Tazz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Jakej bordel mají na reklamačním odd. společnosti Mall.cz, reklamaci řešim včetně servisu již od srpna, dostali všechny dokumenty a během tohoto týdne další e-mail, že ještě něco potřebujou, si dělaj prde. z lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 že si má tříletá dvojčátka-děvčata mimo jiné od ježíška objednala: ležací kočárek, seděcí kočárek, telefon blikací, troubu na vaření, markovací pokladnu, knížky s medvídkem Pú, plínečky pro miminko a oblečení pro panenky - takže jsem letos zase bez autodráhy LoL, o víkendu jsem nenápadně odložil katalog Carrera autodráh na stolek v obýváku... Uvidíme, jestli si kluci nechali vymýt mozek (vlastně inspirovat..) Jinak dopis Ježíškovi budeme kreslit až cca za dva týdny, jsem zvědavý, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 LoL, o víkendu jsem nenápadně odložil katalog Carrera autodráh na stolek v obýváku... Uvidíme, jestli si kluci nechali vymýt mozek (vlastně inspirovat..) Jinak dopis Ježíškovi budeme kreslit až cca za dva týdny, jsem zvědavý, jak to dopadne. jdeš na to velmi dobře. Holky si prohlíželi poslední měsíc katalog obchodu mytoys.de, ale zase zvítězily hračky v "růžových barvách". Když to nepůjde jinak, tak je prostě příští rok už budu muset taky zmanipulovat... I když takový playstation by pro holky taky nebyl špatnej :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Jakej bordel mají na reklamačním odd. společnosti Mall.cz, reklamaci řešim včetně servisu již od srpna, dostali všechny dokumenty a během tohoto týdne další e-mail, že ještě něco potřebujou, si dělaj prde. z lidí. Bordel to tedy je, já žil v domnění, že je to solidní firma. Ani jejich recenze nejsou špatný, viz. http://obchody.heureka.cz/mall-cz/recenze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 LoL, o víkendu jsem nenápadně odložil katalog Carrera autodráh na stolek v obýváku... Uvidíme, jestli si kluci nechali vymýt mozek (vlastně inspirovat..) Jinak dopis Ježíškovi budeme kreslit až cca za dva týdny, jsem zvědavý, jak to dopadne. O vanocich bude malymu uz pres pul roku, myslite ze uz bude dost velkej na autodrahu nebo rc vrtulnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Bordel to tedy je, já žil v domnění, že je to solidní firma. Ani jejich recenze nejsou špatný, viz. http://obchody.heure...all-cz/recenze/ Sám jsem zvědav jak to s Mall.cz dopadne. 14 dní zpátky jsem kupoval foťák, k němu byly 4 akumulátory s nabíječkou jako dárek. Byly bohužel totál mrtvý a ani po pěti nabíjecích cyklech se nedaly do kupy. Tak jsem jim zavolal, jestli je u nich možný reklamovat dárek, tak prej bez problému. Tak jsem to v pondělí prdnul do obálky, napsal na to číslo objednávky, dovnitř strčil průvodní dopis a čekám co se bude dít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 O vanocich bude malymu uz pres pul roku, myslite ze uz bude dost velkej na autodrahu nebo rc vrtulnik? Nejsem si jistej, ale hodinky o průměry 44mm by se mu pro jistotu koupit měly a dát pod stromek lehce onošené za 17,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Sám jsem zvědav jak to s Mall.cz dopadne. 14 dní zpátky jsem kupoval foťák, k němu byly 4 akumulátory s nabíječkou jako dárek. Byly bohužel totál mrtvý a ani po pěti nabíjecích cyklech se nedaly do kupy. Tak jsem jim zavolal, jestli je u nich možný reklamovat dárek, tak prej bez problému. Tak jsem to v pondělí prdnul do obálky, napsal na to číslo objednávky, dovnitř strčil průvodní dopis a čekám co se bude dít. Jednou jsem taky reklamoval příbalový dárek (už si to nepamatuju přesně, ale snad to byla nějáká digitální kuchyňská váha nebo co). Na faktuře byla uveden s cenou 0,- a když jsem tam přijel, že nefunguje, bylo mi řečeno že mi novou dát nemůžou, tak ať ji tam nechám a že mi vrátí peníze........to jen tak, ať víš co Tě může čekat, i když toto bylo u jiné společnosti než Mall.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 (upraveno) s..e mě, že čeští celníci posoudili 35let staré moonwatche jako nové hodinky. Na druhou stranu to dokazuje jejich krásu a nadčasovost (těch hodinek) Upraveno 21. října 2010 uživatelem organic 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 s..e mě, že čeští celníci posoudili 35let staré moonwatche jako nové hodinky. Na druhou stranu to dokazuje jejich krásu a nadčasovost (těch hodinek) to máš jedno, celní poplatky jsou o nového i starého stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 to máš jedno, celní poplatky jsou o nového i starého stejné pak nechápu proč měli potřebu cokoli posuzovat a sahat mi na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 s..e mě, že čeští celníci posoudili 35let staré moonwatche jako nové hodinky. Na druhou stranu to dokazuje jejich krásu a nadčasovost (těch hodinek) jj, mám stejnou zkušenost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Ti zmrdi dostali málo. Bohužel daleko víc stejných sviní dostane ještě daleko míň. Toť můj názor. Že se to hodí medializovat oboum stranám, že to" je a není" rasistický, že byl onen cigán taky zloděj a podobně, o to tu nejde. Být to moje dítě, tak jednoho po druhým osobně zabiju. Tak jen do mě gentlemani. a me s..e to, ze jsme si vsichni rovni evidentne. stat se to naopak, tak dostanou 4 roky. nedavno jeden pracechtivy indocech zavrazdil svoji dvoumesicni dceru a dostal 14,5 let. a jeste to snizili pri odvolani (protoze chudacek zil v nevyhovujicich podminkach).to tihle hosi taky. kazdy den vidi co tahle banda vyzirku dela a tak tedy parta blbcu udelala co udelala a dostane 22 let? a kde jsou ostatni pripady tezkeho ublizeni na zdravi, zmrzaceni o kterych noviny nepisou, protoze to udelala nase utlacovana mensina? zadny trest. kdyz dam dneska nekde cikanovi pesti tak se budu bat abych nedostal podminku. ja ten cin neschvaluju, ale s..e me, ze se nemeri stejnym metrem vsem. nic jinyho. je uplne jedno jestli me nekdo napadne protoze jsem cernej, mam zelenj kabat nebo na krku salu Baniku. proste me napadl a ma nest trest. 9 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Presne tak , s timhle obracenym rasismem se setkavam kazdou chvili. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 a me s..e to, ze jsme si vsichni rovni evidentne. stat se to naopak, tak dostanou 4 roky. nedavno jeden pracechtivy indocech zavrazdil svoji dvoumesicni dceru a dostal 14,5 let. a jeste to snizili pri odvolani (protoze chudacek zil v nevyhovujicich podminkach).to tihle hosi taky. kazdy den vidi co tahle banda vyzirku dela a tak tedy parta blbcu udelala co udelala a dostane 22 let? a kde jsou ostatni pripady tezkeho ublizeni na zdravi, zmrzaceni o kterych noviny nepisou, protoze to udelala nase utlacovana mensina? zadny trest. kdyz dam dneska nekde cikanovi pesti tak se budu bat abych nedostal podminku. ja ten cin neschvaluju, ale s..e me, ze se nemeri stejnym metrem vsem. nic jinyho. je uplne jedno jestli me nekdo napadne protoze jsem cernej, mam zelenj kabat nebo na krku salu Baniku. proste me napadl a ma nest trest. Moudrá slova... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tohle nevypadá moc dobře. Strašně bych všem přál, aby se to v dobré obrátilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 (upraveno) Poslal jsem internetovému obchodu z Prostějova přenosný DVD přehrávač k záruční reklamaci. Po 30 dnech mi poslali mail ,že je opraveno a jde to poštou . Týden byl klid a potom jsem je začal upomínat telefonem . Slíbili něco , nesplnili . Kamarádka mi nabídla pomoc ČOI , což jsem jim sdělil. Evidentně je to rozhýbalo ,poslali mi dobropis . Mezitím jsme mailovali , a zajímavé je jejich přiznání jak řeší reklamace . Doslova "> trval na doposlani veskereho prislusenstvi, ktere se obcas po netrpělivých lidech vyžaduje" . Upraveno 21. října 2010 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Bordel to tedy je, já žil v domnění, že je to solidní firma. Ani jejich recenze nejsou špatný, viz. http://obchody.heure...all-cz/recenze/ Možná jsem měl jen smůlu, dnes jsem již konečně dostal info, že během několika dní dostanu peníze zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 a me s..e to, ze jsme si vsichni rovni evidentne... Ale jo s tím úplně souhlasím, mě tohle s..e taky. Ono to jde ruku v ruce. Ale tady šlo o trest pro mladý fašounky, co zmrzačili malý dítě. Naše právo stojí za starou... a ostrostřelci typuTada to asi nezlepší, bohužel. (Tado nic proti tobě jako hodinářovi ) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 (upraveno) jdeš na to velmi dobře. Holky si prohlíželi poslední měsíc katalog obchodu mytoys.de, ale zase zvítězily hračky v "růžových barvách". Když to nepůjde jinak, tak je prostě příští rok už budu muset taky zmanipulovat... I když takový playstation by pro holky taky nebyl špatnej :-))) Tak to dělej jako můj tchán. Dvě dcery, ale to RC auto prostě k vánocům dostaly... Každá jedno. Nekecám Upraveno 21. října 2010 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky