Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jinak mne deska dostal hysterák našeho 3,5 letého prcka. Před spaním si rozestavěl figurky lega přesně v nejrušnější části bytu a když se mu na ně šáhlo, aby se vůbec dalo chodit, tak pak nebyl asi půl hodiny k uklidnění. A proč při tom ten zlej musím být vždy já?

jsem teď zavzpomínal na hysteráky našeho malýho, nám se osvědčilo ho klidným hlasem odeslat do pokoje, kde má měl zůstat, dokud se neuklidní...i když tedy zachovat si klidnou hlavu i vystupování byl leckdy nadlidský úkol:-)

budiž ti útěchou, že je to jenom krátký období a přejde ho to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo abych se pochlubil - ac jsem jinak docela manualne zrucnej Posted Image Menil jsem zarovku v zadnim svetle - koupil jsem nejakou levnou narychlo v Tescu. Blbe tam drzela a samozrejme vypadla do svetla Posted Image Zkusim to zitra magnetem vytahnout nebo budu muset vyndat svetlo Posted Image

Takze dneska jsem se na to podival jeste jednou.... Vyrobil jsem z dratu, izolacky a silnyho magnetu takovy udelatko - Mac Gyver jak svina.

Kdyz jsem drat navohejbal tak , ze se dostal k zarovce , zjistil jsem, ze zarovka je z nemagnetickyho materialu - vyfuckovala me , ani se nehla. Venku zima , docela jsem nadaval...

Tak jsem na magnet nanesl takovou specialni lepivou hmotu... Nez jsem to donesl k autu tak to ztuhlo a lepidlo prestalo bejt lepivy.....

Tak jsem to u auta nahral zapalovacem.... jenze to se lepilo vsude jen ne na zarovku.

Otvor je dost uzkej - malinko vetsi nez nejbvetsi prumer zarovky.... samozrejme se to lepidlo odlepilo od udelatka a zustalo nalepeny ve svetle. Takze ted tam mam zarovku plus takovej cumel ty lepivy hmoty , ktera na mraze uz ztuhla a nejde vyndat.

Jdu zkusit neco jinyho.

Odkaz ke komentáři

Dantechno: postav auto na předek a vyklep to z toho světla :) (nedávno postavil kamarád Defendera na předek, pak to spadlo zpátky na kola. Vysvětloval to tím, že mu někam zapadla matička a chtěl ji vyklepat... :lol: )

Střelec: vzhledem k tomu jak dopadly soudy v podobných případech v minulosti (nutná obrana, ale střelec pod vlivem), tak nejspíš dostane dvacet za pokus o vraždu. Tohle navíc ani nejspíš nebyla nutná obrana a nelegální zbraň :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Takze dneska jsem se na to podival jeste jednou.... Vyrobil jsem z dratu, izolacky a silnyho magnetu takovy udelatko - Mac Gyver jak svina.

Kdyz jsem drat navohejbal tak , ze se dostal k zarovce , zjistil jsem, ze zarovka je z nemagnetickyho materialu - vyfuckovala me , ani se nehla. Venku zima , docela jsem nadaval...

Tak jsem na magnet nanesl takovou specialni lepivou hmotu... Nez jsem to donesl k autu tak to ztuhlo a lepidlo prestalo bejt lepivy.....

Tak jsem to u auta nahral zapalovacem.... jenze to se lepilo vsude jen ne na zarovku.

Otvor je dost uzkej - malinko vetsi nez nejbvetsi prumer zarovky.... samozrejme se to lepidlo odlepilo od udelatka a zustalo nalepeny ve svetle. Takze ted tam mam zarovku plus takovej cumel ty lepivy hmoty , ktera na mraze uz ztuhla a nejde vyndat.

Jdu zkusit neco jinyho.

tohle to mě začíná bavit... nezapomeň informovat o dalším postupu záchranných prací:-D

Odkaz ke komentáři

Naprosto stupidní domácí úkoly co musí řešit děti ve 4 třídě, doma se u toho pohádá celá rodina a je to celý úplně nanic...

Jaký třeba?

jsem teď zavzpomínal na hysteráky našeho malýho, nám se osvědčilo ho klidným hlasem odeslat do pokoje, kde má měl zůstat, dokud se neuklidní...i když tedy zachovat si klidnou hlavu i vystupování byl leckdy nadlidský úkol:-)

budiž ti útěchou, že je to jenom krátký období a přejde ho to...

Jeden psycholog nám vyprávěl jakou taktiku v tomhle případě použil on: děcko začlo hystericky ječet a on mu na to řekl aby křičelo ještě víc, že ho neslyší, párkrát ho takhle povzbudil a bylo po.
Odkaz ke komentáři

Dekuju vsem za rady...

zrno: bohuzel je problem se tam vubec vytocit samotnym dratem... natoz tam jeste neco delat.

Roman : Diky moc, skoda ze je zima a havet spi :D

Josef: Jo maj to tady kluci v dilne ale je to velky - ten otvor ma presne 20 mm

Neco jsem vymyslel... Jdu na mraz.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to vystoural, pouzil jsem oboustranou lepici pasku kterou jsem nalepil na to udelatko... Musel jsem zarovku jakoby vystrachat a votocit abych se prilepil za sklo...

Zde foto:

post-6982-008537400 1329382340.jpg

Ted uz mi tam zbylo jenom to lepidlo ale to musim zkousnout ...

No , mozna to zkusim necim vystourat.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...