Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tvl, festival arabské kultury a chlast jako bonus, to je to správné multikulti :D

Musia tie extrémy nejako vyvážiť. :drunk: Okrem toho arabi vymysleli alkohol, tak to nie je od veci. :D Inak mávajú fajn exkurzie, minulý rok to bola ochutnávka vín. :wine:

Odesláno

Tak ono Františku tipuju, že to bude skoro celá váha lastama, nic ve zlým :D. To u Tebe asi nehrozí :goof:

ja mam skoro 86kg, 70 je moje max na serie 3x6, ja jsem blbe prehmatnul cinku a sjelo mi to z prstu, byla to moje blbost, o tom zadna...
Odesláno

Pôvodne išli zo školy na festival arabskej kultúry a pivovar je bonus, majú to za dva kredity. A kde ? Že vraj nejaká Plzeň, poznáte také pivo? :cheers:

Ne protože to je jediné, čemuž se pivo nazývati dá

Odesláno

:drunk: Okrem toho arabi vymysleli alkohol, tak to nie je od veci. :D :wine:

Alkohol vymyslel už pračlověk Janeček, je prokázané, že první kvasné nádoby byly prakokosy (cca 14x větší, než ty dnešní).
Odesláno

Dcéra bola na exkurzii v pivovare, kde sa varí najlepší ležiak na svete, a bezo mňa. :sad01_anim:

no, měl bych říct BUDVAR! , ale vona PLZEŇ je fakt lepší. nejlepší!
Návštěvník Tada
Odesláno

Jak může někoho naštvat město?

Prijed do Prahy a ja povipravim :D

Odesláno

Bacha, Kamil nikdy nespí, a bude banán!

No a co, dyť píce je žrádlo pro skot, nebo tak něco ne? Ja na tom nic tak bananového nevidím......
Odesláno

Né žeby mě to přímo naštvalo, kluci odvedli dobrou práci za dobré peníze jako vždycky. Ale zavezete auto do servisu, za dva dny si pro něj jdete a ono vypadá na chlup stejně jako předtím, jenom to stojí desítku :( a pak že nafta nepatří do kamen... :suicide_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...