Gustaf Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Gustaf: Asi je na čase se složit na nový server Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Hlavne , ze se davalo na novej server. Stoji to za h.ovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 V 11. 2. 2012 v 17:47, 'bedja' napsal: upřímnou soustrast gili.. ..já to mám za sebou dnes..ještě jsem nevyndal lyže z auta..a už jsem nesl mrtvého lyžaře.. ..asi to něčím zaleju.. Edit: jen dodám, že podle všeho to byl kluk kterého znám od ůtlého dětství.. takže špatné zprávy zřejmě teprve přijdou.. Co se stalo,jestli se muzu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 předpokládám, že tohle http://www.novinky.cz/krimi/258850-na-sjezdovce-se-v-teto-sezone-zabil-prvni-lyzar.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 V 11. 2. 2012 v 16:29, 'Gilius' napsal: Včera po 20-té hodině mi umřel kamarád. Vzdal to....měl nádor na střevech, asi už neměl sílu a vůli s tím bojovat. Už to začíná......nakonec se budem potkávat jen na pohřbech Nevím, co k tomu napsat, mně už to taky párkrát potkalo a je to stejně na howno ať ti říká kdo chce co chce nebo neříká. No ale stejně - jsem s tebou a panáka na vzpomínání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Teploměr 4 metry nad zemí ukazuje -20 neteče voda, elektřina zatim jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 12. 2. 2012 v 6:15, 'Qvido' napsal: Teploměr 4 metry nad zemí ukazuje -20 neteče voda, elektřina zatim jde. Tak super,zamrzlá voda ve sklepě u plynového kotle tedy v relativnim teple, mám dneska o zábavu postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 11. 2. 2012 v 6:43, 'bandicoot' napsal: Ze mam shitovy plastovy okna, ktery se mi ted v zime rosi, jsem vedel. Ale ze jsou tak shitovy, ze na nich ve spodnich rozich budu po dnesni noci mit led, to jsem necekal. Asi budu muset kuchnout okna, ktery tu nechali delat pred deseti, patnacti lety. V 11. 2. 2012 v 6:54, 'ricous' napsal: Ani mi nemluv, máme to samý. Dřív jsme měli nějaké "noname" za pár korun a nikdy nebyl problém. Teď "značkový" Vekra a hrůza, každé ráno je utíráme. A nepomáhají žádné rady ve stylu topit/netopit, větrat/ventilace, Ceresit, vytáhlé žaluzie, kytky z místnosti pryč atd. Pomůže asi jen vyměnit...Kolega v práci tvrdil, že pokud se takhle mlží, tak jim chybí uvnitř buď nějaká folie a nebo nejsou napuštěný plynem - nevim. Mám okna od Vekry a snad norsi sem nevidel,pod parapetama protahuje ,okno spatne usazeny,balkonove dvere ani nemluvim.srazeni vody a led stadndard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 11. 2. 2012 v 22:17, 'tombed' napsal: předpokládám, že tohle http://www.novinky.c...rvni-lyzar.html jj..přesně tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 11. 2. 2012 v 23:46, 'Honza.manta' napsal: Nevím, co k tomu napsat, mně už to taky párkrát potkalo a je to stejně na howno ať ti říká kdo chce co chce nebo neříká. No ale stejně - jsem s tebou a panáka na vzpomínání. Byl to chlap, jemuž jsem v Jihlavě pomáhal rozjíždět podnikání, obchod se SF a fantasy knihama a hrama. Obrovskej fanda a hrozně hodnej člověk. A jo, je to na h...o.....snad se s ním, tam nahoře, ještě potkám......*smutný úsměv*. Asi jsem sentimentální, ale...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 12. 2. 2012 v 7:03, 'quest987' napsal: Mám okna od Vekry a snad norsi sem nevidel,pod parapetama protahuje ,okno spatne usazeny,balkonove dvere ani nemluvim.srazeni vody a led stadndard hele vetšina toho co jsi napsal je vina špatné montáže, ne samotných oken, ne že bych je tedy chtěl nějak hájit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Já jako bývalý majitel velké truhlárny a pily říkám jedno - kdo si dá do baráku plastová okna a dveře je u mě vrah designu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Líbí se mě dřevěná okna, ale u nás vždy vydržely na zapadni straně 5 let. Dal jsem plastova a mám klíd. Navic barva je tak dokonala že to pozná jen odbornik. Rád bych si dál dřevěná ale už jsem na to neměl nervy. Jinak na střešních oknech v rohu je také led zevnitř. Což si myslím je při - 25 normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) V 12. 2. 2012 v 9:40, 'ava' napsal: Líbí se mě dřevěná okna, ale u nás vždy vydržely na zapadni straně 5 let. Dal jsem plastova a mám klíd. Navic barva je tak dokonala že to pozná jen odbornik. Rád bych si dál dřevěná ale už jsem na to neměl nervy. Jinak na střešních oknech v rohu je také led zevnitř. Což si myslím je při - 25 normální. Když si necháš u pořádnýho truhláře udělat dřevěná okna z eurohranolů, je to na věčné časy. Plast pozná i laik - vzhledem k pevnosti materiálu musí mít podstatně silnější rámy, než dřevo Upraveno 12. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Parada,rachla mi pred barakom vodovodna pripojka,na zahrade mam rybnik,v pivniciach druhy....Bordel,blato,do toho veolia,bager,nakladak,cerpadla.... K tomu mi zamrzla voda na WC v hospode....A to kurim nostop jak Babula.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 12. 2. 2012 v 10:12, 'jirka404' napsal: Když si necháš u pořádnýho truhláře udělat dřevěná okna z eurohranolů, je to na věčné časy. Plast pozná i laik - vzhledem k pevnosti materiálu musí mít podstatně silnější rámy, než dřevo Tohle je i muj nazor. Okna se nedelaji na 10 let, ale spis na 50. Drevo jako material pro vyrobu ramu je provereny staletimi pouzivani, naopak o plastovych ramech nevime zatim z dlouhodobeho hlediska nic.Nejstarsi instalovana plastova okna maji zatim kolik? 10 let, 15 let? Navic to vypada skarede a uplne nejhorsi je, kdyz si nekdo necha udelat novy dreveny dvere a k tomu ma jasne bily plastovy okenni ramy (a ze takovych je). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Skalisi, já mám zrovna teď vedle sebe plastové okno z roku 1988. Je pravda, že mechanismus je už docela zatuhlý a je těžké je otevřít, nicméně i po 23 letech ty okna těsní jak mají a nepraskají. Naopak s dřevenými jsem měl ve vile dost špatnou zkušenost. Předpokládám, že byly dělané amatérem, a tak po ani ne pěti letech praskaly a rozpadaly se. O netěsnosti ani nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) V 12. 2. 2012 v 11:05, 'skalis' napsal: Tohle je i muj nazor. Okna se nedelaji na 10 let, ale spis na 50. Drevo jako material pro vyrobu ramu je provereny staletimi pouzivani, naopak o plastovych ramech nevime zatim z dlouhodobeho hlediska nic.Nejstarsi instalovana plastova okna maji zatim kolik? 10 let, 15 let? Navic to vypada skarede a uplne nejhorsi je, kdyz si nekdo necha udelat novy dreveny dvere a k tomu ma jasne bily plastovy okenni ramy (a ze takovych je). Největší zhovadilost je, když si někdo nechá postavit dřevěnku, nebo srub a vrazí tam plastová okna a dveře, jak jsem nedávno viděl v Luisně údolí . Upraveno 12. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 V 11. 2. 2012 v 20:09, 'Gustaf' napsal: Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. jooo, po 20 hod je to skoro pravidelnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky