na to a rikam si, proc se hnat za buhvijakym strojem, kdyz tohle cloveku bohate vystaci, staci treba sahnout po lepsi variante v podobe ETA 2836-2. Kvalita je bez debat a funkcionalita dostacujici. Strojek je to lety provereny a oservisovat ho dokaze kazdy lepsi hodinar a nahradni dily nejsou taky problem. No, trochu kacirske, uznavam... Nechápu, co je na tom kacířskýho? Já už jsem několikrát říkal to samý. ETA vyrábí, s ohledem na funkčnost a počet "nasazení", naprosto dokonalý kalibry. Prověřený, spolehlivý, dobře vyladitelný a snadno servisovatelný strojky. To je prostě fakt. Takže já zase nechápu tu nekompromisní honbu za inhousem. Nebo ještě líp a upřímněji - už jsem z toho venku. Upraveno 10. února 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Ze mam shitovy plastovy okna, ktery se mi ted v zime rosi, jsem vedel. Ale ze jsou tak shitovy, ze na nich ve spodnich rozich budu po dnesni noci mit led, to jsem necekal. Asi budu muset kuchnout okna, ktery tu nechali delat pred deseti, patnacti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Ze mam shitovy plastovy okna, ktery se mi ted v zime rosi, jsem vedel. Ale ze jsou tak shitovy, ze na nich ve spodnich rozich budu po dnesni noci mit led, to jsem necekal. Asi budu muset kuchnout okna, ktery tu nechali delat pred deseti, patnacti lety. Ani mi nemluv, máme to samý. Dřív jsme měli nějaké "noname" za pár korun a nikdy nebyl problém. Teď "značkový" Vekra a hrůza, každé ráno je utíráme. A nepomáhají žádné rady ve stylu topit/netopit, větrat/ventilace, Ceresit, vytáhlé žaluzie, kytky z místnosti pryč atd. Pomůže asi jen vyměnit... Kolega v práci tvrdil, že pokud se takhle mlží, tak jim chybí uvnitř buď nějaká folie a nebo nejsou napuštěný plynem - nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Ze mam shitovy plastovy okna, ktery se mi ted v zime rosi, jsem vedel. Ale ze jsou tak shitovy, ze na nich ve spodnich rozich budu po dnesni noci mit led, to jsem necekal. Asi budu muset kuchnout okna, ktery tu nechali delat pred deseti, patnacti lety. ..mě dnes omrzly..poprvé střešáky bandi..ještě že nemám venkovní teploměr..ani to nechci vědět.. chudák autino, tam venku.. ..ještě jsem si uvědomil, že me asi v kufru zmrzly všechny ty přípravky na pucování.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Brandejs mínus 18 tyček, namrzlý rohy na střešních oknech jsou v téhle kose asi normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Ani mi nemluv, máme to samý. Dřív jsme měli nějaké "noname" za pár korun a nikdy nebyl problém. Teď "značkový" Vekra a hrůza, každé ráno je utíráme. A nepomáhají žádné rady ve stylu topit/netopit, větrat/ventilace, Ceresit, vytáhlé žaluzie, kytky z místnosti pryč atd. Pomůže asi jen vyměnit... Kolega v práci tvrdil, že pokud se takhle mlží, tak jim chybí uvnitř buď nějaká folie a nebo nejsou napuštěný plynem - nevim. podle mýho je to v tomhle počasí normální... myslím, že to máme všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky