montemar Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Kolono jsem nezažil, ale obecně nejhorší zážitek v životě byla gastroskopie. z těchto dvou chuťovek mám čistou hrůzu, i když jsem zatím neměl tu čest... punkce nosních dutin mi bohatě stačila...
Locque Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Přitroublý kecy v prodejních vláknech... to je asi holt nekonečnej příběh...
Hugo14 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 No tak za tři týdny mě čeká už asi pátá koloskopie v životě. Ne, že by se mi to nějak líbilo (vůbec), ale tak nějak jsem si na to stoicky zvykl. Možná jen dávají lepšího oblbováka. Horší je příprava - to čištění střev den předem...
Onisau Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 z těchto dvou chuťovek mám čistou hrůzu, i když jsem zatím neměl tu čest... punkce nosních dutin mi bohatě stačila... Já byl na gastroskopii už dvakrát a není to příjemné, ale nepřijde mi to jako nic co bych označil slovem "hrůza". Odmítnul jsem se nechat připíchnout a šlo to. Mám pocit, že tím vzájemným strašením se lidi stresují víc než je zdrávo. Předtucha smrti je horší než smrt sama
kdojinej Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 No tak za tři týdny mě čeká už asi pátá koloskopie v životě. Ne, že by se mi to nějak líbilo (vůbec), ale tak nějak jsem si na to stoicky zvykl. Možná jen dávají lepšího oblbováka. Horší je příprava - to čištění střev den předem... Myslíš těch 5 litrů láku od okurek co je třeba vypít?
jirka404 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 No tak za tři týdny mě čeká už asi pátá koloskopie v životě. Ne, že by se mi to nějak líbilo (vůbec), ale tak nějak jsem si na to stoicky zvykl. Možná jen dávají lepšího oblbováka. Horší je příprava - to čištění střev den předem... Tak to tě teda obdivuji, já jsem se k tomu neodhodlal, protože z toho už mám fobii (diagnostikovanou) . Stačí když doktor řekne kolonoskopie, popř. gastroskop a jde na mě infarkt. A to nejsem žádnej sralbotkaa už jsem ledacos přežil. Ještě za komnančů mě delali ve špitále ERCP a od té doby mám dost .
Gilius Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Jojo, gastro Jak jsem psal, nedávno jsem si fakt užil a to mne to čeká ( doufám, že brzo ) ještě jednou, aby vyndali ten drén, co mám v pajšlu. Ni dočkati se nemohu
jirka404 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 No pánové těšme se. V Brně už mají tu viruální mašinku na vyšetření střev, takže tohle trápení už brzo přestane. Stačí naplnit střeva vodou a jen si lehnout .
Horhe Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Já byl na gastroskopii už dvakrát a není to příjemné, ale nepřijde mi to jako nic co bych označil slovem "hrůza". Odmítnul jsem se nechat připíchnout a šlo to. Mám pocit, že tím vzájemným strašením se lidi stresují víc než je zdrávo. Předtucha smrti je horší než smrt sama Já mám celkem silnej dávící reflex, tak se mi natáhlo už když mi do krku stříknul nějakej ten lokální umrtvovák. No a co ti budu povídat, když tam ležíš bezmocnej na boku, do krku ti rvou hadici dlouhou jak ruka, ještě si to snad občas něčim přifouknou, aby tam líp viděli a tobě z huby tečou zbytky včerejší večeře a nemůžeš si to vytáhnout... no nic moc. A jako třešnička na dortu když vytáhnou tu hadici a z tebe vyjde vzduch s posledním zbytkem šťáv a obsahu žaludku...prostě labůžo. Snad už to nebudu muset opakovat. Ale chlap v čekárně mi říkal srandovní historku z kolonoskopie. Doktor ho sice varoval, že má tak půl hoďky po zákroku počkat v čekárně, ale on spěchal, hned vyběhl ze dveří a před klášterem v Liberci se posral.
kdojinej Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Na druhou stranu i blbá kolonoskopie je procházka růžovým sadem.
montemar Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 No pánové těšme se. V Brně už mají tu viruální mašinku na vyšetření střev, takže tohle trápení už brzo přestane. Stačí naplnit střeva vodou a jen si lehnout . jo, ještě tak to by šlo... spolknout miniponorku :-) ... jinak, mám to podobné... jakmile uslyším cinkání chirurgickýho vercajku, jdou na mě mdloby...
Hugo14 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Myslíš těch 5 litrů láku od okurek co je třeba vypít? Jojo, 4 litry za 4 hodiny. Jedna je to strašně moc a od třetího to piješ na záchodě... Ale furt lepší tohle, než problémy, co mi reálně hrozí, když to podstupovat nebudu... Edit k Montomarovi: Já jsem technik, takže mě to naopak strašně zajímá. Když mi jeden šil šlachu na palci, tak to nejprv přede mnou zakrýval. Když jsem mu řekl, že to chci vidět a nechal si vysvětlit funkci, tak koukal. Při koloskopii jsem doktora zase konsternoval tím, že jsem se na ten moditor koukal s ním. Když se mě ptal, proč, tak jsem mu řekl, že v práci máme to samé, akorát se s tím koukám do vnitřku motorů a tak to chci srovnat. Upraveno 29. března 2012 uživatelem Hugo14
gougy Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 se mě ptal, proč, tak jsem mu řekl, že v práci máme to samé, akorát se s tím koukám do vnitřku motorů a tak to chci srovnat.
rorda Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Česká pošta, když mi doručila zpět mnou odeslaný balík, přičemž se jednalo chybu jejich vlastního pracovníka, který nezadal do systému, že se jedná o dobírku, vše bylo ovšem na dobírku řádně vypsané ...Prostě balík pošlou zpátky tomu, kdo ho posílá ... Následné řešení už bylo bez problémů a vstřícné, ale ...
NobodyR Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Před pár hodinama jsem dostal výpověď pro nadbytečnost....... s..e mě jen to, že jsem jserm byl za ovečku....po XX letech....
miccalek Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Před pár hodinama jsem dostal výpověď pro nadbytečnost....... s..e mě jen to, že jsem jserm byl za ovečku....po XX letech.... S takovým nickem se není čemu divit Ne, žertuju, není to příjemná věc.
mondeo2 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Jojo, 4 litry za 4 hodiny. Jedna je to strašně moc a od třetího to piješ na záchodě... Ale furt lepší tohle, než problémy, co mi reálně hrozí, když to podstupovat nebudu... Edit k Montomarovi: Já jsem technik, takže mě to naopak strašně zajímá. Když mi jeden šil šlachu na palci, tak to nejprv přede mnou zakrýval. Když jsem mu řekl, že to chci vidět a nechal si vysvětlit funkci, tak koukal. Při koloskopii jsem doktora zase konsternoval tím, že jsem se na ten moditor koukal s ním. Když se mě ptal, proč, tak jsem mu řekl, že v práci máme to samé, akorát se s tím koukám do vnitřku motorů a tak to chci srovnat. Tak to jsme na tom podobně, jenom koukám do spalovacích pecí a do hloubkových vrtů a do profilů různých konstrukcí.A ta kolonoskopie mi teoreticky taky hrozí.................... Upraveno 29. března 2012 uživatelem mondeo2
Jay Doll Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 A ta kolonoskopie mi teoreticky taky hrozí.................... Kolonoskopie hrozí všem, ba co víc, měli byste na ní chodit dobrovolně od padesáti let věku. Neexistuje lepší prevence rakoviny tlustého střeva. Tak se tady vzájemně neděste a naopak podporujte. Navíc ten zákrok se dá podstoupit pod sedativy, takže člověk se vyspí a má to za sebou
mondeo2 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Kolonoskopie hrozí všem, ba co víc, měli byste na ní chodit dobrovolně od padesáti let věku. Neexistuje lepší prevence rakoviny tlustého střeva. Tak se tady vzájemně neděste a naopak podporujte. Navíc ten zákrok se dá podstoupit pod sedativy, takže člověk se vyspí a má to za sebou No máš naprostou pravdu, ale mám ještě teoreticky pět let času.Ikdyž času není nikdy dost
kdojinej Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Kolonoskopie hrozí všem, ba co víc, měli byste na ní chodit dobrovolně od padesáti let věku. Neexistuje lepší prevence rakoviny tlustého střeva. Tak se tady vzájemně neděste a naopak podporujte. Navíc ten zákrok se dá podstoupit pod sedativy, takže člověk se vyspí a má to za sebou Tuším, že existuje i neinvazivní ekvivalent, možná některý z místních doktorů/mediků potvrdí/vyvrátí. Jinak ta lepší prevence před koloskopií by měla být zdravý životní styl, strava, pohyb atd. Přestože člověk dostane oblbováka, je to dost nepříjemné. Ale jak říkám, oproti jiným věcem...je to sranda. Edit: doplnění Upraveno 29. března 2012 uživatelem kdojinej
Doporučené příspěvky