Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nepřeháníš to trochu? Možná, kdyybys zvedl p...l a z Bruselu, Prahy, kde furt jsi, přijel se podívat do té Karviné, Ostravy, bys tady nepostoval díry a nemyslel jsi, jak jsi komický...

Mě stačilo, jak nabízel 150 000Kč s 15% úrokem, lichva hadra... Škoda mluvit, je to čestný, férový, dravý podnikatel, jen více a houšť takových. Celá ČR by mohla podnikat, určitě všichni podnikatelé přispívají na důchodový systém, taktéž si platí velké sociální a zdravotní pojištění a mohl bych pokračovat. Počínaje tím, jak je možné, že si může někdo napsat na firmu třeba Porsche... Chceš podnikat - fajn - dvě auta, Škodovka a jedna dodávka, chceš fáro - kup si, ale ze zisku, ne takhle...

Kurňa, Peťo, neblázni - dejchej trošku. Mimochodem - za kolik si teda myslíš, že by měl půjčovat? Za košík vajec a Fidorku? Peťo on je Japonec ne idiot...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neškodnejch vejtahů běhá po světě milión. Netřeba se jich bát - nekoušou. Naopak.

Jo tak ted jsi to trefil zcela přesně viz. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/168333/tomio-okamura-priznal-kolik-a-na-cem-vydelava.html Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Já měl za to, že cokoliv nad 10%, je už lichva. Ty si to nemyslíš?

Samozřejmě, že nemyslím. Je to sice starší, ale třeba podle tohoto výčtu by se dala označit za lichváře spousta bank...

EDIT: a místopřísežně prohlašuju, že pan Okamura mně leží někde poblíž zadele. Osobně ho považuju za ambiciozního, schopného a chytrého filutu. Ale na tom nesejde.

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Blade Runner prima, ale zkus něco méně sci-fi.

Btw - nenabízel 150tis na 15% úrok, ale 150tis za 15% podíl ve firmě.

Je vidět, že reportáž opravdu zabrala!!!

Nemusíš mi říkat, co si mám zapnout, jednoho tatínka už mám !

Z toho, jak to řekl, jsem si myslel, že za 15% úrok (pokud to bylo bráno, za 15%podíl, sorry)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Blade Runner prima, ale zkus něco méně sci-fi.

Btw - nenabízel 150tis na 15% úrok, ale 150tis za 15% podíl ve firmě.

Je vidět, že reportáž opravdu zabrala!!!

Zabrala. Davovapsychozajefajn. Francouzská revoluce, VŘSR, vítěznej únor -vítězství zmanipulovaný lůzy. A to tenkrát nebyly TV reportáže... A lůza nenosila Omegy.
Odkaz ke komentáři

Asi je to o úhlu pohledu. No nic, jdu si zapnout Blade Runnera.

Jistě, že je to o úhlu pohledu. Jen se ten úhel nesmí vohejbat podle nějaký bulvárem páchnoucí masáže. Hele, já se bojím v životě spousty věcí. Nechtěl bych třeba, aby se ze mě stal starej nerudnej dědek, co nesnáší mladý. Nebo abych nezačal závidět lidem, kteří toho mají víc než já, protože jsou holt lepší, schopnější a chytřejší než já. Ale tím samozřejmě v žádném případě netvrdím, že byl tvůj post motivovanej závistí. Jen jsem citlivej na nenápadnou snahu našich médií dělat z každýho trochu schopnějšího člověka darebáka. Proto jsem na to reagoval. Jinak je mně Okamura fakt jedno. Za prezidenta bych ho určitě nevolil. :) Ale to asi nikoho v týhle republice. I když - asi v sedmnácti jsem dělal na brigádě ve Frutě a na starosti nás tam měl takovej starej dědek, kterej nám furt nadával a jediný části jeho vět, který nebyly sprostý, byly spojky. Ale v hlavě to měl neuvěřitelně srovnaný. Tak jestli ještě žije a bude kandidovat, tak toho bych možná volil.
Odkaz ke komentáři

Zabrala. Davovapsychozajefajn. Francouzská revoluce, VŘSR, vítěznej únor -vítězství zmanipulovaný lůzy. A to tenkrát nebyly TV reportáže... A lůza nenosila Omegy.

Ale prd, jen já sem teď nasranej, páč ty, jako ještěrkář, jsi jen dvakrád krad v tejdnu v práci a už máš na tlapě planety!

Odkaz ke komentáři

mladej se odpoledne venku snažil překousnout letící houpačku, výsledek lehce uštípnutý zub. Jednička. Totálně vytočená manželka, já debil jsem se snažil dusno zmírnit tím, že klukům se tohle vobčas stane... přilití oleje do ohně. Večer končil parádní hádkou, která začala dialogem.

Ona:" Máš u sebe nějaký peníze?"

On: "vem si v peněžence, kolik potřebuješ."

Ona (dotčeně): "já nic nepotřebuju, to je na zubaře".

A už to jelo.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

jaky prilit do ohne? klukum se to fakt vobcas stane. ja vyrustal bud s klukama z ulice, nebo s trema bratrancema - dobitej byl furt nekdo, at uz vinou svou, ostatnich, nebo jen blba nahoda, a nikdo se nad tim nijak extremne nepozastavoval. leda tak babicky, ale ty sou tu tak nejak vod toho, ne?

Odkaz ke komentáři

jaky prilit do ohne? klukum se to fakt vobcas stane. ja vyrustal bud s klukama z ulice, nebo s trema bratrancema - dobitej byl furt nekdo, at uz vinou svou, ostatnich, nebo jen blba nahoda, a nikdo se nad tim nijak extremne nepozastavoval. leda tak babicky, ale ty sou tu tak nejak vod toho, ne?

já věděl, že si tady můžu utřít ubrečenej nos někomu do rukávu. Díky brachu :crying_anim:
Odkaz ke komentáři

Já byl do nějakých 13let tak 2-3x do roka na šití a ke konci si máma docela zvykla a už jí to tolik netrápilo. Ono hlavně po tom, co jsem si málem urval ruku, se jevilo nějakých 8 stehů jako totální prkotina...

Takže ano, u kluků je to tak normální. Každej z kámošů měl něco.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...