lexa Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Vcera jsem poprve po roce natankoval naftu misto OMV u LUKOIL- okamzite auto prestalo chytat na cvrnknuti jako obvykle- cim to ty kurvy zase naredili, tam uz me neuvidej, OMV FOREVER
Petr_P Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 ....., OMV FOREVER Bohužel asi ne. Viz. článek "OMV hlásí odchod z ČR, prodej benzinek má pokrýt těžbu zemního plynu"
lexa Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Bohužel asi ne. Viz. článek "OMV hlásí odchod z ČR, prodej benzinek má pokrýt těžbu zemního plynu" Hmm, tak to je pekny, tak uz jen verva, ta taky funguje, skoda bude OMV, hlavne ze zajem o ne ma i LUKOIL, no mohl jsem mit smulu na konkretni pumpu, uplne se taky neda vyloucit zavada na motoru, ale to by byla nahoda, rok na OMV chyta na skrtnuti, jednou jedinkrat vezmu neco jineho a hned problem
Josef01 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Od doby stávek Rakušanů na hranicích kvůli Temelínu jsem u OMV tankoval minimálně.
Foundryman Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Hmm, tak to je pekny, tak uz jen verva, ta taky funguje, skoda bude OMV, hlavne ze zajem o ne ma i LUKOIL, no mohl jsem mit smulu na konkretni pumpu, uplne se taky neda vyloucit zavada na motoru, ale to by byla nahoda, rok na OMV chyta na skrtnuti, jednou jedinkrat vezmu neco jineho a hned problem U Lukoilu asi problém nebude, mám 5-válec Common Rail, u Lukoilu občas tankuju a nikdy nebyl nejmenší problém. Ani v mrazech začátkem února.
lexa Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Tezko rict, mozna prave to mohla byt jedna konkretni pumpa, vzal jsem plnou, jeste tam mam naftu tak na 400 km, pak vemu zase OMV a uvidim, me to na tu lukoil jede normalne, nekouri, necuka, jen to pri uplne studenym startu nechytne na skrtnuti ale az tak po 5 vterinach toceni motoru, na to nejsem vubec zvyklej
FrantisekH Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 u nás v okolí bych u OMV nekoupil ani kafe..
panedge Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Nas.ral me dneska cokl,spis teda jeho pan,jsem s detma v parku na klouzacce a ten cokl tam lital mezi detma jak prdlej a panicek nic.Prej von je mazel,to me hrozne zajima tyhle kydy,nikdy nevi co udela,kdyz se ho nejaky dite lekne nebo tak neco.Jeste k tomu to byl takovek ten ne pitbull,ale vetsi bilej dobytek.
lexa Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 u nás v okolí bych u OMV nekoupil ani kafe.. Dúvod ?
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Hehe, řeči typu "von nic neudělá" taky zbožňuju. Zajímalo by mě, jestli to ten dotyčnej myslí váženě a věří tomu... :-/
ricous Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 (upraveno) Jeste k tomu to byl takovek ten ne pitbull,ale vetsi bilej dobytek. Jestli to bylo něco takovýho, tak tě plně chápu... Ale vážně - včera na naše děti skákal takovej malej psík skoro jako na baterky, ale vzal jsem je přesto raději pryč. Přesně jak píšeš - jeden neví, co se těm človíčkům (3) nebo štěněti prožene hlavou a může to pro jakoukoliv stranu skončit nehezky. Upraveno 18. března 2012 uživatelem ricous
Petr Svenda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Tezko rict, mozna prave to mohla byt jedna konkretni pumpa, vzal jsem plnou, jeste tam mam naftu tak na 400 km, pak vemu zase OMV a uvidim, me to na tu lukoil jede normalne, nekouri, necuka, jen to pri uplne studenym startu nechytne na skrtnuti ale az tak po 5 vterinach toceni motoru, na to nejsem vubec zvyklej
Petr Svenda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Nevim, jezdim v nejruznejsich dieslech uz asi dvacet let, je mi uplne sumak, kde natankuju a nikdy zadny rozdil jsem nezaznamenal.
FrantisekH Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Dúvod ? osobní zkušenost, nevim jak nafta ale benzín mam na spotřebě o 10-20% horší jak u jakýkoli jiný čerpačky.. obsluha zpravidla ochotná jak řezník po porážce a cena má započtenou i daň z váhy obsluhy nebo co
Conrad Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) Nas.ral me dneska cokl,spis teda jeho pan,jsem s detma v parku na klouzacce a ten cokl tam lital mezi detma jak prdlej a panicek nic.Prej von je mazel,to me hrozne zajima tyhle kydy,nikdy nevi co udela,kdyz se ho nejaky dite lekne nebo tak neco.Jeste k tomu to byl takovek ten ne pitbull,ale vetsi bilej dobytek. No ono je to tak.Mám jezevčíka 2.5 roku,složeny všechny zkoušky na loveckou upotřebitelnost je poslušný- kromě lesa kde když ho chytně lovecká vášeň tak nevidí neslyší,jinak mazel, má rád lidi,děti, rád si s nima hraje, věřím mu ,ale přes to všechno bych jej samotného s malým děckem nenechat Upraveno 19. března 2012 uživatelem Conrad
railmaster Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 No ono je to tak.Mám jezevčíka 2.5 roku,složeny všechny zkoušky na loveckou upotřebitelnost je poslušný- kromě lesa kde když ho chytně lovecká vášeň tak nevidí neslyší,jinak mazel, má rád lidi,děti, rád si s nima hraje, věřím mu ,ale přes to všechno bych jej samotného s malým děckem nenechat Mal som sučku írskeho Setra, nej je jej zem ľahká. Tá bola výborná náhradná mama, ale menšie deti ako 5 ročné, by som s ňou nenechal. Hoci mačka jej kľudne nechala na matraci dvojtýždňové mačiatka, aj kuriatka sa jej do búdy nebáli vliezť, ale na cudzie tvorstvo vedela byť ostrá.
pafka Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Praha - Amsterodam - San Francisko Specifikace ceny Dospělý Cena 13,740 Rezervační poplatek - Palivový příplatek 7,912 Daň z mezinárodní přepravy USA 646 Daň z nastoupení do letadla 525 Bezpečnostní poplatek 372 Poplatek za služby cestujícím na letišti 338 Poplatek za uživatele INS v USA 135 Poplatek za uživatele celnice USA 107 Nizozemský poplatek za izolaci hluku 102 Poplatek USA APHIS 97 Poplatek za zařízení pro cestující v USA 87 Servisní poplatek za bezpečnost cestujících na civilních linkách v USA 49 Cena (za cestujícího) 24,110
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Co Tě na tom naštvalo? Zmátly mě psí příspěvky, tak jsem myslel, že jsem v psím vlákně
spineshank Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 no já si říkal co v tom bude a co z toho :Dvyleze
Doporučené příspěvky