Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Vidím, že Ti fórum, Franto, funguje stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Vidím, že Ti fórum, Franto, funguje stejně Stejne nahovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback, ze jsi mi TY neposlal zadny prachy a jeste mi zpusobil psychickou ujmu Však to jsem myslel ze srandy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback Ty kravo, otec, syn a duch svaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Kdybychom nebyli necitové a hovada, možná by enola koupil nový server. Upraveno 13. února 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Však to jsem myslel ze srandy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Kdybychom nebyli necitové a hovada, možná by enola koupil nový server. mě by ho nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Enola, nemaje rodinu a tedy kde to ventilovat, si vylil srdce tady, mozna neuvazene, a to to teda schytal. Moc se mi to nelibi, jak jste si, kluci, kopli, a doufam, ze se Enola vyspi, proda tu hnusnou Panameru, koupi si nejake vkusne auto :-)(kdyz uz preferuje vkusne IWC :-)) a vrati se zpatky. Na druhe strane na siti musi byt clovek pripraveny sem tam na nejake to bodlo a nebyt padavka, o tom zadna. Psana komunikace vypada casto vyhroceneji, nez ve skutecnosti je. Upraveno 13. února 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Enola, nemaje rodinu a tedy kde to ventilovat, si vylil srdce tady, mozna neuvazene, a to to teda schytal. Moc se mi to nelibi jak jste si kopli kluci, a doufam, ze se Enola vyspi, proda tu hnusnou Panameru, koupi si nejake vkusne auto :-), a vrati se zpatky. Na druhe strane na siti musi byt clovek pripraveny sem tam na bodlo a nebyt padavka. Psana komunikace vypada casto vyhroceneji, nez ve skutecnosti je. hezky si to řek, předsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 mě by ho nekoupil Tobě ne, ale třeba Jayovi určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 co se týče panamery, má vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tobě ne, ale třeba Jayovi určitě. vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tak ho koupi Jay, natankuje jen pul nadrze do jachty a kus zbyde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tak zpatky k podstate tohoto vlakna... Za poslednich 14 dnu cca 70cm snehu. Uz to opravdu nemame kam davat!Obe auta jsou ctyrkolky, presto se nemuzeme dostat domu. Moje zena vubec, parkuje 200m od nasi garaze, ja s pomoci tri chlapu a s "oprenim" se o zdeny plot horko tezko. Na jare budu retusovat lak.... V aute vozim hrablo, lopatu, starou zimni bundu, rukavice, cepici. Kazdy den to pouzivam.Cele odpoledne se snazime sehnat nekoho, kdo protahne nasi - verejnou a mestskou - ulici k nasemu domu. Mozna, ale opravdu mozna nekdo zitra prijede, budeme to muset samozrejme zaplatit. Vypadky elektriny jsou tu denne, takze jsme kazdou chvili doma bez topeni, teple vody, lednice, mrazaku,....Kancelar mame v "office building class A". Topeni v mrazech jede na polovicni vykon, proste nestiha. Pres vikend nam teklo do jedne kancelare, odnesl to nastesti jen scanner a dva stoly.Dochazi nam sily....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tak ho koupi Jay, natankuje jen pul nadrze do jachty a kus zbyde... Dovolím si ocitovat Frantíka: vole :smile_anim: :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) ... Upraveno 13. února 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Horska Kvilda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hlavni mesto jednoho z clenskych statu EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Cez víkend sme zapíjali kolegovu päťdesiatku a hlava sa mi akosi pomaly čistí. Väčšia smola, že quartzové hodinky Wenger, ktoré dostal ako jeden z darčekov a prišli kuriérom v piatok, došli porúchané - sekundovka myká na mieste. Utešil som ho, že má trojročnú záruku a nech to teda pošle predajcovi naspäť. Druhý pokus bude snáď úspešnejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 No tak vono se to hada i jinde. Tady je ta diskuze pod inzeratem taky vyzivna. Vekslaci a kolotocari versus socky v tedeicku.http://www.sportovnivozy.cz/17002-porsche-cayenne-gladiator-chomutov?fz=vseAsi bysme se meli vsichni zamyslet, jsme snad trochu vys nez autoforum. At se taky vratim k tematu, tak me vadi, ze za neocisteni snehu z kamionu, coz muze nekoho zabit, hrozi az dva tisice pokuty. Slusna cena zivota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky