Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback, ze jsi mi TY neposlal zadny prachy a jeste mi zpusobil psychickou ujmu Posted ImagePosted Image

Však to jsem myslel ze srandy ... :cheers:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback

U me se trochu pletes. Ja bych ti za ty Festiny nic neposlal a naopak bych ti dal negativni feedback

Ty kravo, otec, syn a duch svaty...
Odkaz ke komentáři

Enola, nemaje rodinu a tedy kde to ventilovat, si vylil srdce tady, mozna neuvazene, a to to teda schytal. Moc se mi to nelibi, jak jste si, kluci, kopli, a doufam, ze se Enola vyspi, proda tu hnusnou Panameru, koupi si nejake vkusne auto :-)(kdyz uz preferuje vkusne IWC :-)) a vrati se zpatky. Na druhe strane na siti musi byt clovek pripraveny sem tam na nejake to bodlo a nebyt padavka, o tom zadna. Psana komunikace vypada casto vyhroceneji, nez ve skutecnosti je.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Enola, nemaje rodinu a tedy kde to ventilovat, si vylil srdce tady, mozna neuvazene, a to to teda schytal. Moc se mi to nelibi jak jste si kopli kluci, a doufam, ze se Enola vyspi, proda tu hnusnou Panameru, koupi si nejake vkusne auto :-), a vrati se zpatky. Na druhe strane na siti musi byt clovek pripraveny sem tam na bodlo a nebyt padavka. Psana komunikace vypada casto vyhroceneji, nez ve skutecnosti je.

hezky si to řek, předsedoPosted Image

Odkaz ke komentáři

Tak zpatky k podstate tohoto vlakna...

Za poslednich 14 dnu cca 70cm snehu. Uz to opravdu nemame kam davat!

Obe auta jsou ctyrkolky, presto se nemuzeme dostat domu. Moje zena vubec, parkuje 200m od nasi garaze, ja s pomoci tri chlapu a s "oprenim" se o zdeny plot horko tezko. Na jare budu retusovat lak.... V aute vozim hrablo, lopatu, starou zimni bundu, rukavice, cepici. Kazdy den to pouzivam.

Cele odpoledne se snazime sehnat nekoho, kdo protahne nasi - verejnou a mestskou - ulici k nasemu domu. Mozna, ale opravdu mozna nekdo zitra prijede, budeme to muset samozrejme zaplatit.

Vypadky elektriny jsou tu denne, takze jsme kazdou chvili doma bez topeni, teple vody, lednice, mrazaku,....

Kancelar mame v "office building class A". Topeni v mrazech jede na polovicni vykon, proste nestiha. Pres vikend nam teklo do jedne kancelare, odnesl to nastesti jen scanner a dva stoly.

Dochazi nam sily.......

:eek:

Odkaz ke komentáři

Cez víkend sme zapíjali kolegovu päťdesiatku a hlava sa mi akosi pomaly čistí. Väčšia smola, že quartzové hodinky Wenger, ktoré dostal ako jeden z darčekov a prišli kuriérom v piatok, došli porúchané - sekundovka myká na mieste. Utešil som ho, že má trojročnú záruku a nech to teda pošle predajcovi naspäť. Druhý pokus bude snáď úspešnejší.

Odkaz ke komentáři

No tak vono se to hada i jinde. Tady je ta diskuze pod inzeratem taky vyzivna. Vekslaci a kolotocari versus socky v tedeicku.

http://www.sportovnivozy.cz/17002-porsche-cayenne-gladiator-chomutov?fz=vse

Asi bysme se meli vsichni zamyslet, jsme snad trochu vys nez autoforum.

At se taky vratim k tematu, tak me vadi, ze za neocisteni snehu z kamionu, coz muze nekoho zabit, hrozi az dva tisice pokuty. Slusna cena zivota...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...